Liberec – Pardubice 7:2 (kon.) | Sparta – Třinec 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:0 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 16.10.2014, 18:00 • Budvar Arena • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor přesilovku využil a nejspíše rozhodl o osudu utkání. Puk do brány protlačil obránce MILAN BŘEČKA. Asistence: Vladimír Hanus.
     
    44:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Mladý ONDŘEJ KACHYŇA střílí premiérový gól mezi juniory. Vystřelil, sice netrefil bránu, ale šel důrazně za pukem, který se odrazil od zadního mantinelu, a s doklepnutím už měl Kachyňa jednoduchou pozici. Asistence: Dominik Točík.
     
    28:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Už po konci přesilovky to udělal výborně obránce Břečka a hlavně jeho zásluhou padl úvodní gól utkání. Neuspěchal se se střelou, naopak si puk ještě potáhl a tahákem ho nastřelil do ohně. Před Srokou operoval DAVID BÍLEK a ve vzduchu změnil dráhu letu kotouče mimo dosah gólmana. Asistence: Milan Břečka, Luboš Rob.

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 29. Bílek (Břečka, Rob), 45. Kachyňa (Točík), 54. Břečka (Hanus)


    HC Motor České Budějovice: Mazúch – Hanus, Škopek, Janásek, Matoušek, Břečka, Křikava, Klinecký, Kachyňa – Bílek, Rob, Pašek, Svoboda, Točík, Panáček, Šuhaj, Vácha, Suchánek, Vostřák, Šulek, J. Bárta
    HC Litvínov: Sroka – Moravec, Baránek, Šesták, Cvrk, Kokeš, Vostárek, Šefl – Kučera, Trübenekr, Čapek, Weitz, Stříbrný, Zdeněk, Dunko, Řezníček, Sýkora, Šimeček, Štěpka

    Rozhodčí: Sýkora – Vavruška, Malý
    bahis siteleri