Čeljabinsk – Záhřeb 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – HC Slovan 3:4 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Atlant 2:3 (kon.)
Toljatti – Minsk 1:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
Medveščak Záhřeb
Pondělí 20.10.2014, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Arťom PENKOVSKIJ - 2:4
     
    52:48
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí dramatizují utkání. K odraženému kotouči se dostal ARŤOM PENKOVSKIJ, který se otočil a bleskovou ranou překonal Brusta. Asistence: Anton Glinkin, Martin Růžička.
     
    50:43
    Další trest, na trestnou lavici usedá Brock Trotter (ZAG), který dostává menší trest za podražení.
     
    47:40
    Domácí ale budou mít ještě možnost snížit. Hákováním se totiž provinil Matt Anderson (ZAG), který si tak odpyká dvě minuty.
    Martin ST. PIERRE - 1:4
     
    47:07
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je o vítězi rozhodnuto. Domácí chybovali při rozehrávce, čehož Medveščak ideálně využil. Rychlou sřelu od pravého mantinelu ještě Garnett vytěsnil, ovšem na dorážku MARTINA ST. PIERRA již nestačil. Asistence: Brandon Segal.
     
    40:28
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá český forvard Jan Bulis (CLJ), a to za hru vysokou holí. Dokáží se hokejisté Traktoru ubránit?
     
    38:12
    Tvrdá rána od modré se odráží až do středního pásma, Traktor se aspoň na malou chvíli osvobozuje od tlaku.
     
    38:04
    Další domácí borec na trestné lavici. Semjon Kokujov (CLJ) dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    35:32
    Poměr si na hrací ploše se vyrovná. Za nebezpečnou hru vysokou holí usedá na lavici hanby Danil Gubarev (CLJ). Domácí borec navíc dostává desetiminutový osobní trest.
     
    35:08
    Další přesilová hra pro Traktor, za podražení dostává menší trest Brandon Segal (ZAG).
    Stanislav ČISTOV - 1:3
     
    34:18
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí vykřesali naději. V početní výhodě se kotouč dostal ke STANISLAVU ČISTOVOVI, který z hranice levého kruhu trefil přesně prostor mkezi betonem a lapačkou hostujícího brankář. Asistence: Deron Quint.
     
    32:57
    Domácí si zahrají přesilovou hru, Andrew Murray (ZAG) putuje na trestnou lavici za hákování.
    Brock TROTTER - 0:3

     
    27:29
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Traktor prožívá třetinu hrůzy. BROCK TROTTER se natlačil před obránce, načež poslal kotouč na branku. Sám Garnett si pak touše nešťastně srazil za brankovou čáru. Asistence: James Wright.
     
    25:38
    Jan Bulis dostal do předbrankového prostoru vynikající přihrávku, kterou ale nedokázal zužitkovat. prudký kotouč totiž minul. Medvšeščak se poté osvobodil.
    Ville LEINO - 0:2
     
    24:11
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Festival hostující ofenzivy pokračuje. VILLE LEINO střelou do horní části Garnettovy svatyně zakončil hostující protiútok. Domácí to budou mít velmi obtížné. Asistence: Bill Thomas, Matt Anderson.
    Matt ANDERSON - 0:1
     
    23:59
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak to je velký šok pro domácí, kteří byli v dosavadním průběhu prvního dějství lepším celkem. MATT ANDERSON dostal nabito na modroou čáru, odkud nechytatelnou ranou překonal Garnetta. Asistence: Ville Leino, Aaron Polushaj.
     
    15:51
    Bude se vylučovat. Za hákování putuje na lavici hanby Dmitrij Sajustov (CLJ). Podaří se hostujícímu celku tuto početní výhodu zužitkovat. Odpověď se dozvíme po skončení komerční přestávky.
     
    12:18
    Bude se vylučovat, přesilovou hru si zahrají domácí. Medveščak se provinil hrou v šesti. Trest odpyká Brock Trotter (ZAG). Jak Traktor s touto výhodou naloží?
     
    06:14
    Po Růžičkově přihrávce se octl ve velké příležitosti Andrej Popov. Domácí forvard ale z mezikruží těsně minul. Brust může hovořit o velké štěstí, neboť vůbec nestihl reagovat.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 35. Čistov (Quint), 53. Penkovskij (Glinkin, Růžička) – 24. Anderson (Leino, Polushaj), 25. Leino (Thomas, Anderson), 28. Trotter (Wright), 48. Pierre (Segal)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Chlystov, Aťjušov, Kondraťjev – Čistov, Bulis, Panov – Kokujov, Penkovskij, Wilson – Růžička, Glinkin, Popov – Dubarev, Sajustov, Mokin
    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Martinović, Flood, Carle, Morrisonn, Hutchinson, Kinrade – Thomas, Leino, Anderson – Segal, Pelletier, St. Pierre – Murray, Glumac, Björkstrand – Polushaj, Wright, Trotter

    Rozhodčí: Sčenjov, Drejev – Maťjuša, Petrov
    bahis siteleri