NY Rangers – San Jose 4:0 (kon.) | Winnipeg – Calgary 1:4 (kon.) | Anaheim – St. Louis 3:0 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
Calgary Flames
Pondělí 20.10.2014, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:27
    Frustrace Blakea Wheelera (WPG) pokračuje. Sotva se vrátil z trestné, míří tam znovu – dvě minuty za hrubost. Za stejný prohřešek jsou vyloučeni také Joe Colborne a Mark Stuart, jejichž tresty se vykrátí.
     
    47:07
    Blake Wheeler (WPG) přehnal svoje napadání a tvrdě poslal proti hrazení Krise Russella. Dostává dvě minuty.
    TJ BRODIE - 1:4
     
    43:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Obrovský nedůraz před Pavelcem znamená další branku hostů. Backlundovu střelu vyrazil Pavelec před sebe, kde domácí nedokázali odklidit puk a TJ BRODIE dopravil kotouč za záda českého brankáře. Asistence: Mikael Backlund, Mason Raymond.
    Mason RAYMOND - 1:3
     
    32:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté pokračují v gólových hodech druhé třetiny. Wideman ještě před tvrdým hitem Pelusa stihl rozehrát. Gaudreau na modré počkal na podporu, nahrál MASONU RAYMONDOVI a ten prostřelil Pavelce střelou na bližší tyč. Asistence: Johnny Gaudreau, Dennis Wideman.
     
    31:32
    Už to mohlo být o dva góly. Giordanova nepřesná střela se vrátila před branku, ale Colborne zblízka puk za dezorientovaného Pavelce nedostal.
    Johnny GAUDREAU - 1:2
     
    30:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jenže právě oni kapitulují! Raymondovu střelu srazil Colborne pro JOHNNYHO GAUDREAUA, který se rychle obtočil kolem branky a zasunul puk za Pavelce. Asistence: Joe Colborne, Mason Raymond.
     
    28:28
    Hosté si poprvé zahrají přesilovou hru. Domácí hráli v šesti. Trest odsedí Mathieu Perreault (WPG).
    Dennis WIDEMAN - 1:1
     
    26:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Russell na modré vybojoval kotouč a položil základ vyrovnávající trefy. Předal puk Stajanovi, který našel DENNISE WIDEMANA a ten prostřelil špatně stojícího Pavelce. Asistence: Matt Stajan, Kris Russell.
     
    23:17
    Enström nastřelil puk mimo branku, ale kotouč se odrazil před brankoviště a od některého z hráčů směrem do branky. Hiller se otočil a na poslední chvíli zastavil puk směřující do opuštěné klece.
     
    20:47
    Hudler jel sám na Pavelce a rozhodl se pro "ruský blafák". Jeho dělovka z mezikruží byla ovšem hodně nepřesná.
     
    14:19
    Bude se opět vylučovat na straně Calgary. Raphael Diaz (CGY) dostává dvě minuty za hákování.
     
    12:28
    Hiller skvěle zasáhnul! Slater dostal namazáno od Diaze, ale zblízka nepřekonal Švýcara.
    Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    10:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To byla nádhera! Perreault zpoza branky našel Wheelera, který nezištně poslal puk ke druhé tyči na pozdě obsazeného MARKA SCHEIFELEHO, jenž uklidil puk za Hillera. Asistence: Blake Wheeler, Mathieu Perreault.
     
    08:52
    Anthony Peluso vypálil hned po vhazování v pásmu Calgary. Jeho rána jako z děla se odrazila od břevna a tyče ven! Sudí ukázali do branky, ale tento verdikt budou muset přehodnotit.
     
    07:32
    Colborne ujel hned po vstupu na led a zkoušel prostrčit puk mezi betony Pavelce. Těžší první zákrok si český brankář těžko mohl představit.
     
    05:28
    Winnipeg bude hrát přesilovku jako první. Dvě minuty za hákování dostává Joe Colborne (CGY).

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 11. Scheifele (Wheeler, Perreault) – 27. Wideman (Stajan, Russell), 31. Gaudreau (Colborne, Raymond), 33. Raymond (Gaudreau, Wideman), 44. Brodie (Backlund, Raymond)


    Winnipeg Jets: Pavelec – Enström, Bogosian, Stuart, Trouba, Postma, Pardy – Ladd, Little, Byfuglien – Perreault, Scheifele, Wheeler – Galiardi, Lowry, Frolík – Peluso, Slater, Thorburn.
    Calgary Flames: Hiller – Giordano, Brodie, Russell, Wideman, Šmíd, Diaz – Colborne, Monahan, Hudler – Ryamond, Backlund, Gaudreau – Glencross, Stajan, Setoguchi – Bollig, Bouma, Byron.

    Rozhodčí: Burchell, Jackson – Mach, Galloway
    bahis siteleri