Znojmo – Linz 6:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
6:3 (1:2, 1:0, 4:1)
Steinbach Black Wings Linz
Neděle 05.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, Podešva odmítl hattrick, místo toho přihrál PATRIKU NOVÁKOVI, který se zblízka nemýlil.
    Asistence: Martin Podešva a Peter Pucher.
     
    54:29
    Linz právě vstřelil branku!
    Znojmo trochu polevilo v bránící činnosti a je potrestáno. FABIO HOFER nepříliš prudkou ranou k pravé tyči překonal Nechvátala a snížil.
    Asistence: Rob Hisey a Sebastien Piche.
     
    47:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Pucher přenechal puk za sebe LUBOMÍRU ŠTACHOVI, který bombou trefil puk do rohu hostující svatyně. Ouzas byl bez šance.
    Asistence: Peter Pucher a Jakub Grof.
     
    46:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš. Po buly přihrál Bača na střed kluziště RICHARDU PAVLIKOVSKÉMU, který ranou k tyči překonává Ouzase počtvrté.
    Asistence: Martin Bača a Branislav Rehuš.
     
    41:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Štachovu ránu od modré jemně tečoval MARTIN PODEŠVA, Ouzas kotouč ztlumil, ale přeci jen nezastavil a černý nesmysl se doplazil za brankovou čáru.
    Asistence: Lubomír Štach a Peter Pucher.
     
    39:56
    Orli právě vstřelili branku!
    Lattnerovu ránu z bezprostřední blízkosti neudržel Ouzas ve výstroji, puk skončil vedle jeho levého betonu, kam si pro něj dojel PAVEL ROSA a jednoduše trefil odkrytou bránu.
    Asistence: Jan Lattner a Jakub Grof.
     
    11:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Pucher zavezl kotouč do útočného pásma, přihrál na pravou stranu Lattnerovi, který prudkou ranou trefil Ouzase, ten puk vyrazil před sebe k dojíždějícímu MARTINU PODEŠVOVI, který se pomstil za prudký faul ze začátku utkání, když puk zasunul do volné části brány.
    Asistence: Jan Lattner a Peter Pucher.
     
    09:53
    Linz právě vstřelil branku!
    Murphy vystřelil od modré, Nechvátal kotouč vyrazil a chtěl jej schovat pod lapačku, ale přijel si pro něj FABIO HOFER, který brankáře objel a střílel do opuštěné brány. Je paradoxní, že gól nedal, trefil tyč, ale dojíždějící znojemský hráč puk srazil do brány.
    Asistence: Curtis Murphy a Robert Lukas.
     
    04:19
    Linz právě vstřelil branku!
    Piche zavezl puk do útočného pásma, tam k němu přijeli hned tři hráči Znojma, puk se odrazil šťastně k ROBU HISEYOVI jenž před sebou nikoho neměl a v klidu zamířil pod horní tyč. Nechvátal se puku dotkl, ale nevytěsnil.
    Asistence: Sebastien Piche.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 12. Podešva (Lattner, Pucher), 40. Rosa (Lattner, Grof), 42. Podešva (Štach, Pucher), 47. Pavlikovský (Bača, Rehuš), 48. Štach (Pucher, Grof), 57. Novák (Podešva, Pucher) – 5. Hisey (Piche), 10. Hofer (Murphy, Lukas), 55. Hofer (Hisey, Piche)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Cikánek) – Bořuta, Sova, Pavlikovský, Bača, Štach, Grof, Klimíček, Nemčík – Beroun, Šeda, Novák – Podešva, Pucher, Lattner – Tomas, Rehuš, Rosa – Číp, Bartoš, Abdul.
    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Dechel) – Murphy, Lukas R., Piche, Dorion, Mitterdorfer, MacDonald, Fechtig, Mayrhauser – Lebler, Moran, Ulmer – Kozek, Hisey, Hofer – Iberer, Oberkofler, Spannring – Rau, Lukas P., Macierzynski.

    Rozhodčí: Gebei, Warschaw – Nemeth, Smeibidlo

    Diváci: 2 801
    bahis siteleri