Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 6:1 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:3 (kon.)
Petrohrad – Riga 2:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
Admiral Vladivostok
Pondělí 13.10.2014, 17:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    VARNAKOV - 4:3
     
    59:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak tohle je opravdu neuvěřtelné! Dvě sekundy před koncem ujel všem protihráčům MICHAJL VARNAKOV, když zachytil puk v útočné třetině. Zvolil kličku do prava a ačkoliv se Nalimov výborně roztáhl, nedokázal udržet puk, který mu poslal domácí útočník k levé tyči. Gól ještě dlouho rozebíral videorozhodčí, ale nakonec byla branka uznána. Bez asistence.
     
    48:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté zvládli smazat tříbrankový náskok a vyrovnávají. VJAČESLAV UŠENIN dokázal zachytit rozehrávku soupeře, na nic nečekal a rychle vypálil z mezikruží. Svou přesně mířenou ranou trefil volný prostor u vzdálenější tyči a po boku svého bratra se tak zapisuje také jako střelec v dnešním utkání. Asistence: Vladislav Ušenin.
    KOLÁŘ - 3:2
     
    39:02
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A i druhou přesilovou hru hosté využívají. JAN KOLÁŘ si sjel před brankoviště do kterého obdržel zpoza branky přihrávku od Goroškova a prvně zmiňovaný se tvrdou ranou z první nemýlil. Asistence: Ilja Zubov, Alexandr Goroškov.
    Vladislav UŠENIN - 3:1
     
    27:30
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Z třetí přesilovky přichází první gól. Kuzmin vypálil tvrdě od modré. Garipov jeho ránu vyrazil za cenu pádu. Následně si domácí brankař poradil i s dorážkou Lisina, ale na třetí doklepnutí z hokejky VLADISLAVA UŠENINA už neměl nárok. Asistence: Enver Lisin, Denis Kuzmin.
    KOSTICYN - 3:0
     
    21:00
    Kazaň vstřelila branku!
    Azevedo přeposlal od mantinelu kotouč na SERGEJE KOSTICYNA, který ukázal svou sílu, propasíroval se blíže k brance, kde vyprodukoval tvrdou ránu, díky které zamířil puk nad rameno Proskurjakova pod horní spojnici. Asistence: Justin Azevedo.
    KORNěJEV - 2:0
     
    16:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Krátce pi příchodu vyloučeného hráče dávají domácí druhý gól. Mirnov se dokázal díky rychlosti natlačit před brankoviště, kde mu sice Proskurjakov puk vypíchl, jenže pouze na najíždějícího KONSTANTINA KORNĚJEVA, a ten se z dorážky nemýlil a kotouč usměrnil za záda bezmocného brankaře. Asistence: Igor Mirnov, Justin Azevedo.
    VARNAKOV - 1:0
     
    04:57
    Kazaň vstřelila branku!
    Moller vypíchl puk a ze středu kluziště založil rychlý protiútok. Najel si blíže k brankovišti, kde poté přeposlal puk na vzdálenější strany, kam si sjížděl osamocený MICHAL VARNAKOV, který ranou z první pohotově usměrnil puk za záda Proskurjakova. Asistence: Oscar Moller, Alexandr Burmistrov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 5. Varnakov (Moller, Burmistrov), 17. Kornějev (Mirnov, Azevedo), 21. Kosticyn (Azevedo), 60. Varnakov – 28. Vladislav Ušenin (Lisin, Kuzmin), 40. Kolář (Zubov, Goroškov), 49. Ušenin (Ušenin)


    Ak Bars Kazaň: Garipov – Denisov, Rylov, Nikulin, Kornějev, Musin, Medvěděv, Pagin, Heshka – Bordov, Svitov (C), Lukojanov – Mirnov, Azevedo, Kocticyn – Varnakov, Burmistrov, Moller – Obuchov, Malychin, Pesonen.
    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (25. Nalimov) – Pyett, Davydov, Lisov, Kolář, Zemčjonok, Kuzmin, Volodin – Bergfors, Gorošanckij, Gynge – Ugarov, Zubov (C), Gorškov – Lisin, Vjačeslav Ušenin, Vladislav Ušenin – Sokolov, Sigarev, Nesterov.

    Rozhodčí: Bělov, Oskirkov – Nesterov, Lazarev
    bahis siteleri