Ottawa – Toronto 0:0 (odl.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:5 (kon.) | Edmonton – Washington 3:2 (kon.)
Anaheim – Buffalo 4:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 23.10.2014, 04:40 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Corey PERRY - 4:1
     
    58:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Na led létají čepice na oslavu hattricku COREY PERRYHO, jenž se dokázal trefit do prázdné branky střelou z vlastní třetiny, po vyhraném vhazvání. Asistence: Francois Beauchemin a Nate Thompson.
     
    58:19
    Vhazování ve třetině Anaheimu a branka Buffala zůstává prázdná!
    Corey PERRY - 3:1
     
    57:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jenže Ducks mají COREY PERRYHO, kterému to i v této sezóně neskutečné pálí! Nyní procedil puk mezi betony Neuvirtha dělovkou od modré! Skvělou práci tam odvedl, jak jinak, než Ryan Getzlaf, který dokázal ustát souboj s obráncem Buffala a navíc svému věrnému parťákovi přesně přihrát. Asistence: Ryan Getzlaf.
    Tyler ENNIS - 2:1
     
    54:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Rychlé ruce TYLERA ENNISE, který si neskutečně dokázal zpracovat polostřelu Moulsona, to vše v těsné blízkosti branky Anaheimu, odkud poté bleskově zakončuje, Andersen již nestihl gólu zabránit. Asistence: Matt Moulson.
     
    52:02
    Vylučuje se, na trestnou lavici zamíří Tyler Myers za držení Sami Vatanena, přesilová hra Anaheimu.
     
    48:40
    Foligno měl nyní na holi první gól Buffala, nejprve zakončil blafákem do bekhendu, puk zamířil vedle branky, poté ještě zkoušel od zadního mantinelu zasunout puk do branky, ale Andersen si vše pohlídal.
     
    45:51
    Na trestnou lavici míří domácí Sami Vatanen za držení, přesilová hra Buffala, povede se hostům snížít?
     
    45:22
    A to nebyla vůbec špatná pozice pro Chrise Stewarta, který po přihrávce z pravé strany zakončuje z voleje z mezikruží, Andersen vyráží.
     
    35:37
    A hned se Reinhart po návratu z trestné lavici dostává do šance, najíždí ve dvojici s Ennisem na jednoho bránícího hráče Ducks, ovšem pokazil přihrávku, Ennis tak musí na levé straně trefovat puk ve vzduchu, což se u sice podařilo, ovšem netrefil branku.
     
    33:20
    Sam Reinhart fauluje, dvě minuty za hákování, přesilová hra Anaheimu.
     
    30:17
    Až nyní pálí Meszároš od modré, z pravé strany a trefuje brankovou konstrukci!
    Ryan KESLER - 2:0
     
    29:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN KESLER střílí šikovně z mezikruží, přesně v okamžiku, kdy Neuvirthovi brání ve výhledu bránící hráč a puk končí v brance, domácí vedou 2:0. Asistence: Andrew Cogliano a Jakob Silgverberg.
     
    21:05
    Neuvirth hned v úvodu druhé třetiny ustál souboj s Fowlerem, který se natlačil do brankoviště a zkoušel překonat gólmana Sabres, ten udržel puk před brankovou čárou.
     
    11:50
    Tyler Ennis se dostává k bekhendové střele z mezikruží, pozorný Andersen vyráží.
     
    09:21
    Gorges dostává dvouminutový trest a domácí si zahrají přesilovou hru.
    Corey PERRY - 1:0
     
    08:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ukázková akce Anaheimu, na jejímž konci je přesná střela COREY PERRYHO z pravé strany, při níž byl Neuvirth v bráně Buffala bezmocný. Asistence: Ryan Getzlaf a Devante Smith-Pelly.
     
    03:29
    A Smith-Pelly se dokonce dostal do úniku, který zakončuje střelou do brankové konstrukce!
     
    02:29
    Hra přerušena, na ledě si to rozdávají McCormick s Jackmanem, oba dostávají pětiminutové tresty. Jackman ještě navíc dostává dvouminutový trest za krošček, hosté tak mají k dispozici přesilovou hru.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 9. Perry (Getzlaf, Smith-Pelly), 30. Kesler (Cogliano, Silgverberg), 58. Perry (Getzlaf), 59. Perry (Beauchemin, Thompson) – 55. Ennis (Moulson)


    Anaheim Ducks: Andersen (LaBarbera) – Fowler, Lovejoy, Beauchemin, Lindholm, Fistric, Vatanen – Smith-Pelly, Getzlaf, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Beleskey, Karlsson, Rakell – Etem, Thompson, Jackman
    Buffalo Sabres: Neuvirth (Enroth) – Gorges, Myers, Weber, Meszároš, Benoit, Ristolainen – Moulson, Ennis, Gionta – Foligno, Hodgson, Stewart – Mitchell, Girgensons, Stafford – Deslauriers, Reinhart, McCormick

    Rozhodčí: St. Pierre, Meier – Cherrey, Cameron

    Diváci: 16 067
    bahis siteleri