Bohemians – Bulldogs 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Královské Vinohrady 14:5 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
14:5 (3:1, 6:2, 5:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Sobota 04.10.2014, 20:00 • Městská sportovní hala Mladá Boleslav • Livesport Superliga
     
    53:14
    Vinohrady právě vstřelily branku! I když je o vítězi dnešního klání už dávno rozhodnuto, hosté se nevzdávají a ukazují stále svou celkem solidní ofenzívu. Autorem páté branky Vinohrad je JAKUB RENČÍN. Asistence: Jan Svoboda.
     
    51:57
    BILLY BOY právě vstřelili branku! TADEÁŠ CHROUST přidává čtrnáctý gól do sítě hostů. Asistence: Jiří Curney.
     
    51:33
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Třináctý zásah zcela odevzdaným hostům přidává JAROMÍR EKL. Asistence: Daniel Kroupa.
     
    47:24
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Dvanáctou branku domácích florbalistů zaznamenal TOMÁŠ CHROUST. Asistence: Jiří Curney.
     
    45:41
    Vinohrady právě vstřelily branku! Sotva se diváci doradovali z jedenácté branky v hostující bráně, mohli tentokrát smutně zírat, jak jim JOSEF MAREŠ kazí po asistenci Jana Svobody náladu čtvrtou brankou v domácí síti.
     
    45:16
    BILLY BOY právě vstřelili branku! TOMÁŠ CHROUST obral o míček Michala Dolejše a šel sám na brankáře, kterému svou střelou nedal jedinou příležitost k zákroku.
     
    42:43
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Po výtečné nahrávce od Tadeáše Chrousta se trefil nádhernou ránou JIŘÍ CURNEY.
     
    37:19
    Vinohrady právě vstřelily branku! Ano, s góly se nám opravdu roztrhl pytel. JOSEF MAREŠ využil velmi dobré přihrávky od Jana Svobody a slaví třetí branku hostů.
     
    36:29
    Vinohrady právě vstřelily branku! Tak to je opravdu gólový rozmach v této třetině. Hostům z Vinohrad se daří snížit. MICHAL DOLEJŠ může slavit čestný druhý gól za zády Jakuba Výtiska.
     
    36:08
    BILLY BOY právě vstřelili branku! TOMÁŠ NOVÁK v samostatné akci slaví devátý gól v síti Vinohrad.
     
    35:30
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Od sedmé branky v síti hostů neuběhla ani půl minuta a Boleslavské "prezervativy" se radují znovu. JIŘÍ CURNEY mohl po Chroustově přihrávce opět zvednout ruce nad hlavu...
     
    35:02
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Do hostující branky teď padá jeden gól za druhým. Jaromír Ekl se snažil střílet, ale jeho střela mířila poměrně mimo. Naštěstí ale trefila hůl PETRA KOLOŠE, který se tak raduje ze sedmé branky!
     
    33:27
    BILLY BOY právě vstřelili branku! TOMÁŠ CHROUST sklepl nahrávku Jana Jelínka přímo do branky, a přidává tak šestý "banán" do sítě Vinohrad.
     
    28:54
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Pátý zásah do za Mrkosova záda přidává JIŘÍ CURNEY, jemuž perfektní přihrávku do běhu poslal Tadeáš Chroust.
     
    25:10
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Boleslavští "kondomy" zvyšují své vedení už na rozdíl tří branek. Čtvrtou branku domácích totiž vstřelil oblíbenec místních fans MARTIN ROŽNOVJÁK. Asistence: Ondřej Fojta.
     
    08:34
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Jiří Curney krásně nalil TOMÁŠI CHROUSTOVI ke střele a jeho spoluhráč z útoku s přihrávkou naložil přesně tak,jak si představoval – 3:1!
     
    08:02
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Očekávaný scénář už se začíná pomalu naplňovat. Domácí i přes nešťastný začátek otáčejí stav utkání a radují se ze druhé branky. DANIEL KROUPA vyslal na Mrkose zdánlivě obyčejnou střelu, která však skončila za zády hostujícího brankáře. Asistence: Jaromír Ekl.
     
    05:47
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Domácí zaslouženě vyrovnávají. Petr Salát přihrál JIŘÍMU BOUŠKOVI, který udělal otočku a vystřelil. A slavil.. Asistence: Petr Salát.
     
    02:14
    Vinohrady právě vstřelily branku! Tak to je hodně nečekaný začátek. Hosté z Vinohrad se ujímají vedení, byť ne svojí zásluhou. RADIM KŘENEK si totiiž vsítil ukázkový vlastenec.

    Josef Zdobinský


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Bouška (Salát), 9. Kroupa (Ekl), 9. Chroust (Curney), 26. Rožnovják (Fojta), 29. Curney (Chroust.), 34. Chroust (Jelínek), 36. Kološ (Ekl), 36. Curney (Chroust), 37. Novák, 43. Curney (Chroust), 46. Chroust, 48. Chroust (Curney), 52. Ekl (Kroupa), 52. Chroust (Curney) – 3. Křenek, 37. Dolejš, 38. Mareš (Svoboda), 46. Mareš (Svoboda), 54. Renčín (Svoboda)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Výtisk (Rytych) – Jelínek, Křenek, Kološ, Pluhař, Novák, Kadlec – Chroust Tomáš, Chroust Tadeáš, Curney, Kroupa, Bouška Jiří, Bouška Pavel, Rožnovják, Salát, Fojta, Ekl, Ludvík, Mátl
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Mrkos (Buchta) – Rossi, Mareš, Smutný, Matěj Raiter, Michalík, Rosa, Gregor, Bína, Svoboda, Štěpán Raiter, Dolejš, Záň, Zezulka, Zbyněk Stuchlík, Ondřej Stuchlík, Houra, Renčín

    Diváci: 512