Zenit – Monaco 0:0 (kon.) | Malmö – Olympiakos 2:0 (kon.) | Atlético – Juventus 1:0 (kon.)
Basilej – Liverpool 1:0 (kon.) | Ludogorec – Real Madrid 1:2 (kon.) | Leverkusen – Benfica 3:1 (kon.)
Arsenal – Galatasaray 4:1 (kon.) | Anderlecht – Dortmund 0:3 (kon.)
konec
Arsenal FC
4:1 (3:0)
Galatasaray Istanbul
Středa 01.10.2014, 20:45 • Emirates Stadium, London • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Parádní přihrávku do běhu obdržel Cazorla, který se s míčem dostal až do velkého vápna, kde přehodil Musleru, ale jeho pokus gólem neskončil, protože Kaya těsně před brankovou čarou míč odkopl do bezpečí.
     
    87
    Sneijder dostal od svých protihráčů příliš prostoru a využil toho. Kapitán tureckého celku si navedl míč na střelu a poté pálil do levého spodního rohu, avšak Ospina se znovu blýskl parádním zákrokem.
     
    83
    Ospina znovu v akci, tentokrát se do zakončení dostal Altintop, který pálil na bližší tyč, ale Ospina jeho dělovku zlikvidoval.
     
    80
    Ospina si připsal výtečný zákrok a drží tříbrankový náskok. V pokutovém území si vybral Yilmaz skvělé místo, naskočil si na centrovaný míč a hlavou se ho snažil umístit do branky. Nicméně Ospina zareagoval na jedničku a nebezpečnou střelu zneškodnil.
     
    77
    Ze hry odchází pracovitý Özil, místo kterého si zahraje Wilshere.
     
    74
    Na druhé straně se do zakončení dostal Sneijder, který pálil k levé tyči, avšak jeho pokus branku těsně minul. Nicméně Ospina se natahoval a celou situaci jistil.
     
    69
    Galatasaray Istanbul provedl dvojí střídání: ze hry odešli Panděv a Sari, místo kterých přišli Bruma a Bulut.
     
    68
    Hrací plochu opouští Oxlade-Chamberlain, který dnes odvedl kus práce. Na trávníku ho nahrazuje český záložník Rosický.
    Burak YILMAZ - 4:1
     
    63
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Ospina nevystihl směr, a tak inkasované brance nemohl zabránit. BURAK YILMAZ bezpečně pokutový kop proměnil a snížil stav skóre na 4:1.
     
    62
    Szczęsny vše zkomplikoval a na jeho úkor teď odchází Sánchez. Naopak na hřiště se dostane Ospina, kterého nečeká nic jednoduchého, protože hned bude čelit pokutovému kopu.
     
    60
    Yilmaz se dostal s balonem do pokutového území, kde ho zboural brankář Szczęsny a sudí jeho zákrok okamžitě potrestal červenou kartou.
    Danny WELBECK - 4:0
     
    52
    Arsenal právě vstřelil branku!
    DANNY WELBECK založil útočnou akci, kterou pak sám zakončil a připisuje si do svých statistik hattrick. Na pravém křídle dostal přihrávku Oxlade-Chamberlain, který čekal, až se WELBECK dostane do pokutového území a poté mu poslal přesnou kolmici. WELBECK si počínal velmi zkušeně a zblízka Musleru elegantně překonal.
     
    46
    Do druhého poločasu už nenastoupil Kurtulus, kterého vystřídal Altintop.
     
    44
    Domácí fotbalisté dostali výhodu standardní situace, kterou rozehráli nakrátko, ale pak Flamini fauloval a sudí mu udělil žlutou kartu.
     
    44
    Faulovaný byl Sánchez, proti kterému se provinil Džemali a sudí mu okamžitě ukázal žlutou kartu.
    Alexis SÁNCHEZ - 3:0
     
    41
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Velkou pochvalu zaslouží Özil, jenž ze své kopačky vyslal parádní přihrávku pro ALEXISE SÁNCHEZE, který si dovezl míč do pokutového území, kde svému protihráči udělal zasekávačku a poté přesnou trefou navýšil vedení Arsenalu na 3:0.
     
    34
    Hra je přerušena, faulovaný byl Sánchez, proti kterému se provinil Melo a rozhodčí mu okamžitě ukázal žlutou kartu.
     
    33
    Welbeck se ve velkém vápně dostal k odraženému balonu a ze své levačky vyslal velmi prudkou střelu, avšak jeho pokus mířil přesně do těch míst, kde byl Muslera, který tentokrát svůj tým podržel.
    Danny WELBECK - 2:0
     
    30
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Hosté si teď ani trochu nerozuměli, a sami si tak přivodili potíže. Tohoto zaváhání dokázal využít DANNY WELBECK, který přetlačil bránícího protihráče a vydal se na výlet. WELBECK si navedl míč na střelu a poté znovu překonal Musleru, který byl proti střele ke vzdálenější tyči bez šance.
    Danny WELBECK - 1:0
     
    22
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Na levém křídle se skvěle uvolnil Sánchez, který obehrál bránícího protihráče a poté se prezentoval přesnou přihrávkou do pokutového území, kam se dostal DANNY WELBECK, jenž přesnou trefou ke vzdálenější tyči nedal Muslerovi šanci.
     
    13
    Na pravém křídle dostal přihrávku Oxlade-Chamberlain, který si chvíli počkal a poté balon odcentroval ke vzdálenější tyči, kde se ke střele hlavou dostal Gibbs. Nicméně jeho pokus trefil pouze boční síť, ale byla tam teč, a tak dostane Arsenal výhodu rohového kopu.

    Lucie Rapantová

    Branky: 22. Welbeck (A. Sánchez), 30. Welbeck, 41. A. Sánchez (Özil), 52. Welbeck (Oxlade-Chamberlain) – 63. Yilmaz (pen.)

    Karty:   44. Flamini (ARS) – 34. Melo (GAL), 44. Džemaili (GAL)   60. Szczęsny (ARS)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:6.
    Arsenal FC: Szczęsny – Chambers, Mertesacker (C), Koscielny, Gibbs – Flamini, Cazorla – Oxlade-Chamberlain (68. Rosický), Özil (77. Wilshere), A. Sánchez (62. Ospina) – Welbeck.
    Náhradníci: Ospina – Bellerín, Rosický, Wilshere, Coquelin, Podolski, Campbell.

    Galatasaray Istanbul: Muslera – Kaya, Melo, Chedjou – Sari (69. Bulut), Kurtulus (46. Altintop), Sneijder (C), Džemaili, Telles – Yilmaz, Panděv (69. Bruma).
    Náhradníci: Bolat – Balta, Çamdal, Altintop, Bruma, Adin, Bulut.

    Rozhodčí: Rocchi – Cariolato, Giallatini
    bahis siteleri