Tango Brno – Slavia 8:2 (kon.)
konec
FC Tango Brno
8:2 (2:0)
SK Slavia Praha
Čtvrtek 09.10.2014, 20:00 • Hala Vodova • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    38:44
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak teď to jsou v Brně doslova gólové hody. Samostatný únik vyřešil MICHAL MAREŠ skvěle zakončením pod Malinou a vsítil svou druhou branku v zápase. Asistence: Jan Havel.
     
    37:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hned o necelých dvacet vteřin později se hosté prosazují znovu. Tentokrát to byla pumelice z kopačky ONDŘEJE MÍČI, na kterou domácí brankách nedosáhnul. Bez asistence.
     
    37:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak se čestného zásahu dočkali i hráči Slavie. Po dobré přihrávce Brychty se do míče opřel ANTONÍN HRDINA a dnes poprvé překonal Kubíčka. Asistence: Martin Brychta.
     
    36:48
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté nastoupili na hřiště v pěti hráčích, jenže chybně rozehráli a do prázdné brány přes polovinu hřiště vstřelil gól JAN HAVEL. Bez asistence.
     
    36:21
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Slávistická obrana nyní hodně podcenila dlouhý nakopnutý balón, čehož nedokázal využít nikdo jiný než Belej, který tentokrát ovšem připravil gól do prázdné branky pro ČEŇKA CENKA. 6:0! Asistence: Michal Belej.
     
    33:36
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla futsalová paráda v podání MICHALA BELEJE. Ten dostal míč na pravou stranu hřiště, pěknou kličkou se zbavil obránce a potom výstavním angličanem rozvlnil síť za Malinou. Asistence: Ondřej Šidla.
     
    24:29
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    O pár vteřin později už to ovšem tomuto hráči vyšlo. MICHAL MAREŠ se dobře prosmýkl kolem lajny a následně míč doslova procedil mezi nohama Kučery do brány. Asistence: Martin Brůna.
     
    22:14
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí ostrostřelec MICHAL BELEJ dnes skutečně pálí ostrými a připisuje si čistý hattrick! Záruba mu z autu připravil ideální pozici pro skórování a BELEJ už jen dorazil míč do brány. Asistence: Radim Záruba.
     
    14:51
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Brno zničehonic skóruje a odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Mareš si dobře vybojoval míč, vyslal směrem ke Kučerovi jedovku, kterou hostující brankář neudržel, a tak jej bez větších problému přehodil dorážející MICHAL BELEJ. Asistence: Michal Mareš.
     
    02:41
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už to však domácím vyšlo a jdou tak do vedení. Záruba po čáře unikl všem svým strážcům a poté předložil míč před bránu MICHALU BELEJOVI, který Kučeru prostřelil mezi nohama. Asistence: Radim Záruba.

    Daniel Havel

    Branky: 3. Belej (Záruba), 15. Belej (Mareš), 23. Belej (Záruba), 25. Mareš (Brůna), 34. Belej (Šidla), 37. Cenek (Belej), 37. Havel, 39. Mareš (Havel) – 38. A. Hrdina (Brychta), 38. Míča

    Karty:   15. Havel (TAN), 37. Mareš (TAN) – 14. Homola (SLA), 23. Míča (SLA)


    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Chadzidis, Vlček, Svoboda, Mareš, Brůna, Buršík, Šidla, Belej "C", Záruba, Havel, Cenek, Tachtadžis

    Trenér: Vlastimil Bartošek

    SK Slavia Praha: Kučera (27. Malina) – Brychta, Eisenreich, Vejvoda, Novotný, Hrdina M., Homola, Míča, Hrdina A., Matějka "C", Bozděch, Pospíšil

    Trenér: Jiří Baborák

    Rozhodčí: Jiří Honěk a Jan Molík
    bahis siteleri