Královské Vinohrady – Bohemians - NE 2:7 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:7 (1:2, 0:4, 1:1)
FbŠ pipni.cz Bohemians
Pátek 24.10.2014, 20:00 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen
     
    50:16
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak tohle trenér Michal Jedlička určitě jen tak nezkousne. Jeho ženy nechaly proběhnout přes celé hřiště PETRU HONZOVOU, která se dostala ladně až před bránu a zamířila přesně do šibenice. Určitě jeden z hezčích gólů dnešního utkání. Bez asistence.
     
    45:05
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Hostující gólmanka našla svým výhozem skvělě naběhnutou ELIŠKU REISCHLOVOU, která parádně zakončila svou individuální akci. Asistence: Daniela Kreisngerová.
     
    33:17
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Hned vzápětí přidávají zelenobílé ženy další branku zásluhou HANY POLÁKOVÉ. Asistence: Lucie Veselá.
     
    33:05
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Chelstowská se podívala na středu hřiště a poslal míček do strany, kde z první ADÉLE BOČANOVÉ, která zamířila přesně k tyči. Asistence: Katarzyna Chelstowská.
     
    29:09
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Teď už ale hostující kace končí brankou. Iveta Hyršlována sebe navázala obránkyni i s brankářkou a následně předložila míček ADÉLE BOČANOVÉ, která neměla problém trefit z velkého brankoviště prázdnou branku. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    20:19
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Tak to je start třetiny jal z partesu. Nejprve se málem radovaly Vinohrady z vyrovnání, ale za Kreisingerovou, ale za hostující brankářku zastavila míček těsně před brankovou čárou jedna z obránkyň. Z následného protiútoku se vzápětí prosadila po přihrávce Veselé ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Lucie Veselá.
     
    16:39
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Iveta Hyršlová se uvolnila podél mantinelu a na ose hřiště našla volnou ANETU ŠMÍDOVOU, která perfektně vymetla pavučinku ve svatyni Kutnarové. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    9:49
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Totožný gól padá také na domácí straně. Z půlky hřiště vyslala skákavou střelu KRISTÝNA JIŘÍČKOVÁ a její žabka zapdal přesně k tyči Kreisingerové. Asistence: Aneta Tvrzníková.
     
    5:01
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale hostující družstvo raduje. Šmídová vrátila míček na polovinu BARBOŘE BURDOVÉ,jejíž nahození skončilo k překvapení všech až za zády Kutnarové. Asistence: Aneta Šmídová.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Jiříčková (Tvrzníková), 51. Honzová – 6. Burdová (Šmídová), 17. Šmídová (Iveta Hyršlová), 21. Bočanová (Veselá), 30. Bočanová (Iveta Hyršlová), 34. Bočanová (Chelstowská), 34. Poláková (Veselá), 46. Reischlová (Kreisingerová)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Kutnarová (Máčilová) – Vejvodová, Šádková, Petřeková, Ivana Hyršlová, Macurová (C), Sladkovská, Tvrzníková, Kotíková, Honzová, Čermáková, Strejcovská, Jiříčková, Vejborná, Fialová.
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová (Zelená) – Chelstowská, Burdová, Hnátová, Iveta Hyršlová (C), Poláková, Šmídová, Reischlová, Divišová, Benešová, Šindelářová, Ludvíková, Veselá, Jarešová, Bočanová.

    Rozhodčí: Tomáš Kostínek, Martin Reichelt
    bahis siteleri