Židenice – Chodov 3:8 (kon.) | Bohemians - NE – ELITE PRAHA 4:1 (kon.) | Tatran – Jičín 4:3 (kon.)
Olomouc – Královské Vinohrady 6:4 (kon.) | Ne – Liberec 6:3 (kon.) | Vítkovice – Bonusia Ostrava 13:1 (kon.)
konec
Ne
6:3 (2:1, 1:1, 3:1)
Crazy girls FBC Liberec
Úterý 28.10.2014, 17:00ČEZ Extraliga žen
     
    53:46
    Šance pro Liberec. Dvě hráčky Herbadentu totiž byly vyloučeny ve stejný čas. Adéla Polívková za špatné střídání a Monika Slavíková za hru bez hokejky.
     
    52:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    No a právě KLÁRA LEIEROVÁ dokázala vzápětí proměnit trestné střílení kličkou do forhendu a koriguje z pohledu Liberce výsledek. Bez asistence.
     
    49:47
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Čapková byla při střelbě faulována a po přiťuknutí Ferencové dokázala přes libereckou zeď dostat míček do branky ELIŠKA KRUPNOVÁ.
     
    44:54
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hotovo, hotovo, hotovo. Steinbachová potáhla míček u mantinelu, naznačila střelu a přesným pasem našla MONIKU SLAVÍKOVOU, která pohodlně skórovala. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    40:27
    Herbadent právě vstřelil branku!
    ELIŠKA KRUPNOVÁ se jeho exekuce zhostila famózně. Počkala si na pohyb Vokaté, nasadila bekhendovou kličku a zvyšuje náskok Pražanek.
     
    30:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Herbadent tlačil soupeřky, jenže KRISTÝNA BEDNÁŘOVÁ se zmocnila míčku na polovině a svůj únik zakončila kličkovu Červové s gólovou třešinkou na závěr.
     
    21:05
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A tlak Herbadentu byl vyjádřen i gólově. Po přiťuknutí od Šteglové se trefila LUCIE KOŠTURIAKOVÁ. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    17:01
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Teď ovšem liberecká obrana trestuhodně propadla a přečíslení dva na jednoho vzala na sebe TEREZA PILÍKOVÁ, která v plné rychlosti zvolila nejjednodušší možné řešení a polovysokou střelou překonala Vokatou. Asistence: Martina Kleinová.
     
    10:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    No a hostující hráčky dokázaly svůj tlak proměnit ve vyrovnávací gól! Obrana Herbadentu zcela pozapomněla na PETRU HAVLÍKOVOU, který tváří v tvář Červové svou šancí nepohrdla. Skvělou přihrávku ji adresovala Anna Urbanová.
     
    05:45
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Akce střídala akci i v dalším průběhu hry až se nakonec prosadil domácí tým. Volný balonek propadl k DOMINICE STEINBACHOVÉ, která ho uklidila do branky.
     
    02:58
    Obrovská šance Liberce! Leierová dostala na pravé straně hřiště míček, ale Červovou v domácí brance ani nadvakrát neprostřelila.

    Radek Barkman


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Steibachová (Hubáčková), 18. Pilíková (Kleinová), 22. Košturiaková (Šteglová), 41. Krupnová, 45. Slavíková (Steinbachová), 50. Krupnová (Ferencová) – 11. Havlíková (Urbanová), 31. Bednářová, 53. Leierová


    Ne: Červová (Zborníková) – Billá, B. Polívková, Čapková, Ferencová, Kleinová, Stará – Hubáčková, Košturiaková, Krupnová, Kubišová, A. Polívková, Procházková, Sádková, Slavíková, Šteglová, Steinbachová, Pilíková
    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Štěpánová) – Červová, Loudová, Leierová, Kosová, Koníčková, Kultová, Kroftová, M. Urbanová, Havlíková, Bednářová, Mlejnková, A. Urbanová, Bursová.

    Rozhodčí: Kostinek, Reichelt
    bahis siteleri