Vsetín – SK Karviná 8:1 (kon.) | Mountfield HK – Chrudim 5:1 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 2:6 (kon.)
Ústí n/L – Litoměřice 4:3 (kon.) | PZ Kladno – Kobra 7:4 (kon.)
konec
PZ Kladno
7:4 (4:2, 3:0, 0:2)
HC Kobra Praha
Neděle 26.10.2014, 19:15 • ČEZ stadion Kladno - 2. plocha • Liga juniorů
Partner:
     
    58:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    A další snížení hostů. Novák našel před brankou skvěle postaveného TOMÁŠE VERNERA, který už neměl problém překonat Kaňku. Asistence: Petr Novák.
     
    55:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku. Student pálil od modré čáry a jeho střelu těsně před brankářem šikovně tečoval TOMÁŠ HORNÍČEK. Asistence: Robin Student.
     
    35:29
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A to je exhibice. Obrana Kobry ztratila kotouč ve středním pásmu, kde si ho vzal PETR VESELÝ a předvedl krásnou individuální akci, kterou zakončil výstavní střelou k tyči. Bez asistence.
     
    34:54
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A další branka. Habrdla dostal pěknou přihrávku zpoza branky, ale střelu mu sjela z hole. U tyče ale číhal skvěle postavený PETR VESELÝ, který jen doklepl puk do sítě. Asistence: Dominik Habrdla.
     
    26:33
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladno zvyšuje. Krejčík našel krásnou přihrávkou zcela volného ROMANA JABŮRKA, který se parádně uvolnil a výstavní střelou prostřelil Kunšta. Asistence: Tomáš Krejčík.
     
    17:04
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladno zvyšuje náskok. Novák našel zpoza branky volného JOSEFA ŠROUBKA, který předvedl krásnou bekhendovou kličku a poslal puk po zemi do sítě. Asistence: Patrik Novák.
     
    09:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    A Kobra přesilovku využívá. Bednář našel na kruhu volného PATRIKA ŠVEHELKU, který ranou k tyči snižuje. Asistence: Filip Bednář.
     
    06:08
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladno opět zvyšuje náskok. DAVID BODOR předvedl krásnou akci a z levého kruhu prostřelil Brunáta. Bez asistence.
     
    05:10
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je sníženo. Kladenské obraně se nepodařilo vyhodit puk z pásma, který zachytil DANIEL FINSTR střelou po ledě od modré čáry snižuje. Bez asistence.
     
    04:05
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky. Veselý našel u protější tyče skvěle postaveného PETRA HAVLŮJE, který zvyšuje náskok. Asistence: Petr Veselý.
     
    00:58
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tu první branka. Pliml poslal krásnou přihrávku na DOMINIKA HABRDLU, který našel skulinu v postoji Brunáta. Asistence: František Pliml.

    Roman Pošta

    Branky a nahrávky: 1. Habrdla (Pliml), 5. Havlůj (Veselý), 7. Bodor, 18. Šroubek (Novák), 27. Jabůrek (Krejčík), 35. Veselý (Habrdla), 36. Veselý – 6. Finstr, 10. Švehelka (Bednář), 56. Horníček (Student), 59. Verner (P.Novák)


    PZ Kladno: Kaňka (Frolík) – Krejčík, Fikáček, Dolejší, Procházka, Habrdla, Veselý, Novák, Christl, Černý, Himl, Bodor, Jabůrek, Keller, Havlůj, Bednár, Pliml, Hájek, Kadlec, Švec, Šroubek
    HC Kobra Praha: Brunát (Kunšt) – Matoušek, Horníček, Petrov, Bednář, Danda, Finstr, Straka, Anděl, Prokop, Sládek, Student, Švehelka, Novák P., Novák S., Jobek, Půlpán Vencl, Verner
    bahis siteleri