Liberec – Otrokovice 6:5 (kon.) | Sparta – Pardubice 7:3 (kon.) | Tatran – Ostrava 8:3 (kon.)
konec
FBC Liberec
6:5 (3:0, 2:1, 1:4)
PSG Panthers Otrokovice
Neděle 05.10.2014, 17:30 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:39
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hosté dvacet vteřin před koncem snižují na jednobrankový rozdíl. Sovják se zkoušel prosadit, ale míček se odrazil k MARTINU NAGYMU, který dokázal zavěsit do klece. Asistence: Tomáš Sovják.
     
    51:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak nakonec gól platí, i když to chvíli vypadalo, že ne. MARTIN BLAŽEK se prosadil tvrdou střelou z osy hřiště. Asistence: Radek Valeš.
     
    47:04
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    O minutu později už je tu kontaktní branku a domácí vedou jen o jeden gól! Kováč znovu rozdává své přesné přihrávky, tentokrát ji zpracoval TOMÁŠ SOVJÁK a dramatizuje utkání. Asistence: Milan Kováč.
     
    46:03
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Ve třetí třetině jsou hosté odhodlaní srovnat. Kováč našel MATĚJE KOSTKU, který přesně zamířil a ještě dává svému týmu naději. Asistence: Milan Kováč.
     
    43:59
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Využitá přesilovka a rozdíl už je jen o tři branky. Dobrá kombinace na útočné polovině skončila střelou Petříka, kterou ještě dorazil TOMÁŠ SOVJÁK přesně pod víko liberecké klece. Asistence: Lukáš Petřík.
     
    37:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají! V rychlém protiútoku oslovil Valeš MARKA ŠTĚPÁNKA, který nekompromisní střelou přidal pátý zářez Liberce. Asistence: Radek Valeš.
     
    32:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí si berou zpět tříbrankové vedení. Opět dvojice Ferdan-Valeš, tentokrát ale zakončoval PROKOP FERDAN z pravé strany a přesnou střelou střílí čtvrtou branku domácích. Asistence: Radek Valeš.
     
    28:32
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak už se jim to podařilo. Hosté vyrazili do rychlého útoku, který zakončoval MILAN KOVÁČ a prostřelil Vaníčka. Asistence: Michal Nagy.
     
    19:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Před koncem první periody dokázali Liberečtí přidat ještě jednu branku! Prokop Ferdan našel přihrávkou RADKA VALEŠE, který před sebou měl pouze odkrytou branku. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    11:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši využívají svůj tlak a vedou o dvě branky. Ferdan poslal míček na MARTINA BLAŽKA, který tvrdou ranou propálil vše před sebou včetně Jurčíka. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    00:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí rychle otevírají skóre a v první minutě už vedou! RADEK VALEŠ rozehrál z rohu a dokázal míček dotlačit až za záda Jurčíka. Bez asistence.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 1. Valeš, 12. Blažek (P. Ferdan), 20. Valeš (P. Ferdan), 33. P. Ferdan (Valeš), 38. Štěpánek (Valeš), 52. Blažek (Valeš) – 29. Kováč (Michal Nagy), 44. Sovják (Petřík), 47. Kostka (Kováč), 48. Sovják (Kováč), 60. Martin Nagy (Sovják)


    FBC Liberec: Vaníček (Svoboda) – Klucho, Uglanov, Štěpánek, Marek, Láska, D. Böhm, Krupička – Valeš, Blažek, Tampier, Galbavý, Hůza, Studený, B. Ferdan, P. Ferdan, Strobach, Vážný, Neymar
    PSG Panthers Otrokovice: Jurčík (Michajlovič) – Hradil, Kováč, Michal Nagy, Kořený, Číž – Blizňák, Sovják, Kostka, Němeček, Bouška, Martin Nagy, Graclík, Spáčil, Hubáček, Zach, Petřík, Hrdina

    Rozhodčí: Dolanský – Sýkora

    Diváci: 152