Čeljabinsk – Záhřeb 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – HC Slovan 3:4 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Atlant 2:3 (kon.)
Toljatti – Minsk 1:3 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Atlant Moskevská oblast
Pondělí 20.10.2014, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Neftěchemik si vzal hned po inkasovaném gólu time-out a poté, co se usadil v pásmu, odvolal brankáře Sudnicina z brány!
    ENGQVIST - 2:3
     
    59:03
    Atlant právě vstřelil branku!
    Tak to je šok jako hrom pro SCC Petrochemist Arénu! Atlant se v poslední minutě prosazuje a díky tomu se přibližuje velmi blízko ke třem bodům! První formace Altlantu ukázala dnes podruhé, že umí střílet góly. Tentokrát se akorát vyměnily pozice prvního nahrávače a střelce. Gólovou radost připravil Artěm Černov ANDREASI ENGQVISTOVI, který nasměroval svůj tým k úspěchu! Asistence: Artěm Černov a Sergej Šmeljov.
     
    50:47
    Další možnost hry v početní výhodě pro hostující mužstvo. Na lavici hanby putuje za vysokou hůl Maxim Trunjov (NIZ).
     
    45:38
    Atlant dostává šanci na návrat do vedení. Za hákování je potrestán Maxim Berezin (NIZ).
     
    Atlant Moskevská oblast nastoupí do třetí třetiny s novým brankářem! Do klece jde Fin Atte Engren!
     
    27:43
    Se svým pokusem si na Šikina nepřišel Tim Stapleton, ale dostane druhou šanci. Nižněkamsk si zahraje přesilovou hru, na trestnou odjíždí Vitalij Novopašin (ATL).
    STAPLETON - 2:2
     
    24:29
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel. Stejně jako na druhé straně, i v případě Nižněkamsku vidíme využitou početní převahu. Hennessy se svoji střelou ještě neuspěl, ale TIM STAPLETON o pár chvil později po Kalašnikovově nahrávce již ano. A že to byla parádní akce! Oba hráči si několikrát vyměnili puk na levém křídle, aby si nakonec STAPLETON najel na modrou čáru, odkud přesnou dělovkou na vyrážečku Šikina rozjásal domácí halu. Asistence: Stanislav Kalašnikov.
     
    23:24
    Vitalij Novopašin (ATL) z hostujícího mužstva je poslán na trestnou lavici, jelikož vyhodil puk mimo kluziště.
    ČERNOV - 1:2
     
    23:11
    Atlant právě vstřelil branku!
    Atlant se nakonec do vedení vrací! "Checking-line" ukázala svou sílu a Alexander Sudnicin musí podruhé sáhnout holí za brankovou čáru a vyndat odtamtud puk. Tomu říkám precizní vhazování! Andreas Engqvist vyhrál buly, našel hokejku ARTĚMA ČERNOVA, který z první poslal kotouč přesně mezi betony maskovaného muže Nižněkamsku. Asistence: Andreas Engqvist.
    CHOCHRJAKOV - 1:1
     
    20:31
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Domácí mají do druhé třetiny utkání doslova raketový start a zásluhou své čtvrté pětky vrací duel znovu na začátek. Jaroslav Alševksy nahrál kotouč za bránu na hůl PJOTRA CHOCHRJAKOVA, který z minusového úhlu nahodil před kasu, trefil brusli u tyče stojícího gólmana, od níž se dostal puk za čáru. Neftěchemik zapříčinil Dmirymu Šikinovi hezké uvítání do druhého dějství. Asistence: Jaroslav Alševsky.
     
    18:05
    Další šanci pro Atlant. Na trestnou lavici je poslán Maxim Rybin (NIZ), který je potrestán za držení protihráče.
    RUKAVIŠNIKOV - 0:1
     
    15:56
    Atlant právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! A přičinění na tom má také český obránce Ondřej Němec, který v rámci přesilovkové kombinace našel hokejku Igora Radulova na pravém kruhu, jenž poslal touš na beka ROMANA RUKAVIŠNIKOVA, který si sjel od modré až na levý kruh a Radulovův křižný pas poslal do odkryté sítě! Sudnicin byl bez šance na přesun. Asistence: Igor Radulov a Ondřej Němec.
     
    14:37
    Týmy se nám na trestné lavici pravidelně střídají. Nyní je "na řadě" Neftěchemik, který oslabuje Jaroslav Alševsky (NIZ), který je poslán ven za nedovolené bránění.
     
    11:58
    Chvíli se bude hrát čtyři na čtyři. Na trestnou už odjíždí Jaroslav Diblenko (ATL), který se provinil podražením.
     
    10:36
    Také hosté si zahrají početní výhodu. Za hákování je na lavici hanby poslán Michail Žukov (NIZ). Hosté tak mohou svou střeleckou převahu využít v přesilovce.
     
    06:11
    Máme zde první trest dnešního zápasu. Potrestán je člen čtvrté formace Atlantu Nikita Sošnikov (ATL) za sekání.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 21. Chochrjakov (J. Alševsky), 25. Stapleton (Kalašnikov) – 16. Rukavišnikov (Radulov, Němec), 24. Černov (Engqvist), 60. Engqvist (Černov, Šmeljov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Kolppanen) – Kalašnikov, Eronen, Jevsejenkov, Bilalov, Bělov, Bryncev, S. Alševsky, Berezin – Stapleton, Trunjov, Polygalov – Koroljuk, Žukov, Rybkin – Milovzorov, Hennessy, Kulikov – J. Alševsky, Chochrjakov, Mnichovič.
    Atlant Moskevská oblast: Šikin (41. Engren) – Diblenko, Gilroy, Novopašin, Němec, Korobov, Rukavišnikov, Baldajev – Engqvist, Černov, Šmeljov – Potapov, Majorov, Gluchov – Jašin, Taratuchin, Radulov – Voronin, Levitsky, Sošnikov – Leščenko.

    Rozhodčí: Sergej Gusev, Jiry Ronn – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin

    Diváci: 4500
    bahis siteleri