Boston – San Jose 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Toronto 2:5 (kon.)
Montreal – Detroit 2:1 (po pr.) | Winnipeg – Carolina 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 4:3 (2:1 po s.n.)
Chicago – Philadelphia 4:0 (kon.) | Dallas – Vancouver 6:3 (kon.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.)
Calgary – Tampa 1:2 (po pr.)
konec
Dallas Stars
6:3 (3:0, 3:2, 0:1)
Vancouver Canucks
Středa 22.10.2014, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:05
    Yannick Weber (VAN) oslabuje na dvě minuty svůj tým, protože podrazil Colea, a putuje tak na trestnou lavici.
    Jannik HANSEN - 6:3
     
    46:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak se hosté nakonec tedy dočkávají své třetí branky. Dorsett si vybruslil zpoza domácí brány, ale puk mu byl vyseknut z hole přímo na JANNIKA HANSENA, jenž už dopravil touš za záda domácího brankáře. Asistence: Derek Dorsett, Linden Vey.
     
    45:42
    Není snad oslabení, ve kterém by Vancouver neujel do nebezpečného útoku. Nyní to byli Sedinové, kde Henrik dostal hodně prostoru mezi kruhy, ale proti jeho střele vyletěla lapačka Lehtonena.
     
    43:46
    Přesilovka Vancouveru však končí předčasně, protože Nick Bonino (VAN) míří na trestnou lavici na dvě minuty za hákování.
     
    42:54
    Henrik Sedin už dokázal dostat puk do brány Dallasu, ale jeho branka není uznána, protože jeho bratr byl postaven v domácím brankovišti.
     
    42:19
    Stars jdou do tří! Brenden Dillon totiž dostává dvě minuty za hákování, a tak budou hrát hosté čtyřicet jedna vteřin proti třem.
     
    41:00
    Canucks si vybojovali svou další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za podražení vyloučen Jamie Benn (DAL).
     
    38:01
    Canucks si však vybojovali svou druhou přesilovou hru. Dvě minuty za hákování totiž dostává Trevor Daley (DAL).
     
    36:33
    Hemský přihrál mezi kruhy volnému Spezzovi, jenž se svou pohotovou střelou trefuje tyč hostující brány!
    ZAck KASSIAN - 6:2
     
    33:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Snaha Canucks je však přece jenom odměněna pukem v síti Lehtonena, kam jej po nahození Taneva tečoval ZACK KASSIAN. Asistence: Christopher Tanev, Brad Richardson.
     
    33:51
    Richardson se nyní před bránou Dallasu dostal hned k několika dorážkám, ale brankář Stars ani jednu z nich za svá záda nepropustil.
     
    33:05
    Henrik Sedin přihrál na střed útočného pásma zcela volnému Vrbatovi, jenž jel dá se říct sám na Lehtonena, ale český útočník si tentokrát s brankářem Dallasu nedokázal poradit.
     
    30:58
    Další nebezpečná akce Vancouveru v jeho oslabení a Lehtonen má pomalu více práce než při normální hře.
     
    30:00
    Bieksa se ve vlastním oslabení dostal až před Lehtonena, který však jeho zakončení dokázal vyrazit mimo svou bránu.
     
    29:29
    Stars budou hrát další přesilovku, protože nyní bylo na ledě hned šest bruslařů v bílém. Dvě minuty si tedy odsedí Henrik Sedin (VAN).
     
    29:18
    Sedinové ujížděli ve dvou na jednoho, kde Henrik chtěl přihrát svému bratrovi, ale Jo. Benn jeho pas zblokoval.
     
    27:56
    Spezza přihrál na pravou stranu Seguinovi, jenž už měl před sebou prázdnou bránu a Bieksu, ale domácí útočník trefil právě blokujícího obránce.
     
    27:15
    Dallas bude hrát svou třetí přesilovou hru, protože za držení Garbutta dostává dvě minuty Alexander Edler (VAN).
    Erik COLE - 6:1
     
    24:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže Stars mají připravenou okamžitou odpověď, protože Dillon přihrál Horcoffovi, jenž zavezl puk do útočné třetiny, kde nakonec z levého rohu přihrál před bránu Canucks, kam si najel ERIK COLE, od jehož hole se touš odrazil za záda Lacka, který velice rychle přichází o svou neprůstřelnost. Asistence: Shawn Horcoff, Brenden Dillon.
    Radim VRBATA - 5:1
     
    23:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak i Canucks se dočkávají své první branky, protože Eakin ztratil puk za svou bránou, kde jej získal D. Sedin, jenž přihrál RADIMU VRBATOVI, kterému to ještě z pravé strany nevyšlo, ale následně dostal český útočník ještě pas před už prázdnou bránu, a tak vstřelil první branku Vancouveru. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
    Cody EAKIN - 5:0
     
    21:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní vstup do druhé třetiny ze strany domácích! Garbutt ujížděl zcela sám na Millera, který jeho zakončení dokázal vyrazit za svou bránu, kde si touš znovu vzal Garbutt, aby jej přihrál mezi kruhy na CODYHO EAKINA, který svou pohotovou střelou překonává Millera. Asistence: Ryan Garbutt.
    Jamie BENN - 4:0
     
    20:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je už obrovská smůla pro brankáře Millera. Stars se dostali do svého útočného pásma, kde Seguin nahrál k pravému mantinelu JAMIEMU BENNOVI, jehož střela nemířila mezi tři tyče hostující klece, ale přesunující brankář Canucks si touš do své brány srazil. Asistence: Tyler Seguin, Jason Spezza.
    Tyler SEGUIN - 3:0
     
    19:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se velice rychle dostali ze svého obranného pásma až do útoku, kde se Ja. Benn pokusil obkroužit bránu Canucks a zasunout do ní puk, jenže touš mu ujel z hole přímo na TYLERA SEGUINA, jenž už jej pouze vstřelil do brány Vancouveru, protože Miller zde byl zcela zablokován svým vlastním obráncem, a nemohl tak nic dělat. Asistence: Jamie Benn, Kevin Connauton.
    Erik COLE - 2:0
     
    17:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Cole po vyhraném vhazování nahrál na pravou stranu Jo. Bennovi, jenž skvěle podržel puk, aby jej následně vrtáil na střed útočného pásma zcela volnému ERIKU COLEOVI, který už neměl problém prostřelit Millera. Asistence: Jordie Benn, Shawn Horcoff.
     
    16:50
    Hansen nyní po chybě Goligoského ujížděl zcela sám na Lehtonena, který však jeho kličku do bekhendu dokázal vyrazit mimo svou bránu.
     
    15:55
    Derek Dorsett (VAN) nyní zcela zbytečně fauloval v útočném pásmu Vancouveru, a tak si odsedí dvě minuty na trestné lavici za nedovolené bránění.
     
    07:17
    Jenže Christopher Tanev (VAN) dostává překvapivě jen dvě minuty za sekání, a tak bude hrát Dallas svou první přesilovou hru místo trestného střílení.
     
    07:17
    Ja. Benn našel svým pasem z trestné lavice vyjíždějícího Connautona, jenž ujížděl na Millera, ale byl při svém úniku faulován, a mělo by tak být nařízeno trestné střílení pro domácí tým.
     
    05:09
    Canucks však budou hrát svou první přesilovou hru, protože Kevin Connauton (DAL) dostává dvě minuty za podražení, a je tak prvním vyloučeným hráčem v utkání.
    Cody EAKIN - 1:0
     
    04:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se však prosazují ihned ze své první střely v utkání! Domácí hokejisté se dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec RYAN GARBUTT přihrával před bránu Canucks, kde touš tečoval hostující obránce přesně za záda svého brankáře. Asistence: Antoine Roussel, Trevor Daley.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Garbutt (Roussel, Daley), 18. Cole (Jo. Benn, Horcoff), 20. Seguin (Ja. Benn, Connauton), 21. Ja. Benn (Seguin, Spezza), 22. Eakin (Garbutt), 25. Cole (Horcoff, Dillon) – 24. Vrbata (D. Sedin, H. Sedin), 34. Kassian (Tanev, Richardson), 47. Hansen (Dorsett, Vey)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Daley, Dillon. Jo. Benn, Connauton, Oleksiak – Ja. Benn, Spezza, Seguin – Roussel, Eakin, Garbutt – McKenzie, Fiddler, Hemský – Cole, Horcoff, Sceviour.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Vancouver Canucks: Miller (22. Lack) – Hamhuis, Bieksa, Edler, Tanev, Weber, Sbisa – D. Sedin, H. Sedin, Vrbata – Higgins, Bonino, Burrows – Matthias, Richardson, Kassian – Dorsett, Vey, Hansen.
    Trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Peel, Martell – Sharrers, Cormier

    Diváci: 15 678
    bahis siteleri