Zlín – Pardubice 2:3 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Kladno 2:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 1:6 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 1:4 (kon.)
konec
HC Litvínov
2:4 (1:1, 1:3, 0:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 30.10.2014, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    36:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Šimeček uvolnil MARTINA KOKEŠE, který od modré propálil vše, co mu stálo v cestě a snižuje na 2:4. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    33:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kružík upaloval sám na Sroku, ten ho ještě dokázal vychytat, ale z následné dorážky už udeřil MARTIN SLÁNSKÝ a posílá puk za záda domácího gólmana. Asistence: Daniel Kružík.
     
    28:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další laciný gól pro hosty, když se PETR KŘEPELKA dokázal prosadit z těžké pozice ranou mezi tělo a rameno Sroky. Asistence: Martin Slánský, Daniel Kružík.
     
    27:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PATRIK MACHAČ se protáhl podél mantinelu až ke Srokovi, kterému následná střela prošla mezi betony až do brány. Asistence: Vojtěch Šilhavý, Filip Doležal.
     
    05:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Střela Hulcra se od zadního mantinelu odrazila přímo na hokejku JAKUBA KUZĎASE, který vyrovnává na 1:1! Asistence: Lukáš Hulcr, Matouš Větrovec.
     
    03:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Litvínov předvedl rychlý protiútok. Štěpka si nabruslil mezi kruhy a přihrál najíždějícímu JANU TRÜBENEKROVI, který propálil Vladaře! Asistence: Dominik Štěpka, Jaroslav Šimeček.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 4. Trübenekr (Štěpka, Šimeček), 37. Kokeš (Šimeček) – 6. Kuzďas (Hulcr, Větrovec), 28. Machač (Šilhavý, Doležal), 29. Křepelka (Slánský, Kružík), 34. Slánský (Kružík)


    HC Litvínov: Sroka – Kokeš, Cvrk, Šesták, Moravec, Šefl, Sklenička, Jonák – Weitz, Řehoř, Stříbrný, Štěpka, Trübenekr, Řezníček, Šimeček, Sýkora, Ujfaluši, Čapek.
    Rytíři Kladno: Vladař – Bunda, Potěchin, Matula, Větrovec, Hulcr, Špaček – Šilhavý, Machač, Doležal, Kuzďas, Macháček, Janeček, Slánský, Křepelka, Kružík, Schildhabel, Miura, Hajný.

    Rozhodčí: Krob – Rozlílek, Belko

    Diváci: 89
    bahis siteleri