Skopje – Minsk 3:6 (kon.) | Paříž – Chrudim 6:4 (kon.)
konec
KMF Zelezarec Skopje
3:6 (1:2)
FC Stalitsa Minsk
Pátek 03.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    36:06
    Skopje právě vstřelilo branku!
    S brankami se nám v posledních minutách trochu roztrhl pytel, ránu Micevskiho si nešťastným způsobem srazil do vlastní sítě SERGEJ PILECKI (vlastní), který tak vykřesal pro makedonského mistra drobnou naději – 3:6!
     
    35:39
    Minsk právě vstřelil branku!
    To již je pro makedonského mistra poměrně kruté! JEVGENIJ JUNAKOV obral u postranní čáry o míč Leveskiho a ranou přes celé hřiště trefil odkrytou branku Zelezarce Skopje – 2:6!
     
    34:58
    Minsk právě vstřelil branku!
    Běloruský tým je hodně blízko premiérovým bodům v Main round! OLEG GORBENKO se na pravé straně s ničím nepáral a tvrdou ranou o tyč překonal Leveskiho, který jako hrající brankář neměl šanci – 2:5!
     
    28:26
    Minsk právě vstřelil branku!
    Hrubá chyba Zorana Leveskiho znovu nabízí Stolitse dvoubrankové vedení! Kapitán týmu Skopje ztratil míč na půlící čáře, protiútok dva na jednoho zužitkoval přihrávkou na ALEXANDERA ČIBISOVA Silčenko, jehož spoluhráč neomylně zavěsil do prázdné branky – 2:4!
     
    24:43
    Skopje právě vstřelilo branku!
    Tentokrát si již Zoran Leveski počínal mnohem lépe, po ukázkovém průniku podél levé postranní čáry nahrál na ALEXANDERA GLIGOROVA, jenž z bezprostřední blízkosti dostal balon do sítě Minsku – 2:3!
     
    23:00
    Minsk právě vstřelil branku!
    Ukázková kombinace běloruského mistra přináší důležitou třetí branku v síti Zelezarcu Skopje! SERGEJ PILECKI si narazil na jeden dotek se Ždanovičem a tvrdou ranou pod břevno překonal bezmocného Josimoviče – 1:3!
     
    16:42
    Minsk právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový puntík naprosto neomylně postavil ALEXANDER ČERNIK, který tvrdou ranou pod břevno nedal Josimovičovi žádnou šanci zasáhnout – 1:2!
     
    11:49
    Skopje právě vstřelilo branku!
    Vedení však běloruskému týmu vydrželo pouhé dvě minuty! Todorovski vynikající přihrávkou mezi obránce našel rozběhlého MARKA NOVAKOVIČE, který jemnou tečí překvapil brankáře Zruboviče a vyrovnal – 1:1!
     
    09:49
    Minsk právě vstřelil branku!
    V polovině úvodní dvacetiminutovky zde máme vedoucí branku dnešního střetnutí! U pravé postranní čáry se ukázkově uvolnil JEVGENIJ JUNAKOV, který nekompromisní ranou rozvlnil síť za gólmanem Josimovičem – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 12. Novakovič (Todorovski), 25. Gligorov (Leveski), 37. Pilecki (Micevski) (vla.) – 10. Junakov (Ždanovič), 17. Černik (pen.), 23. Pilecki (Ždanovič), 29. Čibisov (Silčenko), 35. Gorbenko, 36. Junakov

    Karty:   17. Aguši (ZEL), 20. Leveski (ZEL) – 19. Silčenko (MIN), 28. Junakov (MIN)


    KMF Zelezarec Skopje: Josimovič – Leveski (C), Gligorov, Leovski, Todorovski – Ismaili, Krstevski, Arsovski, Ivanov, Jovanovski, Micevski, Novakovič
    FC Stalitsa Minsk: Zrubovič (Poljakov) – Čibisov, Černik (C), Gorbenko, Silčenko – Junakov, Ivaško, Gumenjuk, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Ždanovič

    Rozhodčí: Boškovič (Černá Hora), Roure Ramirez (Andorra) – Bogalho (Portugalsko)
    bahis siteleri