Vítkovice – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Zlín – Třinec 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 7:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:2 (kon.) | Sparta – Litvínov 0:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (2:0, 2:0, 3:1)
HC Slavia Praha
Úterý 14.10.2014, 18:00 • Hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michal KEMPNÝ - 7:1
     
    58:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sedm kulí jak v Sarajevu, aneb, kdo dnes přišel, rozhodně nemůže litovat. Necelé dvě minuty před koncem přidává další gól do sítě smutného Adama Svobody jeho bývalý spoluhráč MICHAL KEMPNÝ. Přihrávku na něj poslal Vondráček a pro beka Komety nebyl problém zakončit. Asistence: Tomáš Vondráček.
    Jindřich BARÁK - 6:1
     
    55:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Čiliak čisté konto neuhájí. Hosté vyhráli vhazování a od modré vystřelil JINDŘICH BARÁK. Rána mu skutečně sedla tak přesně, že zapadla do sítě slovenského gólmana. S tím se nedalo rozhodně nic dělat a Slavia tak dosáhla svého a alespoň se dočkala čestného úspěchu. Asistence: Tomáš Doležal.
    Silvestr KUSKO - 6:0
     
    50:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa bude dnes o dva puky chudší. Krom Wasserbauera se trefuje poprvé v extralize i SILVESTR KUSKO. Ten dostal přesný pas do jízdy a ukázal se jako správný mazák. Puk práskl Svobodovi do jeho pravé šibenice. Mladá brněnská formace se tak dnes opět prosazuje. Asistence: Jan Wasserbauer a Petr Mrázek.
    Petr TON - 5:0
     
    42:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Souboj věkových kategorí mezi Koláříkem a PETREM TONEM dopadl lépe pro domácího útočníka. Ten svého soka dokázal přebruslit a dostat se až před Adama Svobodu. Ton pak zkušeně poslal puk mezi jeho betony a sešívání inkasují nepopulárního bůra. Bez asistence.
    František PTÁČEK - 4:0
     
    29:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka zhodnocena velmi rychle. FRANTIŠEK PTÁČEK dostal puk na modrou a jeho rána znamená již čtvrtou branku ve Furchově bráně. S touto pumelicí se nedalo moc dělat, přesto je Furch nahrazen brněnským rodákem Adamem Svobodou. Asistence: Michal Kempný, Vojtěch Němec.
    Petr TON - 3:0
     
    28:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Radost tak probíhá na druhé straně. Do rychlého brejku se vřítili Hruška s PETREM TONEM a druhý jmenovaný dostal kotouč jak na zlatém podnose. Pro kanonýra Komety nebyl problém zavěsit do horních pater Furchovy brány. Asistence: Jan Hruška.
    Jan WASSERBAUER - 2:0
     
    13:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    No to jsou věci. Zkušený obránce Valach nechal puk před sebou a svým brankářem a místo rozehrávky máchl zcela na prázdno, toho si rychle všiml mladý JAN WASSERBAUER, který se chopil puku a zavěsil pod víko. Jednadvacetiletý útočník se tak může radovat z první extraligové branky. Bez asistence.
    Jakub KOREIS - 1:0
     
    04:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tohle se domácím v této sezoně ještě nestalo. Kometa jde poprvé v ligovém ročníku do vedení, respektive vsítila vůbec poprvé zahajovací branku a nemusí dohánět ztrátu. A povedlo se to až ve dvanáctém kole. Postaral se o to JAKUB KOREIS, který dojel střelu Vondráčka. Ten z dobré pozice minul bránu a jeho parťák z formace posléze doklepl puk ze bezmocného Furcha. Asistence: Tomáš Vondráček, Vilém Burian.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Koreis (T. Vondráček, Burian), 14. Wasserbauer, 29. Ton (J. Hruška), 30. Ptáček (Kempný, V. Němec), 43. Ton, 51. Kusko (Wasserbauer, Mrázek), 59. Kempný (T. Vondráček) – 56. Barák (T. Doležal)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Ptáček, Kempný, Dujsík, Hanzlík, Kuboš, Dlapa, Malec – Ton, V. Němec, J. Hruška – T. Svoboda, L. Čermák (C), Ostřížek – T. Vondráček, Koreis, Burian – Mrázek, Kusko, Wasserbauer. Trenéři: Vladimír Kýhos, Karel Beran, Martin Pešout.
    HC Slavia Praha: Furch (30. A. Svoboda) – Krejčí, Kolařík, Valach, Holub, Štich, Knot, Barák – Sklenář, Klhůfek, Stránský – T. Doležal, Vas, M. Čermák – Poletín, Weissmann, Bednář (C) – J. Doležal, Andres, Babka. Trenér: Ladislav Lubina.

    Rozhodčí: Petr Lacina, Vladimír Šindler – Milan Kis, Ladislav Lučan

    Diváci: 6604
    bahis siteleri