Vsetín – Technika Brno 3:2 (kon.) | Děčín – Řisuty 2:6 (kon.) | Frýdek-M. – SHK Hodonín 5:4 (po pr.)
Břeclav – Poruba 2011 1:7 (kon.) | Opava – Nový Jičín 4:3 (kon.) | Val. Meziříčí – SK Karviná 4:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Technika Brno
Středa 22.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Oddechový čas hostů.
     
    57:06
    Vsetínští trenéři si vyžádali oddechový čas.
     
    57:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    NakonecVsetín skóruje těsně po skončení přesilovku. Velký závar před hostující svatyní zakončil DAVID HRAZDIRA, který doklepl Kolaříkovu střelu za záda bezmocného Nováka. Asistence: Jan Kolařík.
     
    55:03
    Šance pro VHK. Látal je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    48:37
    Ambruz šikovně přistrčil puk Vaňkovi, po jehož následné střele již zvedala část stadionu ruce nad hlavu. Puk ovšem rozvlnil jen vnější síť brněnské branky.
     
    37:54
    Hosté už jsou ve čtyřech. V samém konci dvojnásobného oslabení měli ale velkou porci štěstí když Slováčkova dělovka z mezikruží jen o vlásek minula odkrytý kout branky.
     
    36:45
    Crhák odpálil puk na domácí střídačku. Dopustil se tím zdržování hry a Vsetín si tak více než minutu zahraje ve dvojnásobné přesile.
     
    35:54
    Vsetín má šanci znovu jít no vedení. Látal je vyloučen na dvě minuty za držení hole.
     
    35:12
    Technika právě vstřelila branku!
    A na lapači je vyrovnáno. Domácí obránce zcela zapomněl na to, že před brankou hlídkuje nepokrytý hráč. JIŘÍ ČTVRTNÍČEK pak neměl problém zakončit Benýškovu přihrávku prudkou střelou nad Hromadův beton. Asistence: Karel Benýšek.
     
    34:09
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté snižují chytrou a poměrně lacinou brankou. Petr Jurča nahodil puk zpoza brány na Hromadu a ten si ho některou z částí své výstroje srazil za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    32:41
    Teď ale Hromad neudržel pokus z pravého křídle a po následném závaru se ke střele na poloodkrytou branku dostal Crhák... mezi tři tyče ale nezamířil.
     
    27:29
    Tři domácí se ocitli v dobré šanci. Tichý ve střelecké pozici ještě přihrával Hrazdírovi, které pohotově našel Slováčka na druhém křídle. Střelu domácího mladíka do prázdné brány ale překazil přesně načasovaný skluz hostujícího obránce.
     
    27:21
    Dobrý pohyb první formace VHK udělal Brňanům velký problém a ti si nakonec museli pomoci nedovoleným zákrokem. Odehnal – dvě minuty, vysoká hůl.
     
    25:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín nyní použil tradiční zbraně Techniky, rychlého protiútoku, a zvyšuje svůj náskok. V přečíslení dva na jednoho našel Kubo, Petra Hrušku. Ten ještě zkusil udělat kličku brankáři, což se mu povedlo jen napůl, neboť mu puk ujel z hole, dojíždějící Martin Kubo ale dobruslil k bráně právě včas a pohotově doklepl puk do odkryté klece. Asistence: Petr Hruška.
     
    19:09
    Martin Kývala přehnal svůj důraz za brankou Techniky a je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení. Přesilovka VHK tak končí.
     
    18:11
    Budou se ale bránit znovu. Habrovec se totiž dopustil podražení.
     
    15:52
    Ambruz si šikovně obhodil Benýška a tomu nezbylo, než si pomoci hokejkou – dvě minuty, hákování.
     
    15:27
    Martin Kývala mohl svůj návrat do sestavy VHK oslabit brankou. Po Štrbíkově nahození najížděl na gólmana. Chyběla mu však rychlost a tak mu nezbylo než vystřelit ze tří metrů, pokus mezi betony ale Novák lapil.
     
    11:52
    Daněk dostal v souboji o kotouč holí do obličeje a Vsetín si zahraje přesilovku. Martin Zábranský putuje za katr na dvě minuty za nedovolenou hru vysokou holí a navdávkem dostal ještě desetiminutový trest za zcela zbytečné protesty.
     
    10:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování se Vsetínští prosazují. David Hrazdíra vyhrál buly na obránce JURAJE TICHÉHO, ten nahodil puk do houštiny těl před brankou a plachtící kotouč nakonec dolétl až do sítě překvapeného Nováka. Asistence: David Hrazdíra
     
    08:38
    Jurča se svým spoluhráčem ujeli do přečíslení dva na jednoho. Jurča se rozhodl pro chytrou přízemní střelu, kterou Hromada neudržel, puk pomalu míří k brankové čáře ale odpálil do bezpečí vracející se Kubo.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 11. Tichý (Hrazdíra), 26. Kubo (Hruška), 58. Hrazdira (Kolařík) – 35. Jurča, 36. Čtvrtníček (Benýšek)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Hurtík, Hryciow, Báchor, Tichý, Haloda, Zuzaník, Štědrý – Ambruz, Vaněk, Zúbek – Slováček, Hrazdira, Kolařík – Hruška, Kubo, Vítek – Štrbík, Daněk, Kývala – Podešva.
    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec, Vrba, Klimeš, Štindl, Maršálek, Havíř, Odehnal – Pargač, Jurča, Crhák, Čtvrtníček, Brzobohatý, Benýšek, Látal, Bustin, Zábranský.

    Rozhodčí: Dědek (Vyškov) – Z. Novák (Rožnov p. R.), Smilek (Liptál)

    Diváci: 950
    bahis siteleri