Liberec – Pardubice 7:2 (kon.) | Sparta – Třinec 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
7:2 (2:0, 3:0, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 16.10.2014, 16:00DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:03
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubičtí vsítili svoji druhou branku v utkání. MICHAL PETIRA nedal Stezkovi tvrdou ranou z levé strany sebemenší nárok. Asistence: Jakub Procházka – 7:2.
     
    44:58
    Liberec právě vstřelil branku!

    A Liberečtí početní výhodu dokázali zužitkovat. Za autora branky je označen JIŘÍ BABEC, který dorazil kotouč za bezmocného Husára. Asistence: Martin Šír – 7:1.
     
    40:47
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A stav se mění poprvé v dnešním utkání i na druhé straně DAVID BARKÓCI se prosadil po pěkné Krajňákově přihrávce. Asistence: Martin Krajňák – 6:1.
     
    40:47
    Liberec právě vstřelil branku!

    Ale teď už ano, Liberečtí naprosto vyšachovali obranu hráčů v červených dresech. Do prázdné klece po ideální přihrávce Kačírka zakončoval JAN ORDOŠ. Asistence: Matyáš Kačírek, Jakub Jedlička – 6:0.
     
    35:14
    Liberec právě vstřelil branku!

    No, tak co teď předvedl autor předchozí branky je více než chválihodné. MAREK ZACHAR projel plnými obrannými řadami pardubického celku a i přes faul dokázal prostřelit Otakara Husára. Asistence: Martin Šír, Samuel Solenský – 5:0.
     
    33:41
    Liberec právě vstřelil branku!

    Pardubická čtveřice byla již na ledě pekelně dlouho, zatímco liberečtí své útočné řady proměnili. Krásnou přihrávku Heřmánka přes brankoviště uklidil za překvapeného Husára MAREK ZACHAR a využívá tak přesilovou hru. Asistence: Jan Heřmánek – 4:0.
     
    26:35
    Liberec právě vstřelil branku!

    Pravidlo nedáš, dostaneš se znovu ukázalo býti pravdivé. Mezi kruhy se zjevil osamocený TOMÁŠ TRŽICKÝ a po krásné Ordošové přihrávce se snad nemohl mýlit. Liberečtí vedou již o tři branky. Asistence: Jan Ordoš, Jakub Jedlička – 3:0.
     
    17:15
    Liberec právě vstřelil branku!

    No a libereckým se podařilo v závěru úvodního dějství skórovat podruhé. V nepřehledné situaci před brankovištěm Otakara Husára se nejlépe zorientoval PETR ARLT, který zvyšuje náskok hráčů v bílých dresech již na dvougólový. Asistence: Jan Ordoš, Jakub Jedlička – 2:0.
     
    11:51
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí jdou do vedení, autorem úvodní branky tohoto utkání je ZDENĚK KRÁL, který dokázal zužitkovat pěknou přihrávku Vojtěcha Havlase. Asistence: Vojtěch Havlas – 1:0.

    RR

    Branky a nahrávky: 12. Král (Havlas), 18. Arlt (Ordoš, Jedlička), 27. Tržický (Ordoš, Jedlička), 34. Zachar (Heřmánek), 36. Zachar (Šír, Solenský), 41. Ordoš (Kačírek, Jedlička), 45. Babec (Šír) – 41. Barkóci (Krajňák), 57. Petira (Procházka)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek (C), Šír, Arlt, Beránek, Pálek, Divila, Tržický – Babec, Huňa, Král, Jedlička, Solenský, Vondráček, Ordoš, Zachar, Kačírek, Havlas, Heřmánek
    HC Dynamo Pardubice: Husár (45. Červený) – Petira, Vácha (C), Franc, Procházka, Bažant, Adam, Nedbal – Procházka, Chvojka, Velinský, Barkóci, Sladkovský, Kusý, Pipek, Kysela, Krajňák
    bahis siteleri