Židenice – Chodov 3:8 (kon.) | Bohemians - NE – ELITE PRAHA 4:1 (kon.) | Tatran – Jičín 4:3 (kon.)
Olomouc – Královské Vinohrady 6:4 (kon.) | Ne – Liberec 6:3 (kon.) | Vítkovice – Bonusia Ostrava 13:1 (kon.)
konec
FBS Olomouc
6:4 (2:2, 3:0, 1:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Úterý 28.10.2014, 17:00 • SH Čajkaréna Olomouc • ČEZ Extraliga žen
     
    51:43
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Známé nedáš – dostaneš teď znovu zafungovalo! To, co na jedné straně neproměnila Kabeláková, to se na druhé povedlo PETŘE HONZOVÉ, která dnes vstřelila už svou druhou branku! Asistence: Aneta Tvrzníková.
     
    46:02
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hostující florbalistky se přeci jen dočkaly snížení skóre! Třetí branku svého celku přidala PETRA HONZOVÁ! Bez asistence.
     
    41:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z utkání se již pomalu začíná stávat hra jednoho týmu! Šestou branku Olomouce přidala TEREZA PEŘINOVÁ. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    36:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucká družina už má doslova luxusní náskok a to zásluhou RENATY BESTROVÉ, která vstřelila pátý gól svého celku, když na několikrát prostřelila Máčilovou ! Asistence: Simona Kabeláková.
     
    30:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc si vydobyla své dvoubrankové vedení zpět díky střele PETRY KAMÍNKOVÉ. Asistence: Lucie Vysloužilová. Bude ještě velmi zajímavé sledovat, jak budou Vinohrady reagovat ne nepříznivé skóre.
     
    20:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Skvělý start do druhé části se povedl florbalistkám Olomouce. Domácí hráčky zahrávaly volný úder a po něm se dokázala prosadit PETRA GRUFÍKOVÁ! Asistence Alice Pavlíková.
     
    16:22
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hostující hráčky dokázaly ještě před koncem třetiny srovnat stav skóre. Zasloužila se o to IVANA HYRŠLOVÁ. Bez asistence.
     
    10:19
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady rychle korigují stav skóre a náskok domácích je tak znovu jen jednogólový. Jako první se mezi střelkyně hostujícího celku zapisuje KRISTÝNA VEJVODOVÁ. Asistence: Magdalena Kotíková.
     
    8:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A domácí hráčky navyšují své vedení na dvoubrankové, po přihrávce Liškové se podruhé prosazuje nejproduktivnější hráčka domácího výběru ADÉLA PANTĚLEJEVOVÁ. Asistence: Jana Lišková.
     
    3:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! ADÉLA PANTELEJEVOVÁ prokázala svou formu z předchozích utkání a otevřela brankový účet dnešního mače krásnou individuální akcí. Bez asistence.

    Jiří Zabilanský


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Pantělejevová, 9. Pantělejevová (Lišková), 21. Grufíková (Pavlíková), 31. Kamínková (Vysloužilová), 37. Bestrová (Kabeláková), 42. Peřinová (Oháňková) – 11. Vejvodová (Kotíková), 17. Hyršlová, 47. Honzová, 52. Honzová (Tvrzníková)


    FBS Olomouc: Starečková (Davidová) – Pavlíková, Vysloužilová, Podešvová, Kabeláková, Janošová, Imlaufová, Oháňková, Machů, Kamínková, Zamazalová, Grufíková, Bestrová, Sklenářová, Peřinová, Ondruchová, Pantělejevová, Lišková,
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Kutnarová) – Petřeková, Hyršlová, Tvrzníková, Reichová, Kotíková, Honzová, Strejcovská, Vejvodová, Jiříčková, Fialová, Valášková, Šádková, Sladkovská

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 110
    bahis siteleri