Kometa Brno – Hr. Králové 2:3 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 9:2 (kon.) | Třinec – Opava 8:3 (kon.)
Slavia – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:6 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Liberec 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 26.10.2014, 10:30 • Sportcentrum Lužánky • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    49:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Až nyní, ale stálo to za to! MATĚJ NOVÁK pláchnul sám hradecké obraně a nekompromisně zakončil nad Vomáčkovo rameno. Na ledě to vře. Bez asistence.
     
    41:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nepříjemná situace pro domácí. Po velkém tlaku se nepodařilo vystřelit jednomu z domácích beků, čehož využila dvojice statečných útočníku Hradce. MARTIN ŠTOHANZL tak posílá svůj tým do dvoubrankového vedení v oslabení. Asistence: Filip Jirásek.
     
    34:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je tu obrat! Pro odražený kotouč si sjel FILIP JIRÁSEK, který objel branku a zasunul puk do odkrytého místečka. Využívá tak přesilovku svého týmu. Asistence: Martin Štohanzl, Radim Šalda.
     
    31:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tady vyrovnání. Domácí gólman se nedokázal přesunout k dorážce a osamocený FILIP JIRÁSEK neměl sebemenší problém se zakončením. Asistence: Martin Štohanzl, Radim Šalda.
     
    13:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    V poslední vteřině přesilovky se domácí zaslouženě dočkali. Od modré střílel MATĚJ NOVÁK, jehož střela prošla až do brány. Asistence: Roman Jeřábek.

    Dominik Turan

    Branky a nahrávky: 14. Novák (Jeřábek), 50. Novák – 32. Jirásek (Štohanzl, Šalda), 35. Jirásek (Štohanzl, Šalda), 42. Štohanzl (Jirásek)


    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Jeřábek, Zábranský, Král, Vašíček, Gloz, Marek, Mikyska – Novák, Klenec, Garajský, Škvrně (C), Krejčí, Matula, Süss, Svoboda, Kunc, Čajkovič. Trenér: Jan Konečný.
    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Kouba) – Lelek, Voňka, Pohl, Muška, Gaspar, Šalda, Jonáš – Kellner, Hladík, Pažourek, Matouš, Havelec, Jirásek, Dvořák, Štohanzl (C), Hašek, Maršík, Síla. Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Czubaj – Otáhal, Měkýš
    bahis siteleri