Ural – Arsenal Tula 1:0 (kon.)
konec
FK Ural
1:0 (1:0)
PFK Arsenal Tula
Pátek 24.10.2014, 15:00 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Dohráno má Stavpec, který na hřišti příliš dlouho nepobyl. Místo něj si zahraje Smolov.
    Reflexivní zákrok Filimonova proti Sapetovi.
     
    85
    Parádní přihrávku do vápna obdržel Sapeta, který ze své kopačky vyslal tvrdou ránu, ale brankář Filimonov si poradil a nebezpečný pokus zneškodnil.
    Nepřesný pokus z levačky Lukáše Tesáka.
     
    75
    Příliš prostoru dostal Tesák, jenž vystřelil zpoza vápna a nemyslel to ani trochu špatně. Ze své kopačky totiž vyslal jedovatou střelu, která skončila kousek nad brankou.
     
    73
    Dohráno má kapitán týmu Gognijev, kterého nahrazuje Sapeta.
     
    67
    Střídají také hosté: hrací plochu opouští Zotov a Ryžkov, které nahrazují Ljach a Smirnov.
     
    66
    Dohráno má aktivní Manučarjan, kterého vystřídal Stavpec.
    Zabolotnyj zneškodnil střelu Ryžkova.
     
    63
    V obrovské šanci se ocitl Ryžkov, kterému spoluhráč sklepl míč, a dostal ho tak do šance. Nicméně brankář Zabolotnyj předvedl parádní zákrok a jedovatou střelu zneškodnil.
    Ryžkov těsně míjí domácí branku.
     
    56
    Ryžkov mohl vyrovnat na 1:1, ale ve velmi zajímavé příležitosti selhal a branku těsně minul.
     
    48
    Domácí tým mohl jít do dvoubrankového vedení, ale štěstí hráčům v oranžovém tentokrát nepřálo. Jerochin překonal brankáře Filimonova a balon mířil do prázdné branky, avšak jeden z obránců se rychle vrátil a na poslední chvíli odkopl míč do bezpečí.
     
    46
    Do druhého poločasu už nenastoupil Sucharev, kterého vystřídal Ignatěv.
    Alexandr JEROCHIN - 1:0
     
    38
    Ural právě vstřelil branku!
    Lungu vymyslel parádní centr na malé vápno, kde se ke střele hlavou dostal ALEXANDR JEROCHIN a přesnou trefou zblízka nedal Filimonovi šanci. JEROCHIN to provedl opravdu výtečně, protože svůj pokus umístil přesně k tyči.
    Manučarjan střílí vysoko nad hostující branku.
     
    34
    Domácí hráči vystihli rozehrávku soupeře a okamžitě vyrazili do rychlého brejku. Na pravém křídle se parádně uvolnil Manučarjan, jenž obdržel přihrávku a postupoval sám na branku. Manučarjan stihl obehrát ještě bránícího protihráče a poté si navedl míč na levačku, avšak balon mu sklouzl po kopačce a střela letěla vysoko nad branku.
    Perfektní zákrok brankáře Filimonova.
     
    25
    Ve vápně se ke střele dostal Gognijev, ale brankář Filimonov jeho pokus parádně vyrazil. K odraženému balonu se pak dostal hlavičkující Jarošenko, ale jeho pokus branku minul.
    Sporná situace ve vápně.
     
    23
    Na pravé straně se parádním centrem do vápna prezentoval Chozin, kterému se nabídl Jarošenko a poté vystřelil, avšak jeho pokus zablokoval bránící protihráč, a tak se stav skóre nemění. Nicméně vypadalo to, že jeden z hostů zahrál ve vápně rukou, a domácí fotbalisté se tak velmi rozčilují, že rozhodčí nenařídil pokutový kop.
     
    6
    Máme tady první žlutou kartu zápasu, kterou vyfasoval Zotov, jenž svého protihráče poslal nedovoleně k zemi. Rozhodčí neváhal a okamžitě sahal do své kapsičky.
     
    5
    Volný přímý kop si vzal na starost Tesák, jenž se rozhodl pro střelu, která byla velmi nebezpečná, ale scházelo jí pár centimetrů. Tesákův pokus tak branku soupeře o kousíček minul.

    Lucie Rapantová

    Branky: 38. Jerochin (Lungu)

    Karty:   6. Zotov (ATU)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 10:6.
    FK Ural: Zabolotnyj – Chozin, Fontanello, Ottesen, Dancev – Fidler – Manučarjan (66. Stavpec, 90+1. Smolov), Jerochin, Jarošenko, Lungu – Gognijev (C) (73. Sapeta).
    Náhradníci: Kot, Arapov – Novikov, Bělozerov, Jemeljanov, Čudin, Ščanicin, Acevedo, Sapeta, Podběrežkin, Stavpec, Smolov.

    PFK Arsenal Tula: Filimonov (C) – Jeršov, Kalešin, Vasiljev, Sucharev (46. Ignatěv) – M. Kašćelan, Zotov (67. Ljach) – Malojan, Ryžkov (67. Smirnov), Tesák – Kuzněcov.
    Náhradníci: Kotov, Klikin – Lozenkov, Osipov, Smirnov, Ignatěv, Lepskij, Makarenko, Ljach, Maslov, Kutin, Votinov.

    Rozhodčí: Ješkov – Stipidi, Minevič
    bahis siteleri