Cibulková – Suárezová-Navarrová 2:0 (kon.)
konec
Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
2
7 6  
Carla Suárezová-Navarrová
Carla Suárezová-Navarrová
0
5 4  
sk Středa 29.10.2014, 20:52Turnaj šampionek (krytý tvrdý povrch)
Předzápasové kurzy
     
    6:4
    Je to tam! Navarrová zakončuje zápas nepresným úderom a Dominika Cibulková skáče od radosti! Po výbornom výkone získava aj druhý set a víťazí v dnešnom zápase!!!
     
    A-40
    Druhý mečbol pre Dominiku! Navarrová znovu posiela úder do outu, Dominika môže znovu rozhodnúť o svojej výhre!
     
    40-30
    Takže, a je tu mečbol! Navarrová poslala vysoký úder do outu, Dominika bude môcť rozhodnúť o svojej výhre!
     
    5:4
    Ďalší výborný forehand Cibulkovej, získava tento game a pri podaní Navarrovej bude teraz môcť rozhodnúť o svojej výhre! Bude to ťažké, ale psychológia nepustí – Navarrová bude podávať na udržanie sa v zápase!
     
    4:3
    Tak toto šlo našťastie celkom ľahko, Dominika aj v tejto výmene zatlačila súperku do defenzívy, z čoho rezultoval jej nepresný úder. Dôležitú siedmu hru získava Dominika vo svoj prospech, teraz musí odpovedať Navarrová.
     
    3:2
    Tak teraz si oddýchla Dominika a aj my! Napriek ťažkostiam si totiž udržala svoje podanie a v druhom sete sa tak znovu dostáva do vedenia!
     
    2:0
    Skvelé, skvelé! Dominika vracala z náročnej pozície, súperka však svoj následný úder pokazila a loptička tak končí v oute. Cibulková sa tak hneď dostáva do trháku!
     
    7:5
    Podarilo sa! Dlhšia výmena, po ktorej bekhend Navarrovej končí v oute a Dominika Cibulková tak po divokom priebehu získava prvý set dnešného duelu! Tak veríme, že práve návrat po piatich stratených gemoch bude pre Cibulkovú vzpruhou aj do druhého setu!
     
    6:5
    Výborne, čistá hra! Dominike vyšlo podanie, ktoré Navarrová odvrátila len ďaleko do outu. Uvidíme, ako teraz Španielka pri svojom podaní odpovie.
     
    5:4
    Zo stavu 5:0 je 5:4! Navarrová prebila dve Cibulkovej podania a ak si teraz udrží to svoje, vyrovná stav prvého setu. Tak to je po výbornom začiatku Dominiky veľká škoda...stále ale nie je nič stratené, stále môže získať set pri podaní súperky.
     
    5:3
    Tak ani v tomto geme to ešte zisk setu nebude, Navarrová odvrátila štyri setboly a nekompromisným úderom zapisuje svoj tretí bod v prvom sete!
     
    5:2
    Ach, tak toto je škoda, Dominika tento game zakončuje nevydareným úderom do siete. Stráca tak svoje podanie, nemusí ale ešte panikáriť, ešte bude mať šancu získať tento set vo svoj prospech.
     
    5:0
    Jediný game chýba Dominike ku zisku prvého setu! Čistou hrou získava svoje vlastné podanie a už o malú chvíľu bude môcť ukoristiť prvý set! Zatiaľ je to od Cibulkovej doslova famózne predstavenie.
     
    4:0
    Je to dobré, je to výborné! Dlhá výmena, na konci ktorej sme videli nádherný Dominikin úder presne do pravého rohu kurtu, presne na hranicu outovej čiary! Dominika tak znovu získava Navarrovej podanie, pomaly smeruje k výhre v prvom sete.
     
    3:0
    Úžasné, Dominika otáča z 15-40 a nekompromisným úderom do ľavej strany kurtu nedala Španielke šancu zareagovať. Cibulková už vedie 3-0!
     
    2:0
    Fantastické, Cibulková poslala víťazný úder, keď Navarrovej nedala šancu presným krížnym úderom smerujúcim na pravú stranu. Dominika sa hneď na začiatku dostáva do trháku, vzala súperke servis!

    Dominika Cibulková
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 06.05.1989
    Věk: 35 let
    Držení: pravák
    Výška: 160 cm
    Váha: 58 kg

    Carla Suárezová-Navarrová
    Stát: Španělsko
    Datum narození: 03.09.1988
    Věk: 35 let
    Držení: pravák
    Výška: 162 cm
    Váha: 62 kg
    bahis siteleri