Kladno – Kert Park Praha 7:1 (kon.) | Kovo Praha – Třinec 3:1 (kon.) | Most – Sudoměřice 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Vlašim 1:4 (kon.) | Letohrad – Hr. Králové 4:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:1 (kon.)
konec
HBC Kladno
7:1 (3:0, 3:0, 1:1)
HC Kert Park Praha
Sobota 04.10.2014, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga
     
    44:13
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Izy se objevil sám před brankářem a nezaváhal. Stav utkání 7:1
     
    43:34
    Hostující mužstvo snižuje na 6:1, Kdy střelu Moravce tečoval Fejfar.
     
    29:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak i v této třetině Kladno zaznamenává tři branky. Autorem branky je MARTIN ŠPAČEK, který se prosazuje před brankou a zakončuje nad beton Supa. Asistence: Martin Kohout, Daniel Hnízdil.
     
    20:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhá branka od DANIELA HNÍZDILA. Ten se u ocitl naprosto volný u pravé tyčky a pohodlně zamířil za Supa. Kert si z Kladna odveze domů minimálně búra. Asistence: Martin Špaček, Martin Kohout.
     
    20:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý zásah kladenského mužstva. I v této třetině je jasně lepším týmem. Branku si na své konto připisuje DAVID ŠRÁMEK, jenž se prosadil proti Supovi. Asistence: Ondřej Pražák.
     
    07:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To byla mistrná přihrávka od Soukupa! Ten našel skrz celé hřiště u tyčky úplně volného ONDŘEJE PRAŽÁKA, a ačkoli ten míček netrefil ideálně, došourala se jeho tečovaná střela za záda Gerlicha. Asistence: Radek Soukup, Jan Pospíšil.
     
    05:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další gól v síti hostujícího Kertu. JAN POSPÍŠIL byl před brankou důrazný a Gerlich i podruhé kapituluje během krátké chvíle. Asistence: Daniel Nosek, David Šrámek.
     
    04:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Autorem branky nemůže být nikdo jiný než DANIEL HNÍZDIL, jenž zazářil už v minulém utkání s Pardubicemi. Převzal přihrávku od Soukupa, prošel podél levé strany a přesně zakončil. Asistence: Radek Soukup.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 5. D. Hnízdil (Soukup), 6. Pospíšil (Nosek, Šrámek), 8. Pražák (Soukup, Pospíšil), 21. Šrámek (Pražák), 21. Hnízdil (Špaček, Kohout), 30. Špaček (Kohout, D. Hnízdil), 45. Izy (Štastný) – 44. Fejfar (Luboš, David)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Dědič, Kudela, Pospíšil, Soukup, Izaj, M. Hnízdil – D. Hnízdil, Špaček, Kohout, Šrámek, Nosek, Pražák, Schnaubelt, Štastný, Šícha
    HC Kert Park Praha: Gerlich (8. Sup) – Kuna, Rozenberg, Šmíd, Bošák, Kočka, Štefanský – M. Kruček, J. Kruček, Hradecký, Myslivec, Moravec, Janoušek, Fejfar, Martínek, Postulka

    Rozhodčí: Kettner, Záhora

    Diváci: 106
    bahis siteleri