Dortmund – Hannover 0:1 (kon.) | Augsburg – Freiburg 2:0 (kon.) | Hoffenheim – Paderborn 1:0 (kon.)
Hertha – Hamburg 3:0 (kon.) | Frankfurt – Stuttgart 4:5 (kon.) | Leverkusen – Schalke 1:0 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
4:5 (1:2)
VfB Stuttgart
Sobota 25.10.2014, 15:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Christian GENTNER - 4:5
     
    84
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Stuttgart znovu otáčí zápas. Střílený centr od Maxima brankář domácích vyrazil akorát před sebe kde stál úplně volný CHRISTIAN GENTNER který míč dorazil v pohodě do prázdné branky.
    Timo WERNER - 4:4
     
    81
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    TIMO WERNER se dostal s míčem až do vápna odkud vypálil nechytatelnou střelu na zadní tyč. Utkání je tedy znovu vyrovnané.
    Alexander MADLUNG - 4:3
     
    65
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Frankfurt otáčí vývoj utkání ! ALEXANDER MADLUNG si naskočil na centr Stendery a i když si brankář Kirschbaum na míč sáhl, nedokázal zabránit tomuto gólu. Madlung střílí tedy druhý gól v zápase.
    Stefan AIGNER - 3:3
     
    61
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    A Frankfurt vyrovnává na 3:3 ! STEFAN AIGNER dostal skvělou přihrávku do úniku od Madlunga, s míčem se dostal až do vápna odkud se trefil přímo na zadní tyč Kirschbaumovi branky a vyrovnává stav utkání na 3:3.
    Alexander MEIER - 2:3
     
    58
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Frankfurt snižuje na 2:3 ! Brankář dokázal ještě střelu z malého vápna od Aignera vytěsnit před sebe, tam už ale stál ALEXANDER MEIER a snižuje na 2:3.
    Christian GENTNER - 1:3
     
    51
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    CHRISTIAN GENTNER se dostal po dobré přihrávce od Maxima do vápna, a svou střelou na zadní tyč překonává už po třetí Wiedwalda, Stuttgart tak vede už 1:3 !
    Martin HARNIK - 1:2
     
    36
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Hned v zápětí je tu druhá branka hostů ! Centr Sararera prodloužil ve vápně ještě Maxim na úplně volného MARTINA HARNIKA který tedy střílí už druhou branku v dnešním zápase.
    Martin HARNIK - 1:1
     
    34
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Přihrávka Sakaie se odrazila od jednoho z obránců domácích k úplně osamocenému MARTINU HARNIKOVI který s přehledem umisťuje svou střelu k levé tyči branky domácích.
    Alexander MADLUNG - 1:0
     
    21
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Na rohový kop od Inuie si na zadní tyči naskočil Seferovič, ten trefil ale pouze břevno od kterého se míč odrazil přímo na nohu obránce ALEXANDERA MADLUNGA který už neměl problém zakončit téměř do odkryté branky.

    Martin Penker

    Branky: 21. Madlung, 58. Meier, 61. Aigner (Madlung), 65. Madlung (Stendera) – 34. Harnik, 36. Harnik (Maxim), 51. Gentner (Maxim), 81. Werner, 84. Gentner

    Karty:   49. Bamba (FRN), 55. Stendera (FRN), 83. Oczipka (FRN), 85. Aigner (FRN), 86. Russ (FRN) – 70. Rüdiger (STU), 76. Niedermeier (STU), 83. Romeu (STU)   86. Seferović (FRN)


    Eintracht Frankfurt: Wiedwald – Ignjovski, Madlung, Bamba (79. Lanig), Oczipka – Inui (46. Aigner), Hasebe, Russ, Piazón (46. Stendera) – Seferović, Meier (C).
    Náhradníci: Hildebrand – Kinsombi, Lanig, Aigner, Stendera, Medojević, Kadlec.

    VfB Stuttgart: Kirschbaum – Klein (78. Hloušek), Schwaab, Niedermeier, Sakaj (61. Rüdiger) – Romeu, Gentner – Sararer (71. Werner), Maxim, Kostić – Harnik.
    Náhradníci: Vlachodimos – Haggui, Rüdiger, Rausch, Gruezo, Hloušek, Werner.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Aarnink

    Diváci: 49 700
    bahis siteleri