New Jersey – Dallas 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Tampa 2:4 (kon.) | Colorado – Vancouver 7:3 (kon.)
Edmonton – Carolina 6:3 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Buffalo 1:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
7:3 (1:2, 2:0, 4:1)
Vancouver Canucks
Sobota 25.10.2014, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jarome IGINLA - 7:3
     
    59:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se opět radují ze vstřelené branky, o kterou se postaral JAROME IGINLA. Ten fantastickým způsobem tečoval nahození Tanguaye a kotouč se po odrazu od tyče pomalu došoural až za brankovou čáru. Asistence: Alex Tanguay, Jan Hejda.
    Gabriel LANDESKOG - 6:3
     
    52:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tým z Denveru opět vede o tři branky a troufám si říci, že je rozhodnuto. Weber hodně podcenil souboj v rohu hřiště, O´Reilly nabil na střelu GABRIELU LANDESKOGOVI, jehož dělovka z vrcholku levého kruhu už pošesté rozjásala diváky v Pepsi Center. Asistence: Ryan O´Reilly, Zach Redmond.
    Daniel SEDIN - 5:3
     
    50:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté dávají třetí branku a dramatizují závěr zápasu! Po Vrbatově přihrávce od levého mantinelu napřáhl ke střele švédský útočník DANIEL SEDIN a nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Radim Vrbata, Alexander Edler.
    Matt DUCHENE - 5:2
     
    45:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MATT DUCHENE hraje fantastický zápas, po dvou asistencích si připisuje i vstřelenou branku. Duchene nabral velkou rychlost, ujel Hamhuisovi a bekhendovým blafákem zakončil samostatný nájezd. Asistence: Jarome Iginla, Erik Johnson.
    Daniel BRIERE - 4:2
     
    42:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A právě brankář Vancouveru nyní asi nebude mít úplně čisté svědomí. Lackovi vypadl puk po střele Barrieho, poté se k němu dostal DANIEL BRIERE, který zakončoval prakticky do prázdné branky. Asistence: Tyson Barrie, Mar-Andre Cliche.
    Erik JOHNSON - 3:2
     
    28:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny dvojnásobnou početní výhodu rychle zužitkovaly ve vedoucí branku. Barrie přenechal puk ERIKU JOHNSONOVI, který nechytatelným švihem zpoza kruhů poslal poprvé v zápase Colorado do vedení. Asistence: Tyson Barrie, Nathan MacKinnon.
    Jamie MCGINN - 2:2
     
    26:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    V sedmadvacáté minutě zápasu máme opět srovnáno! Matt Duchene vlétl do útočného pásma, stahovačkou se zbavil Taneva a z pravé strany bekhendem přihrál na JAMIEHO McGINNA, který střílel z první pod horní tyč, kam nemohl Lack dosáhnout. Asistence: Matt Duchene, Tyson Barrie.
    Alexandre BURROWS - 1:2
     
    17:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak pozor, hosté se k nelibosti publika vrací do vedení. ALEXANDRE BURROWS podle videorozhodčího nekopl do kotouče úmyslně a branka tak platí. Asistence: Nick Bonino, Chris Higgins.
    Jarome IGINILA - 1:1
     
    14:28
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JAROME IGINLA střílí svou první branku v dresu Avalanche! Sedmatřicetiletý útočník převzal přihrávku zpoza branky a bekhendem vymetl šibenici Lacovky branky. Asistence: Matt Duchene, Nick Holden.
    Henrik SEDIN - 0:1
     
    00:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tomu se říká nástup do zápasu, hosté vedou už po deseti vteřinách! Varlamov zastavil puk pro obránce, tomu se ale do cesty postavil Vrbata. Kotouč se odrazil k levému mantinelu, odkud Daniel Sedin okamžitě přihrál mezi kruhy na své dvojče HENRIKA SEDINA, jenž k překvapení všech otevírá gólový účet střetnutí. Asistence: Daniel Sedin.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 15. Iginila (Duchene, Holden), 27. McGinn (Duchene, Barrie), 29. Johnson (Barrie, MacKinnon), 43. Briere (Barrie, Cliche), 46. Duchene (Iginla, Johnson), 53. Landeskog (O´Reilly, Redmond), 60. Iginla (Tanguay, Hejda) – 1. Sedin (Sedin), 18. Burrows (Bonino, Higgins), 51. Sedin (Vrbata, Edler)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Johnson, Hejda, Barrie, Stuart, Redmond, Holden – O´Reilly, MacKinnon, Landeskog (C) – Iginla (A), Duchene, Tanguay – Briere, Mitchell, McGinn – Talbot, Cliche, McLeod (A).
    Vancouver Canucks: Lack (Miller) – Tanev, Edler, Bieksa (A), Hamhuis, Weber, Sbisa – Vrbata, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Burrows, Bonino, HIggins – Kassian, Richardson, Matthias – Hansen, Vey, Dorsett.

    Rozhodčí: Pollock, Chmielewski – Miller, Gibbs

    Diváci: 17 119
    bahis siteleri