Děčín – Jindř. Hradec 1:2 (po pr.) | SK Karviná – Vsetín 2:5 (kon.) | Klášterec nO – Kobra 2:3 (kon.)
Řisuty – Jablonec n/N 2:1 (kon.) | Technika Brno – Přerov 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Opava 9:2 (kon.)
SHK Hodonín – Břeclav 3:1 (pře.) | Kolín – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 5:4 (2:1 po s.n.)
Žďár n/S – Nymburk 5:4 (0:2 po s.n.) | Klatovy – Sokolov 2:7 (kon.) | Tábor – Trutnov 6:1 (kon.)
Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
9:2 (2:1, 3:0, 4:1)
HK Opava
Sobota 25.10.2014, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je tady další gól v opavské síti! K puku se dostal obránce JIŘÍ ŠINDELÁŘ, který ho z první poslal za záda Dušana Šafránka, který není ve vůbec jednoduché pozici. Jeho obrana mu totiž dnes vůbec nepomáhá. Porubští vedou už vysoko 9:2! Asistence: Luděk Krayzel, Rostislav Vaněk.
     
    50:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba je v obrovské pohodě a hlavně při střelecké chuti. Za poslední dva zápasy nastřílela dohromady už patnáct branek! Bučkovu střílenou přihrávku od modré znovu šikovně ztečoval za bezmocného Šafránka ADAM ČERVENKA. Ten tak střílí už svůj čtvrtý gól v utkání. Asistence: Martin Buček, Jan Puškár.
     
    49:10
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to už je pro hosty z Opavy pořádný debakl. Na modré napřáhl MAREK SLAVÍK, jehož pokus se s velkým štěstím, respektive s pomocí několika tečí, dostal až za záda překvapeného Šafránka. Ten stále zůstává v opavské brance. Asistence: Jan Chaloupka, David Zachar.
     
    41:26
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava bleskově snižuje. TOMÁŠ POLOK si nabruslil šikovně do prostoru mezi kruhy, odkud vyslal na Tihláře nechytatelnou střelu k tyči. Pokud by se v tomto duchu ve třetím dějství pokračovalo, fanoušci obou táborů by se rozhodně nezlobili. Asistence: Patrik Mosler.
     
    41:00
    Poruba právě vstřelila branku!
    Máme tady hattrick! Postaral se o něj rozjetý ADAM ČERVENKA, na kterého opavská obrana úplně zapomněla. Buček ho našel na útočné modré a pro porubského kanonýra už nebyl problém trefit se přesně do horní části branky. RT TORAX vede už 6:1! Asistence: Martin Buček.
     
    39:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    Až nyní se Poruba dočkala páté branky. Opavská obrana už byla pořádně unavená a nestačila na další pohlednou akci domácích. Luděk Krayzel ukázal svou velikost a chytře poslal přízemní střílenou přihrávku na ADAMA ČERVENKU, jenž pouze nastavil hůl a trefil skulinu mezi Šafránkovými betony. Asistence: Luděk Krayzel, Marek Sedlář.
     
    23:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští hokejisté v úvodu druhého dějství dominují a navyšují svůj náskok už na tři branky. Šafránkovi však znovu nejde nic vytknout, výborně zneškodnil Vránovu střelu, ale nepokrytý ADAM ČERVENKA dokázal z těžkého úhlu trefit odkrytou část branky ležícího opavského gólmana. Asistence: Lukáš Vrána, Martin Buček.
     
    21:08
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí se zlobili, že hlavní rozhodčí neodpískal zákrok za Šafránkovou brankou, nakonec však z pokračující akce slaví třetí branku. Sedlářovu střílenou přihrávku dokázal podobně jako při první brance utkání ztečovat do horní části branky ROSTISLAV VANĚK. Opavský gólman s tímto znovu nemohl nic dělat. Asistence: Marek Sedlář.
     
    15:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští hokejisté v přesilovce pokračovali ve velkém tlaku a dočkali se snížení. Na modré napřáhl obránce Tichý, jehož pokus sice Tihlář dokázal vyrazit, ale následná dorážka LUKÁŠE ČERNÉHO mu pomalu prošla mezi betony za brankovou čáru. Asistence: Josef Tichý, Tomáš Polok.
     
    10:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    Rozhodčí Kubičík signalizoval výhodu, k přesilovce ale nedojde. Porubští totiž zůstali v útočné třetině a rozebrali opavskou obranu. Ve finální fázi se k puku mezi kruhy dostal LUKÁŠ VRÁNA, který svou střelou objevil skulinu mezi Šafránkovými betony. Asistence: Miroslav Javín, Martin Buček.
     
    08:17
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se dostává do vedení velmi oku lahodícím způsobem. Na modré nahodil puk směrem na Šafránka útočník Martin Buček, jehož pokus dokázal těsně před opavským gólmanem stylově do růžku branky ztečovat LUKÁŠ VRÁNA. Šafránek byl naprosto bez šance. Asistence: Jan Puškár, Martin Buček.
    Branky a nahrávky: 9. Vrána (Puškár, Buček), 11. Vrána (Javín, Buček), 22. R. Vaněk (Sedlář), 24. Červenka (Vrána, Buček), 40. Červenka (Krayzel, Sedlář), 41. Červenka (Buček), 50. Slavík (Chaloupka, Zachar), 51. Červenka (Buček, Puškár), 53. Šindelář (Krayzel, Vaněk) – 16. Černý (Tichý, Polok), 42. Polok (Mosler)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Puškár, Vajda, Šindelář, Slavík, Javín, Peslar, Prokop, Ovšák – Červenka, Buček, Chaloupka, Hulva, Zachar, Sedlář, Vrána, Krayzel, Pavlačka, R. Vaněk, Mihal.
    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Kysela, Galvas, Tichý, Tůma, Pavelek, Mosler – Měch, Herman, Vítek, Polok, Kocián, F. Vaněk, Wolf, Černý, Baďura, Svoboda, Chalupa.

    Rozhodčí: Kubičík – Bojda, Mikler
    bahis siteleri