Šarapovová – Wozniacká 1:2 (kon.) | Kvitová – Radwańská 0:2 (kon.)
konec
Petra Kvitová
Petra Kvitová (3)
0
2 3  
Agnieszka Radwańská
Agnieszka Radwańská (6)
2
6 6  
Úterý 21.10.2014, 17:17 • Centre Court • Turnaj mistryň - GNP Seguros WTA Finals Cancun (krytý tvrdý povrch)
Předzápasové kurzy
     
    3:6
    Kvitová měla už co dělat s podáním Radwaňské. Ale Polce stačilo dvakrát po sobě poslat míček těsně k základní čáře, aby Kvitová zahrála příliš slabý úder od základní čáry a míček nakonec skončil v síti. Agnieszka Radwaňská vítězí v dnešním zápase ve dvou setech v poměru 6:2 a 6:3.
     
    40-A
    Po hodině a půl hry má Agnieszka Radwaňská k dispozici třetí mečbol!
     
    40-A
    Snadný míček z rakety Petry Kvitové pohlcuje síť. Česká tenistka se snažila o úder po lajně. Agnieszka Radwaňská má k dispozici druhý mečbol v zápase!
     
    30-40
    Hodně dlouhá bitva od základní čáry končí chybou Petry Kvitové, která odpálila míček do sítě. Agnieszka Radwaňská má k dispozici první mečbol zápasu!
     
    15-40
    Agnieszka zvolila na první servis Kvitové return po lajně, ten česká tenistka vybrala, ale na následnou smeč už Petra nedosáhla. Agnieszka Radwaňská má k dispozici dva brejkboly!
     
    40-30
    Ačkoli si tipla Polka dobře směr smeče Kvitové, na míček neměla nárok. Petra Kvitová má k dispozici brejkbol!
     
    40-A
    Polka byla v totální defenzivě a tak se rozhodla Kvitová zahrát stopbol. Ten Radwaňská doběhla a poslala i přes vyoskou Kvitovou míček obloučkem přes síť. Míček dopadl přesně na základní čáru, neuvěřitelné! Agnieszka Radwaňská má k dispozici brejkbol!
     
    40-40
    Petře se povedlo odmazat i třetí hrozbu ztráty podání! Radwaňská nestíhala uběhat údery Kvitové. Shoda.
     
    0-40
    Tak dlouho Petra tluče do míčků a zažene Polku do hluboké obrany, aby nakonec poslala míček za základní čáru a dala tak soupeřce k dispozici tři brejkboly!
     
    40-30
    Kvitová už několikrát kvůli nízkým odskokům míčku klečela na zemi, ale poté se jí povedly dva údery, hlavně ten poslední, který byl mířen po lajně přesně do rohu kurtu. Petra Kvitová má k dispozici brejkbol!
     
    A-40
    Výborný čopovaný míček z rakety Kvitové nedokázala Radwaňská od sítě udeřit zpět do kurtu. Petra Kvitová má k dispozici brejkbol!
     
    2:6
    Kvitová v neustálé obraně. Vše tedy skončilo úderem mimo kurt. Agnieszka Radwaňská se tak velmi snadno dostala k zisku prvního setu v poměru 6:2.
     
    40-A
    Úder české tenistky se otřel o pásku, ale i tak dokázala Radwaňská doběhnout míček a poslat ho k základní čáře. Petra se snažila o úder po síti, ten ale Polka znovu vrátila do kurtu. Následný forhend Kvitové byl odpálen hodně daleko mim kurt. Agnieszka Radwaňská má k dispozici brejkbol!
     
    30-40
    Petra ne a ne od základní čáry dostávat míčky přes síť. Agnieszka Radwaňská má k dispozici brejkbol!
     
    15-15
    Zatím zcela nejdelší výměna zápasu. Kvitová si skvěle rozběhala Agnieszku Radwaňskou, aby ve finální fázi, kdy už byla Polka mimo hru, poslala míček mimo kurt.
     
    40-A
    Petra Kvitová znovu chybuje na síti. Tentokrát měla zahrát bekhendový úder, ale slice nevyšel podle představ a míček se zastavil v síti. Agnieszka Radwaňská má k dispozici brejkbol!
     
    30-40
    Jeden z úderu Češky dopadl za základní čáru. Agnieszka Radwaňská má jako první k dispozici brejkbol!
     
    15-40
    Vynikající výkon obou tenistek! Kvitová s Radwaňskou se po kurtu naháněly jako kočka s myší. Polka už měla jednou namále, ale nakonec Kvitová na síti nezakončila přesně a míček dopadl do autu. Agniszka Radwaňská má k dispozici dva gemboly.
     
    Na centrálním dvorci v Singapuru v tuto chvíli svádí boj Šarapovová s Wizniackou. Ruska ukončila druhý set vítězně a vynutila si tak třetí rozhodující se. Začátek zápasu se tedy znovu přesouvá, tentokrát na 17:15.
     
    Zápas mezi Šarapovovou a Wozniackou není stále u konce. Zápas je nyní v druhém setu a stav je 5:5 na gemy. Nový předpokládaný start tohoto zápasu se přesouvá na 16:30.
     
    V zápase, který předchází tento, se ještě stále hraje první set mezi Marií Šarapovovou a Caroline Wozniackou, nyní se hraje tie-break prvního setu, ve kterém je skóre 4-4. Začátek zápasu Kvitové s Radwaňskou se tak odkládá na 15:45. V případě dalšího posunutí začátku zápasu Vás budeme včas informovat.

    Josef Cestr

    Petra Kvitová
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 08.03.1990
    Věk: 34 let
    Držení: levák
    Výška: 182 cm
    Váha: 70 kg
    Nasazení: 3

    Agnieszka Radwańská
    Stát: Polsko
    Datum narození: 06.03.1989
    Věk: 35 let
    Držení: pravák
    Výška: 172 cm
    Váha: 56 kg
    Nasazení: 6
    Marija Cicaková (CRO)
    bahis siteleri