Židenice – Chodov 3:8 (kon.) | Bohemians - NE – ELITE PRAHA 4:1 (kon.) | Tatran – Jičín 4:3 (kon.)
Olomouc – Královské Vinohrady 6:4 (kon.) | Ne – Liberec 6:3 (kon.) | Vítkovice – Bonusia Ostrava 13:1 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
13:1 (6:0, 2:0, 5:1)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
Úterý 28.10.2014, 19:00 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen
     
    56:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DENISA FERENČÍKOVÁ proběhla hřištěm, dostala se ke střele a prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Bez asistence.
     
    54:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po standardní situaci na polovině Ostravy se dostala do zakončení MIRVA LAITINENOVÁ a svou dělovku poslala až za záda Holubové. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    53:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A máme tu další vítkovickou branku. Desetibrankový rozdíl Vítkovic střílí KLÁRA KOCIÁNOVÁ. Asistence: Monika Léblová.
     
    53:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice zaokrouhlují svou produktivitu na desátou vstřelenou branku. Tu si připisuje po rychlé kombinaci VERONIKA ENENKELOVÁ. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    50:28
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přece jenom se Ostrava dočkává branky. Po nenápadné akci zakončovala ROMANA KIECKOVÁ a kazí tak Ranochové čisté konto. Bez asistence.
     
    45:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovou hru. Zpoza branky si vyběhla HANA SLÁDEČKOVÁ, dostala přesnou přihrávku od Paloncyové a míček zamířila přesně k levé tyčce Holubové. Asistence: Kamila Paloncyová.
     
    36:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hřištěm svižně proběhla s míčkem na florbalce HANA SLÁDEČKOVÁ, položila si Holubovou a poté zakončila do prázdné branky. Asistence: Mirva Laitinenová.
     
    20:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Brzy ve druhém dění přidává sedmou branku VERONIKA ENENKELOVÁ. Laitinenová prověřila pozornost Holubové, ta však jen vrazila před sebe. K míčku se nejrychleji dostala Enenkelová a nemýlila. Asistence: Mirva Laitinenová.
     
    14:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Neuběhla ani půlminuta hry a na 6:0 navyšuje VERONIKA ENENKELOVÁ. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    14:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    PETRA MANDÁTOVÁ získala na polovině hřiště míček, dostala se až ke střele a do protipohybu brankářky Ostravy skóruje. Bez asistence.
     
    09:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se ujímají čtyřgólového vedení. Kousek od velkého brankoviště si na míček počkala VERONIKA ENENKELOVÁ a prostřelila Šulejovou. Asistence: Mirva Laitinenová.
     
    04:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tohle je pro ostravské hráčky velice nepříjemné. Třetí gól padl po podobné kombinaci jako ten druhý. Tentokrát se do koncovky dostala KAMILA PALONCYOVÁ a trefila horní prostor branky. Asistence: Denisa Ratajová.
     
    03:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A máme tu rychlý druhý gól. Z ostrého úhlu se po přesné přihrávce od Klapitové prosadila MICHAELA ŠPONIAROVÁ. Asistence: Katarína Klapitová.
     
    03:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické ženy se ujímají vedení. Do přečíslení dva na jednu se dostala Enenkelová s ANDREOU PASTUŠKOVOU. Pastušková jen vyčkala u pravé tyčky ostravské brány na přihrávku od Enenkelové a odkrytou klec neminula. Asistence: Veronika Enenkelová.

    Zuzana Košťálová

    Branky a nahrávky: 4. Pastušková (Enenkelová), 4. Šponiarová (Klapitová), 5. Paloncyová (Ratajová), 10. Enenkelová (Laitinenová), 15. Mandátová, 15. Enenkelová (Pastušková), 21. Enenkelová (Laitinenová), 37. Sládečková (Laitinenová), 46. Sládečková (Paloncyová), 54. Enenkelová (Šponiarová), 54. Kociánová (Léblová), 55. Laitinenová (Ferenčíková), 57. Ferenčíková – 51. Kiecková


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ranochová (Kubíčková) – Šponiarová, Šupáková, Karkošková, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Hložanková, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Laitinenová
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Šulejová (15. Holubová, Rousová) – Kahánková, Kiecková, Šuranyiová, Ursiniová, Matějová, Viciánová, Bořucká, Škopková, Vinklerová, Káčová, Voláková, Kalnayová, Nguyenová, Stankušová, Szczurová, Némethová

    Rozhodčí: Zdeněk Cholek a Jana Matulíková

    Diváci: 122
    bahis siteleri