Ústí n. L. – Táborsko 0:4 (kon.) | Opava – Pardubice 0:5 (kon.)
konec
Slezský FC Opava
0:5 (0:3)
FK Pardubice
Pátek 03.10.2014, 18:00 • Městské sady, Opava • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    88
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice dnes Opavě uštědří debakl, o tom už není pochyb! Střelu z dálky ještě Hampel dokázal vyrazit na břevno, od něhož se míč odrazil metr před bránu, kde jej již do prázdné brány pohodlně doklepl RADIM FIKEJZ. Z tribun se opět ozývá hlasitý pískot.
     
    80
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice vedou již o čtyři branky. Haškovu chytrou přihrávku dokázal zužitkovat střídající JAN ZÁVIŠKA, který obstřelil brankáře domácího celku.
     
    35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté odskakují svému soupeři na rozdíl tří branek! Kakrda postupoval vpřed s podporou svých dvou spoluhráčů, nakonec zvolil přihrávku vlevo, kde se nacházel MICHAL PETRÁŇ, který se nerozpakoval a okamžitě vypálil. Jeho střelu zastavila až síť za zády domácího gólmana.
     
    15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté podnikli rychlý ofenzivní výpad, při kterém Kakrda z pravé strany poslal do vápna přízemní centr a míč si ve skluzu do vlastní brány srazil TOMÁŠ ČELŮSTKA.
     
    2
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se již ve druhé minutě utkání ujímají vedení! Míč si vzal Hašek a středem se pokoušel projít do pokutového území, ale ztroskotal na obraně Opavy, která jej o míč připravila. Kulatý nesmysl se však odrazil k PETRU KUDRNOVI, který střelou k tyči překonal domácího gólmana.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 2. Kudrna, 15. Čelůstka (vla.), 35. Petráň, 80. Záviška, 88. Fikejz

    Karty:   49. Grussmann (OPA) – 64. Kudrna (PCE), 65. Vencl (PCE), 69. Jeřábek (PCE)


    Slezský FC Opava: Hampel – Vavřík (36. Svatonský), Pospěch, Horka (46. Machálek), Grussmann, Ševčík, Čelůstka, Mikula, Schaffartzik, Dvorník, Mrázek (61. Kuzmanović)
    Náhradníci: Květon, Němec, Hrabina, Kuzmanović, Machálek, Svatonský

    FK Pardubice: Frydrych – Vondra, Vencl, Bederka, Hašek, Kudrna (85. Řezníček), Kakrda, Jeřábek, Fusek, Fousek (77. Záviška), Petráň (83. Fikejz)
    Náhradníci: Čihař, Řezníček, Prokopec, Nečas, Záviška, Fikejz, Klátil

    Rozhodčí: Adámková – Pilný, Arnošt

    Diváci: 2391
    bahis siteleri