Motor ČB – Třebíč 3:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (1:0, 2:3, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 20.10.2014, 17:30 • Budvar Arena • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Českobudějovičtí byli v posledních minutách o něco aktivnější, ale jsou to právě oni, kteří inkasují. Opět u toho byla první útočná formace Třebíče, která se podílela na další brance. Lukáš Havel našel ideálně postaveného JAKUB BARTOŇE, který z hranice kruhu propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistece: Lukáš Havel, David Ostřížek.
     
    30:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    První útok hostů předvedl další pohlednou akci. Ostřížek nejprve poslal do úniku Erata, který si geniálně počkal na spoluhráče LUKÁŠE HAVLA, kterému postrčil kotouč za sebe. Tvrdá dělovka nad rameno Bláhy znamená další vyrovnání. Asistence: Roman Erat, David Ostřížek.
     
    27:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    S brankami se teď opravdu roztrhl pytel. Motor se opět dostává do vedení a to především zásluhou DANA RŮŽIČKY, který nezazmatkoval s kotoučem na modré čáře, sjel si až do mezikruží a přesnou ranou na vyrážečku skóroval. Asistence: Luboš Rob, Martin Heřman.
     
    25:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Máme tu opět vyrovnaný stav! Domácí obránci opět zaspali a nechali hostující hráče operovat na brankovišti. Po střele Lukáše Havla se od Bláhy puk odrazil k osamocenému DAVIDU OSTŘÍŽKOVI, který doklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Lukáš Havel, Roman Erat.
     
    25:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A domácím se to přeci jen povedlo! Po učebnicové přihrávce Dana Růžičky se do úniku dostal MARTIN HEŘMAN, který jako zakončení zvolil bekhendový blafák. Asistence: Dan Růžička, Lukáš Chmelíř.
     
    23:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Třebíč se prosadila po nenápadné akci, při které se dostal ke střele Roman Erat a z následné dorážky skóroval LUKÁŠ HAVEL. Českobudějovičtí obránci nechali hostujícího střelce před bránou nepokrytého. Asistence: Roman Erat.
     
    16:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočechům se tlak na brankovišti vyplatil! Nouza vracel puk vyražený Falterem zpátky do "ohně" a v předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval JOSEF STRAKA. Kapitán Motoru doklepl kotouč do odkryté klece a posílá tak svůj tým do vedení! Asistence: Tomáš Nouza, Petr Punčochář.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 17. Straka (Nouza, Punčochář), 26. Heřman (Růžička, Chmelíř), 28. Růžička (Rob, Heřman) – 24. Havel (Erat), 26. Ostřížek (Havel, Erat), 31. Havel (Erat, Ostřížek), 58. Bartoň (Havel, Ostřížek)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha – Punčochář, Semrád, Suchánek, Vráblík, Růžička, Chmelíř, Kříž – Kuchejda, Pajič, Boháč – Nouza, Straka, Švihálek – Heřman, Rob, Vaniš – Trummer
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter – Malena, Zdráhal, König, Bartoň, Šaur, Přibyl – Erat, Ostřížek, Havel – Zuzin, Holec, Pekr – Wasserbauer, Křivohlávek, Čuřík – Čech, Raška, Králík

    Rozhodčí: Bejček – Krátký, Svoboda

    Diváci: 5012
    bahis siteleri