Liberec – Olomouc 5:4 (3:2 po s.n.) | Jičín – Ne 2:9 (kon.) | ELITE PRAHA – Židenice 7:6 (2:1 po s.n.)
Vítkovice – Tatran 11:2 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
2:9 (0:1, 1:4, 1:4)
Ne
Sobota 25.10.2014, 14:00 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen
     
    56:32
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Do konce zápasu ještě zbývá pár minut, Herbadent však pojišťuje své vysoké vedení ještě jedním gólem. MONIKA SLAVÍKOVÁ zakončila přesně a může slavit svoji druhou trefu v zápase. Asistence: Martina Čapková.
     
    51:19
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tentokrát své schopnosti ukázala ELIŠKA KRUPNOVÁ, Herbadent odskakuje znovu na šestigólový rozdíl. Bez asistence.
     
    51:03
    Jičín právě vstřelil branku!
    MARKÉTA PITTHARDOVÁ předvedla krásný individuální průnik a ještě lepší zakončení, Červová se natahovala po míčku marně. Bez asistence.
     
    48:22
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky v poklidu přidávají gól na 7:1 v jejich prospěch. BARBORA SÁDKOVÁ na nic nečekala a poslala míček směrem do odkryté branky. Asistence: Tereza Pilíková.
     
    41:18
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu poslední dvacetiminutovky odskakuje Herbadent o pět branek. BARBORA POLÍVKOVÁ zpracovala nahrávku, ve finální fázi nezpanikařila a zavěsila. Asistence: Jitka Procházková.
     
    34:41
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hráčky Herbadentu skórují popáté. Autorkou trefy je MARTINA ČAPKOVÁ, jenž využila bezchybné přihrávky od Lucie Košturiakové. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    30:56
    Jičín právě vstřelil branku!
    Hráčky domácího celku se jen tak nevzdávají a přichází snížení po jedné z akcí jičínských žen. ŽANETA KŮŽELOVÁ vyslala na branku pražského klubu tvrdou bombu, která se dostala až za čáru. Asistence: Pavlína Mikolášková.
     
    29:15
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Rozdíl mezi oběma týmy je už čtyřgólový. Martina Čapková poslala nahrávku do prostoru před brankou, kde byla nejaktivnější MONIKA SLAVÍKOVÁ. Její zakončení se stalo gólovým. Asistence: Martina Čapková.
     
    25:27
    Herbadent právě vstřelil branku!
    V hlavní roli opět TEREZA PILÍKOVÁ. Střelkyně znovu našla volný prostor a Kociánová na míček posléze nedosáhla. Ke gólu tentokrát ovšem pomohla i teč domácí hráčky. Asistence: Barbora Sádková.
     
    25:00
    Herbadent právě vstřelil branku!
    TEREZA PILÍKOVÁ se dostala do volného prostoru, připravila si míček ke střele a po jejím pokusu se mohla hostující střídačka zaradovat. Asistence: Martina Čapková.
     
    04:01
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Favorit otevírá skóre. Martina Čapková byla pozorná a našla přesným pasem volnou LUCIU KOŠTURIAKOVOU. Střelkyně nasměrovala míček do odkrytého prostoru. Asistence: Martina Čapková.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 31. Kůželová (Mikolášková), 52. Pitthardová – 5. Košturiaková (Čapková), 25. Pilíková (Čapková), 26. Pilíková (Sádková), 30. Slavíková (Čapková), 35. Čapková (Košturiaková), 42. Polívková (Procházková), 49. Sádková (Pilíková), 52. Krupnová, 57. Slavíková (Čapková)


    Finance Novák FBK Jičín: Kociánová (Samková) – Doležalová, Kůželová, Vavrečková, Kloutvorová, Chlumská, Růžičková, Pitthardová, Machová, Drbohlavová, Florianová, Zumrová, Šudová, Exnarová, Špíglová, Satýnková, Svobodová, Kalinová, Mikolášková
    Ne: Červová – Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Sádková, Procházková, Ziminaová, Steinbachová, Slavíková, Kubišová, Košturiaková, Čapková, Stará, Ferencová, Kleinová, Polívková

    Rozhodčí: David Kytler a Tomáš Sommer

    Diváci: 150
    bahis siteleri