Motor ČB – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Jihlava – Kadaň 1:3 (kon.) | Třebíč – Kladno 2:3 (po pr.)
Havířov – Chomutov 2:1 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 2:6 (kon.) | Litoměřice – Most 2:1 (1:0 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Šumperk 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 01.10.2014, 17:30 • Budvar Arena • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto. DAVID KUCHEJDA se dostal k puku a trefil z modré čáry prázdnou ústeckou branku. Asistence: Petr Punčochář.
     
    59:03
    Jan Kloz (UNL) dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    59:03
    Po ráně Nouzy mohl dorazit kotouč do odkryté klece Švihálek. Brankář Volke si sice nevšiml kotouče u svého betonu, ale obránci mu pomohli a situaci vyřešili za něj. Buly následuje po levici Volkeho.
     
    57:20
    Ústí nad Labem si vyžádalo oddechový čas.
     
    57:20
    Ústí bylo sice v mírném tlaku v útočném pásmu, ale přesto je vyloučen jejich hráč. Tomáš Rod (UNL) dostává menší trest a v rozhodující chvíli zápasu oslabí svůj tým.
     
    48:51
    V další šanci se neprosadil Tomáš Nouza, který byl sám před Volkem!
     
    47:04
    České Budějovice budou hrát přesilovou hru. Na trestnou lavici usedne hostující kapitán Jan Kloz (UNL). Pykat bude za podražení.
     
    40:23
    A hned tu máme zajímavou situaci. Obránce Mucha nahazoval puk na Volkeho, který z výšky sklepl David Kuchejda do branky Ústí nad Labem. Fanoušci Motoru se začali radovat, ale sudí branku pro hru vysokou holí neuznal.
     
    34:53
    V početní výhodě budou nějakou dobu hrát hosté. Rok Pajič (CEB) fauloval gólmana Volkeho a dostává menší trest.
     
    29:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku dnešního utkání. DAN RŮŽIČKA napřáhl na modré čáře a přízemní ranou prostřelil Volkeho, kterému prošel kotouč mezi nohama. Motor tak využívá přesilovou hru, která však ještě bude pokračovat. Asistence: Josef Straka.
     
    27:37
    Ihned po buly inkasoval úder hokejkou do hlavy Radek Prokeš. Mladý českobudějovický útočník už je zraněný na střídačce a pravděpodobně ho v sestavě nahradí Jan Trummer. Za vysokou hůl je potrestán Vít Budínský (UNL), který obdržel 2+2 minuty.
     
    25:28
    Ústí nad Labem mělo velkou šanci na vyrovnání. Tomáš Rod dostal ideální přihrávku od svého spoluhráče, který obkoužil branku, a zbývalo mu trefit přes obránce prázdnou klec. Tento úkol však jihočeský odchovanec nezvládl.
     
    24:49
    Martin Heřman (CEB) – 2 minuty – hákování – 4/5.
     
    23:02
    Neuvěřitelná šance Motoru neskončila brankou! Po Vráblíkově střele od modré čáry vypadl Volkemu kotouč a pomalu se šoural za brankovou čáru. V tu chvíli se všichni hráči, kteří byli poblíž, vrhli do brankoviště jako supi. Rozhodčí poté kotouč ztratil z dohledu a hru přerušil.
     
    20:40
    Tomáš Nouza byl zatím v největší šanci zápasu! Sám v ideální pozici mezi kruhy ale nedokázal překonat brankáře Ústí nad Labem.
     
    19:21
    Ladislav Gengel (UNL) – 2 minuty – nesportovní chování – 5/4.
     
    13:16
    Vladimír Brož (UNL) dostává dvě minuty a přesilovou hru si opět vyzkouší Motor.
     
    10:41
    A poměr sil na ledě se vyrovná. Tomáš Nouza (CEB) byl pravděpodobně faulován, čehož si ale rozhodčí nevšiml. Frustrovaný českobudějovický útočník poté udeřil rukama hráče hostí do hlavy a dostává dvě minuty za hrubost.
     
    09:37
    První přesilovou hru budou hrát domácí. Jakub Suchan (UNL) dostává menší trest za hákování.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 30. Růžička (Straka), 60. Kuchejda (Punčochář)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha – Punčochář, Mucha, Suchánek, Vráblík, Růžička, Chmelíř – Kuchejda, Pajič, Boháč – Nouza, Straka, Švihálek – Heřman, Rob, Prokeš – Marek, Trummer
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke – Černý, Vágner, Kolafa, Smetana, Brož, Holomek, Zdvořáček – Budínský, Roubík, Rod – Tůma, Kloz, Pořický – Gengel, Vávra, Přeučil – Markulinec, Suchan, Kuchynka

    Rozhodčí: Sýkora – Jílek, Šperl

    Diváci: 3818
    bahis siteleri