Mladá Boleslav – Jablonec n/N 5:4 (kon.)
konec
FC Malibu Mladá Boleslav
5:4 (2:1)
FK GMM Jablonec nad Nisou
Neděle 19.10.2014, 20:00 • SH Mladá Boleslav • 2. Futsal liga západ
     
    40
    Malibu právě vstřelilo branku! Domácí se osvobodili z vlastního území a přešli rychle do útoku. Tam sice nejprve ztratili míč, ale toho se nakonec ujal MAREK MAŇAS a rozjásal mladoboleslavské publikum.
     
    37
    Malibu právě vstřelilo branku! A oddechový čas domácím skutečně pomohl. Marek Maňas nahrál PETRU PLINTOVIČOVI, který nedal Masaříkovi jedinou šanci a slaví vyrovnávací gól. Asistence: Marek Maňas.
     
    33
    Jablonec právě vstřelil branku! Tak to je pro domácí futsalisty tvrdá rána. Hosté se totiž dostávají do vedení. Po Bernátově nahrávce se trefil za záda Pavla Tvaroha KAREL PRÁŠIL. Asistence: Pavel Bernát.
     
    30
    Jablonec právě vstřelil branku! Asi jsem to předchozím komentářem trochu zakřikl. Po Kovaříkově přihrávce PAVEL BERNÁT vyrovnává na 3:3. Asistence: Jan Kovařík.
     
    25
    Jablonec právě vstřelil branku! Po krásné akci Jablonce se hostům podařilo snížit opět na rozdíl jedné branky. JAN KOVAŘÍK totiž poslal míč za záda Pavla Tvaroha. Asistence: Pavel Bernát.
     
    21
    Kohnhäuserova nahrávka mířila na Zdeňka Bělíka, který mu okamžitě vrátil balón a domácí kapitán zkušeně zavěsil do hostující brány. RUDOLF KOHNHAUSER tak přidává dnes už třetí branku domácích. Asistence: Zdeněk Bělík
     
    18
    Jablonec právě vstřelil branku! Jen tři vteřiny stačily Jablonci a jeho přesilové hře ke snížení stavu. Po Žembově přihrávce se radoval JIŘÍ HANOUlD. Asistence: Jiří Žemba.
     
    15
    Malibu právě vstřelilo branku! Po spolupráci Milana Karáska s MILANEM KOREJZOU se druhý jmenovaný trefil a navýšil vedení "růžovek" už na dvě branky. Asistence: Milan Karásek.
     
    7
    Malibu právě vstřelilo branku! Domácí fotbalisté se ujímají vedení. Brankář Tvaroh výtečně rozehrál dlouhým pasem na ZDEŇKA BĚLÍKA, který dnes poprvé rozvlnil síť hostů. Asistence: Pavel Tvaroh.

    Josef Zdobinský


    Hledáme zpravodaje pro tým FC Malibu Mladá Boleslav. Více informací zde.

    Branky: 7. Bělík (Tvaroh), 15. Korejza (Karásek), 21. Kohnhäuser (Bělík), 37. Plintovič (Maňas), 40. Maňas – 18. Hanould (Žemba), 25. Kovařík (Bernát), 30. Bernát (Kovařík), 33. Prášil (Bernát)

    Karty:   36. Boško (MBL) – 24. Žemba (GJN), 38. Bernát (GJN)   18. Bernat (MBL), 39. Král (MBL)


    FC Malibu Mladá Boleslav: Tvaroh – Kohnhäuser "C", Bělík, Polanka, Maňas, Korejza, Bernat, Karásek, Král, Boško, Volf, Plintovič, Malík.
    FK GMM Jablonec nad Nisou: Masařík – Prášil, Bernát, Krejčík, Sedlmajer, Žemba, Hanould, Kovařík, Vaněk, Vykoukal.

    Rozhodčí: Leoš Gryc, Ondřej Černý. Delegát: Ladislav Kudrna

    Diváci: 160
    bahis siteleri