Boston – San Jose 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Toronto 2:5 (kon.)
Montreal – Detroit 2:1 (po pr.) | Winnipeg – Carolina 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 4:3 (2:1 po s.n.)
Chicago – Philadelphia 4:0 (kon.) | Dallas – Vancouver 6:3 (kon.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.)
Calgary – Tampa 1:2 (po pr.)
konec
New York Islanders
2:5 (2:1, 0:4, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Středa 22.10.2014, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Phil KESSEL - 2:5
     
    37:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné. Už jsem chtěl říci, že Brock Nelson zaveze puk do pásma a domácí se na chvíli podívají před Berniera, když přišel rychlý protiútok Toronta zakončený čtvrtým gólem Maple Leafs ve druhé třetině. Van Riemsdyk našel na pravé straně rozjetého PHILA KESSELA, který si puk popotáhl od pravého kruhu a střelou z tohoto prostoru nedal Halákovi vůbec žádnou šanci. Asistence: James van Riemsdyk, Tyler Bozak.
    David CLARKSON - 2:4
     
    36:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté ve druhé třetině dokonale otáčejí průběžný stav zápasu. Holland na levém kruhu poslal kotouč za sebe pro DAVIDA CLARKSONA, který si vybruslil právě z levé strany mezi kruhy a nenápadnou střelou překonává Haláka, který toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Peter Holland, Stephane Robidas.
    Roman POLÁK - 2:3
     
    31:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí průběžný stav zápasu a znovu je u toho Mike Santorelli, který našel Winnika a po jeho přihrávce propaluje ROMAN POLÁK z pro něj netradičního prostoru mezi kruhy vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Winnik, Mike Santorelli.
    Phil KESSEL - 2:2
     
    29:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš, dalo by se říct. Domácí se v tlaku neprosadili, gól tak dávají hosté. Po kominaci Santorelliho s Komarovem srovnává stav PHIL KESSEL, kterého Komarov našel na útočné modré rozjetého. Snajpr Toronta si popotáhl kotouč blíže ke středu a trefil se přesně k pravé tyči branky Islanders. Asistence: Leo Komarvo, Mike Santorelli.
    John TAVARES - 2:1
     
    15:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Bleskově využitá přesilová hra domácích, to se tedy musí nechat. Nielsen vyhrál buly pro Boychuka, který našel JOHNA TAVARESE a domácí kapitán usměrnil vyražený puk z pravého kruhu do branky. Asistence: Frans Nielsen, Kyle Okposo.
    James van RIEMSDYK - 1:1
     
    08:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po nahození mířil za odraženým pukem do levého rohu za svojí brankou Thomas Hickey. Jenže ke smůle domácího beka se kotouč velmi nečekaně odrazil k Kesselovi, který našel mezi kruhy hůl JAMESE VAN RIEMSDYKA, jenž zblízka srovnává skóre zápasu. Asistence: Phil Kessel.
    Nick LEDDY - 1:0
     
    02:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je bleskový úvod Islanders! Bailey našel na levém kruhu Stroma, kterému se mezi kruhy nabízel zcela volný NICK LEDDY, který přihrávku náležitě využil a střílí svůj třetí gól sezony. Asistence: Ryan Strome, Josh Bailey.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Leddy (Strome, Bailey), 16. Tavares (Nielsen, Okposo) – 9. Riemsdyk (Kessel), 30. Kessel (Komarov, Santorelli), 32. Polák (Winnik, Santorelli), 37. Clarkson (Holland, Robidas), 38. Kessel (Riemsdyk, Bozak)


    New York Islanders: Halák (41. Johnson) – Leddy, Boychuk, Hickey, Hamonic, de Haan, Strait – Conacher, Tavares, Okposo – Kuljomin, Nelson, Clutterbuck – Bailey, Nielsen, Strome – Martin, Cizikas, McDonald.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Rielly, Polák, Gardiner, Robidas – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Winnik – Komarov, Santorelli, Clarkson – Percy, Holland, Pánik.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Wes McCauley – Scott Driscoll, Jean Morin

    Diváci: 11408
    bahis siteleri