Tatran – Olomouc 3:7 (kon.) | Ne – Ostrava 9:1 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
3:7 (0:1, 3:3, 0:3)
FBS Olomouc
Neděle 19.10.2014, 15:00 • SH TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen
     
    55:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučanky utíkají na rozdíl čtyř gólů a v této chvíli to moc nevypadá, že by domácí ještě dokázaly dohnat ztrátu. ADÉLA PANTĚLEJEVOVÁ přetavila přihrávku od Jany Janošové v gólovou akci. Asistence: Jana Janošová.
     
    48:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Náskok Olomouce je nyní už tříbrankový a florbalistky z Moravy drží hodně nadějný stav. JANA JANOŠOVÁ se prosadila po střele ze strany. Asistence: Adéla Pantělejevová.
     
    45:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující tým se dostává zpět do vedení o dva góly a získává důležitou psychickou výhodu. LUCIE MACHŮ vyslala tvrdou střelu mezi tyče a může slavit. Asistence: Alice Pavlíková.
     
    39:42
    Tatran právě vstřelil branku!
    ANDREA NEMRAVOVÁ vzala vše na sebe a pěknou akci zakončila gólem. Míček jen prosvištěl kolem Blahutové, která nestihla zakročit. Bez asistence.
     
    36:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující hráčky nechtějí pustit vedení a znovu skórují. RENATA BESTROVÁ převzala na ose hřiště míček. Po výběhu se dostala se do prostoru, odkud úspěšně pálila. Asistence: Lucie Machů.
     
    36:22
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice chvilku po gólu Olomouce odpovídají snížením. Karolína Vachušková poslala přesný pas na hůl ADÉLY KRAMPEROVÉ, ta v klidu udala míčku správný směr. Asistence: Karolína Vachušková.
     
    35:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující hráčky využívají přesilovou hru. LUCIE VYSLOUŽILOVÁ si našla místo před brankou a její neomylný pokus se zatřepotal v síti. Asistence: Simona Kabeláková.
     
    26:36
    Tatran právě vstřelil branku!
    Kontaktní gól je na světě! Důraz před Davidovou dostal zásluhou ANNY VÁLKOVÉ gólovou nálepku. Střelkyně dorážela míček po původní ráně Liany Matěvosové. Asistence: Liana Matěvosová.
     
    20:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zaváhání Blahutové je nemilosrdně potrestáno. RENATA BESTROVÁ zkusila vystřelit a vypadalo to, že střelu bude mít domácí brankářka ve své moci, jenže míček se vymkl kontrole a skočil do branky. Bez asistence.
     
    10:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    I když větší dominanci předváděly Střešovice, je to nakonec tým Olomouce, který otevírá skóre. Blahutová si nepohlídala dalekonosné nahození JANY JANOŠOVÉ, míčku nic nebránilo v průchodu. Asistence: Adéla Pantělejevová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 27. Válková (Matěvosová), 37. Kramperová (Vachušková), 40. Nemravová – 11. Janošová (Pantělejevová), 21. Bestrová, 35. Vysloužilová (Kabeláková), 37. Bestrová (Machů), 46. Machů (Pavlíková), 49. Janošová (Pantělejevová), 56. Pantělejevová (Janošová)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Blahutová – Vachušková, Sequensová, Köhlerová, Reindlová, Sedmíková, Nemravová, Válková, Zabavská, Beranová, Matěvosová, Chaloupková, Kramperová, Denková
    FBS Olomouc: Davidová (Starečková) – Pavlíková, Vysloužilová, Podešvová, Kabeláková, Janošová, Oháňková, Machů, Kamínková, Zamazalová, Bestrová, Peřinová, Pantělejevová, Lišková

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt
    bahis siteleri