Chabarovsk – Čerepovec 4:5 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Novosibirsk – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Barys 1:2 (kon.)
Toljatti – Ufa 0:2 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 6:4 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Úterý 30.09.2014, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    PESONEN - 2:3
     
    42:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Pokud jsem před pár okamžiky zmiňoval, že Kazaňští mírně polevili v útočném snažení se, právě teď verdikt nabývá nepravdivé hodnoty. Další branky při vyrovnaném počtu v poli, které dosahuje Bars. Hostujcí sestava tedy otáčí skóre ze stavu 0:2 na aktuálních 3:2! JANNE PESONEN s rukama radostně nad hlavou velebí vedoucí trefu Kazaně. Bez asistence.
    NIKULIN - 2:2
     
    31:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, hosté dotahují během několika málo minut ztrátu v podobě dvou branek, kterou nabrali během úvodních dvaceti minut hry. Sice se hrálo ve vyrovnaném počtu hokejistů na ledové ploše, přesto dokázala hostující pětice zamotat beky Nižněkamsku. ILJA NIKULIN vzal situaci na sebe, čímž zajišťuje vyrovnání. Asistence: Igor Mirnov, Segej Kostitsyn.
    MALYCHIN - 2:1
     
    22:21
    Kazaň vstřelila branku!
    Během úvodní minuty dvacetiminutovky sice branka nezapadla do žádné z klecí, ale už o několik okamžiků později hostující Bars snižuje na rozdíl jediného zásahu v Nižněkamsku. FJODOR MALYCHIN dostal jako první svou hokejku směrem k zakončení na bránu, před doposud jistým Kolappanenem už nezaváhal. Asistence: Michalij Varnakiv, Šon Heshka.
    SEXTON - 2:0
     
    13:56
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Zatím jsme čekali na využití první přesilové hry, když se obě družiny trápily v koncovce před brankou. Také přičtěme kvalitní výkon mužů v maskách. Ale Nižněkamsk dokázal udělat v domácí hale veselo, protože ve chvíli, kdy hrál Neftěchimik další početní výhodu, trefil kotouč za záda Garipova DAN SEXTON. Asistence: Nikolaj Bělov.
    J.ALŠEVSKIJ - 1:0
     
    00:15
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Sotva spadl na led první puk, už hráči na jedné straně barikády zvedají ruce nad své hlavy! JAROSLAV ALŠEVSKIJ na nic nečekal, když po přihrávce hezky trefil volný prostor v brance Kazaně. Hosté mají hned od začátku co dohánět, když v první minutě ztrácí. Asistence: Stanislav Alševskij, Pjotr Chokjarov.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 1. J.Alševskij (S.Alševskij, Chokjarov), 14. Sexton (Bělov) – 23. Malychin (Varnakov, Heshka), 32. Nikulin (Mirnov, Kostitsyn), 43. Pesonen


    Neftěchimik Nižněkamsk: Kolappanen (Sudnicin) – Beresin, Kosmačjov, Mnacjan, Bryncev, Bělov, Jevsjenko, Bilalov – S. Alševskij, Hennessy, Kulikov, Stapleton, Rybin, Sexton, Stěpanov, Chokrjakov, Trunjov, Milovzovor, Klimenko, J. Alševskij
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Děnisov, Nikulin, Kornějev, Heshka, Rylov, Musin, Medvěděv, Paigin – Mirnov, Bodrov, Svitov, Varnakov, Pesonen, Obuchov, Moller, Azevedo, Burmistrov, Kostitsyn, Kirill, Fjodor

    Rozhodčí: Gofman, Žakarov – Žakarenkov, Morozov
    bahis siteleri