Zlín – Olomouc 2:3 (2:3 po s.n.) | K. Vary – Plzeň 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:6 (kon.) | Třinec – Litvínov 1:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:6 (2:4, 1:1, 0:1)
HC Sparta Praha
Neděle 26.10.2014, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    SABOLIČ - 3:6
     
    46:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pohotovou akcí u tyčky se prezentuje ROBERT SABOLIČ, posílá Spartu do tříbrankového vedení a hlavně – připisuje si hattrick! Asistence: Lukáš Cingel, Lukáš Klimek.
    VÝBORNÝ - 3:5
     
    32:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Odrazem o Novotného záda se prosazuje kapitán DAVID VÝBORNÝ. Asistence: Peter Trška, Tomáš Hyka.
    BUCHTELE - 2:5
     
    30:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Réway rozehrával z rohu a namazal rovnou rozjetému JANU BUCHTELEMU. Diváci se hodně diví, kde v tu chvíli byli boleslavští obránci. Asistence: Martin Réway.
    STŘÍTESKÝ - 2:4
     
    18:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a domácí snižují! Střelou z prostoru mezi modrou čárou a kruhem propálil vše v cestě obránce MATĚJ STŘÍTESKÝ. Asistence: David Výborný, Peter Trška.
    SABOLIČ - 1:4
     
    17:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je to těžké, Růžička v oslabení dělal co mohl a několikrát kotouč vykopl, nikdo z obránců Boleslavi jej ale nedokázal odklidit. I tentokrát Sparta těží z důrazu na brankovišti! Finální trefu si připisuje ROBERT SABOLIČ. Asistence: Lukáš Klimek.
    SABOLIČ - 1:3
     
    11:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další chyba na brankovišti a Sparta opět tvrdě trestá! Růžička neměl šanci zasáhnout, byl v protipohybu a pro nehlídaného a hlavně rozjetého ROBERTA SABOLIČE to byla snadná práce. Asistence: Lukáš Cingel, Lukáš Klimek.
    HRUŠKA - 1:2
     
    04:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Bruslaři bleskově snižují, po vyhraném buly v útočném pásmu se na puk dostal MILAN HRUŠKA a střelou pod víko nedává Novotnému šanci! Asistence: Tomáš Hyka.
    ROLINEK - 0:2
     
    04:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, TOMÁŠ ROLINEK to neměl díky další nedůslednosti v obraně příliš těžké! Asistence: Lukáš Pecha, Marek Ďaloga.
    PECH - 0:1
     
    00:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hned v úvodních sekundách hry dělají chybu v obraně a dovolují relativně snadné zakončení LUKÁŠI PECHOVI přímo na Málkově brankovišti. Asistence: Petr Kumstát, Marek Ďaloga.
    Marken.cz

    Jitka Čechová

    Branky a nahrávky: 5. Hruška (Hyka), 19. Stříteský (Výborný, Trška), 33. Výborný (Trška, Hyka) – 1. Pech (Kumstát, Ďaloga), 5. Rolinek (Pech, Ďaloga), 12. Sabolič (Cingel, Klimek), 18. Sabolič (Klimek), 31. Buchtele (Réway), 47. Sabolič (Cingel, Klimek)


    BK Mladá Boleslav: Málek (5. Růžička) – Stříteský, Trška, Hruška, Kučný, Robar, Vidmar, Čermák – Mikulík, Bárta, Rys – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Látal, Vrbata, Pacovský – Hyka, Musil, Lenc
    HC Sparta Praha: Novotný (Staňa) – Mikuš, Ďaloga, Polášek, Piskáček, Barinka, Hrbas, Švrček – Rolinek, Pech, Kumstát – Buchtele, Réway, Volek – Sabolič, Cingel, Klimek – Dvořáček, Bahenský, Procházka

    Rozhodčí: Turčan, Wagner – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 4200
    bahis siteleri