Otrokovice – Ostrava 3:8 (kon.) | Liberec – Tatran 5:12 (kon.) | Vítkovice – Sparta 10:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Bohemians 9:6 (kon.)
konec
FBC Liberec
5:12 (1:6, 3:2, 1:4)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 25.10.2014, 17:30 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran se zjevně florbalem baví. Patnáct vteřin do závěrečné sirény JAN NATOV pohledným blafákem vymíchal Strýčka a zasunul míček za jeho záda, čímžto zřejmě uzavírá gólový součet utkání na 5:12 z pohledu domácíh. Bez asistence.
     
    59:02
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté ještě těsně před koncem potvrzují své vítězství gólem na 11:5! MARTIN RICHTER využil laksního přístupu obrany domácích, kdy s míčkem na čepeli oběhl půlku hřiště a poté nekompromisně zavěsil. Asistence: Jakub Gruber.
     
    53:08
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté si zřejmě natuty pojišťují vítězství v zápase. MILAN FRIDRICH se nejlépe zorientoval na brankovišti a ze vzduchu doklepl míček do sítě. Asistence: Miroslav Mayer.
     
    48:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí ještě neskládají své zbraně! Mladičký VOJTĚCH RONDOŠ si díky střele z voleje, jež prostřelila Rebra, připisuje premiŕový gól v seniorských soutěžích. Asistence: David Böhm.
     
    46:01
    Hosté nyní předvedli v plné kráse jeden ze svých secvičených vzorců, ovšem Richter na jeho konci trestuhodně minul odkrytou klec!
     
    44:38
    Hostující Natov předváděl před Strýčkem svá kouzla, ovšem ten jej nakonec dokázal nohou skvěle vychytat!
     
    41:31
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to je znovu nepříjemný úvod třetiny pro Severočechy. FILIP ULLMANN propálil z dálky vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Natov
     
    36:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak dnes to ještě bude zřejmě zajímavé! Domácí nedávají svou kůži lacino a díky RADKU VALEŠOVI, který zavěsil míček pod víko z nulového úhlu, ztrácejí na umlklé Pražany už "jen" čtyři branky. Asistence: Martin Blažek.
     
    33:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    No a jejich aktivita přináší ovoce! BOHUSLAV FERDAN našel od mantinelu mezírku pod Rebrovou paží a stav je 3:8! Asistence: David Böhm.
     
    31:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se ovšem nevzdávají a zásluhou dalekonosného pokusu MATĚJE KLUCHY, jenž zapadl za Rebra, korigují na 2:8! Asistence: Prokop Ferdan.
     
    30:35
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to už je demolice domácích. MILAN FRIDRICH dokázal přesně švihem trefit odkrytou část Vaníčkovy klece a je to již 1:8! Fridrich také díky této brance kompletuje hattrick. Asistence: Filip Ullmann.
     
    20:18
    Tatran právě vstřelil branku!
    No a hosté rozhodně nelení ani ve druhé třetině. Stačilo jim osmnáct vteřin na to, aby svůj gólový součet rozšířili již o sedmou branku! MAREK DEUTSCH se s míčkem v přesilovce nepáral a od mantinelu jej poslal do šibenice Vaníčkovy svatyně. Asistence: Martin Richter.
     
    19:48
    Těsně před závěrečnou sirénou je vyloučen domácí Zdeněk Vážný za hru rukou.
     
    17:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to je již trhák! Hosté svou početní výhodu dokázali bleskově přetavit v šestou branku díky přesné přízemní střele MARKA VÁVRY. Asistence: Martin Richter.
     
    17:24
    Za katr usedá domácí Matěj Klucho, jenž se provinil nedovoleným vražením.
     
    16:00
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté se dokázali prosadit v oslabení a co se aktérů týče, opakuje se nám obsazení z prvního gólu. Skvělá práce v oslabení se vyplatila MILANU FRIDRICHOVI, který se, i s notnou dávkou štěstí, dostal až před Vaníčka a prostřelil jej! Asistence: Jan Řehoř.
     
    14:45
    Hostující Marek Deutsch si jde na dvě minuty odpočinout za bránění ve hře.
     
    13:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté již vedou o tři branky. Postaral se o to JAKUB GRUBER, který si kličkou položil Vaníčka a nekompromisně zavěsil. Asistence: Martin Richter.
     
    11:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    A o několik okamžiků později je to znovu o dvě branky! Chybu domácích v rozhehrávce vystihl MARTIN RICHTER a tváří v tvář proti Vaníčkovi uspěl! Bez asistence.
     
    09:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí hned vzápětí snižují! Matěj Klucho to udělal lišácky, když si počkal na správný moment a místo naznačené střely pouze posunul míček na hůl MARTINA BLAŽKA, jenž koriguje na 1:2! Asistence: Matěj Klucho.
     
    08:00
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Míček proskákal s kapkou štěstí na hůl JANA NATOVA, pro něhož nebyl problém jej doklepnou do sítě. Asistence: Milan Fridrich.
     
    07:48
    Mayer se octnul sám před prázdnou bránou, ovšem nepochopitelně minul!
     
    05:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté se na konci šesté minuty ujímají vedení díky MILANU FRIDRICHOVI, jenž se krásně trefil po Řehořově křižném pasu. Asistence: Jan Řehoř.

    Jiří Mravec


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Klucho (Blažek), 32. Klucho (Ferdan), 34. Ferdan (Böhm), 37. Valeš (Blažek), 49. Rondoš (Böhm) – 6. Fridrich (Řehoř), 8. Natov (Fridrich), 12. Richter, 14. Gruber (Richter), 16. Fridrich (Řehoř), 18. Vávra (Richter), 21. Deutsch (Richter), 31. Fridrich (Ullmann), 42. Ullmann (Natov), 54. Fridrich (Mayer), 60. Richter (Gruber), 60. Natov


    FBC Liberec: Vaníček (Strýček) – Klucho, Uglanov, Marek, Láska, D. Böhm – Štěpánek, Valeš, Blažek, Tampier, Galbavý, Studený, L. Böhm, Rondoš, B. Ferdan, P. Ferdan, Strobach, Vážný
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Heřmanský, Deutsch, Syrovátko, Řehoř – Nushart, Natov, Mayer, Běhal, Richter, Kolísko, Vávra, Vašíček, Gruber, Fridrich, Zavadil, Komárek, Švejskovský, Ullmann

    Rozhodčí: František Pangerl, Jiří Šedivý

    Diváci: 240
    bahis siteleri