ČZU – UK Kings Prague 1:4 (kon.) | VŠE – ČVUT 0:1 (2:3 po s.n.) | ČZU – VŠE 1:2 (kon.)
ČVUT – UK Kings Prague 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Česká zemědělská univerzita
1:2 (1:2)
Vysoká škola ekonomická
Čtvrtek 30.10.2014, 21:00 • Tipsport Aréna, Praha-Holešovice • Hokejová bitva
Partner:
     
    Neuvěřitelné drama! Česká zemědělská univerzita se dostala do vedení, ale ekonomové dokázali záhy srovnat a dokonce i otočit vývoj duelu. I přes tlak ČZU v závěru ale VŠE uhájila zisk třetího místa.

    Nyní nás bude čekat finále, které pro Vás samozřejmě přineseme prostřednictvím onlajnů! (21:29:58)
     
    Konec zápasu! VŠE je třetí.
     
    14:51
    Po buly vyhodil tým VŠE puk na zakázané uvolnění. Ještě jedno vhazování před brankou Adama Uhlíka.
     
    14:44
    Ohromný tlak ČZU! Brankář Uhlík si nyní bravurně poradil se střelou Jiřího Pokorného od modré čáry a následně zastavil i dorážku Jana Šramoty z brankoviště!
     
    14:08
    Jiří Pokorný pálil od modré čáry, ale jeho střela byla několikrát tečovaná. Naposledy betonem Adama Uhlíka, po němž poslali ekonomové puk do středního pásma.
     
    13:53
    Je to tak, Vojtěch Vokatý zůstává na lavičce. Zemědělci v šesti!
     
    13:53
    Bude zde bully před brankou Adama Uhlíka. Zemědělci poslali na led dvě zapálené světlice. Vypadá to, že ČZU bude hrát bez brankáře.
     
    13:45
    Zemědělcům se nepovedla rozehrávka a HC Ekonom drží kotouč za brankou svého soupeře a šetří čas.
     
    13:24
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Infarktový závěr tohoto duelu! Zemědělci se dostali do vedení, ale to je rázem fuč! Tomáš Hlaváč vypálil z pravého kruhu, brankář Vokatý vyrazil špičkou betonu puk před volného ADAMA NĚMCE, který trefil prázdnou branku! Asistence: Tomáš Hlaváč.
     
    12:42
    Nejprve vychytal v jasné pozici dorážejícího Ondřeje Fouska Vojtěch Vokatý a na druhé straně sebral výborným zákrokem nataženou holí Uhlík branku Tomáši Veselému.
     
    12:09
    Adam Uhlík si připsal další dobrý zákrok po střele z mezikruží a na druhé straně se dostávají do útoku ekonomové.
     
    11:05
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Radost ČZU ale dlouho netrvala. Dominik Prokeš z levého kruhu poslal kotouč před branku, kde jej zametl za klečícího Vokatého ADAM KLÍMA, jenž neměl problém trefit poloodkrytou branku! Asistence: Dominik Prokeš.
     
    10:23
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Zemědělka se dostává do vedení po krásné akci! Jan Valder vypálil od modré čáry, gólman Adam Uhlík vůbec nic neviděl, ale reflexivně vyrazil puk před sebe, kde jej doklepl za jeho záda nikým neatakovaný TOMÁŠ VESELÝ! Asistence: Jan Valder.
     
    09:44
    Filip Mančák se už už dostával na brankovišti k zakončení, když mu na poslední chvíli vypíchl puk z hole Vojtěch Vokatý.
     
    09:01
    Po levém křídle vnikl do soupeřovy třetiny Vojtěch Urbančík, ale jeho střela si našla teplé místečko na hrudi Adama Uhlíka.
     
    08:41
    Adam Klíma se procpal mezi kruhy do zakončení, ale Vojtěch Vokatý zůstal klidný a puk podržel na hrudi.
     
    08:09
    Česká zemědělská univerzita má tlak a Havel znovu dorážel na brankovišti, ale Adam Uhlík se skvěle natáhl po jeho pokusu betonem.
     
    07:13
    Tomáš Havel na levém křídle pláchl obráncům, následně našel volného Vojtěcha Urbančíka, proti jehož ráně z mezikruží se Uhlík skvěle přesunul a zasáhl maskou!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Veselý (Valder) – 12. Klíma (Prokeš), 14. Němec (Hlaváč)


    Česká zemědělská univerzita: Vokatý (Hochsteiger) – Krňanský, Žáček, Hána, Pokorný, Voráček, Pečenka, Veselý, Havel, Urbančík, Hložek, Valder, Kupec, Nevolný, Navrátil, Šramota, Potocký, Veselý, Kala, Klindera.
    Vysoká škola ekonomická: Uhlík (Lejsek) – Herna, Bílek, Pelc, Skála, Hupka, Báša. Hartman, Hloucha – Žák, T. Půlpán, Mančák, Fousek, Záhora, Němec, Hlaváč, Kadeřábek, Holeksa, Prokeš, Klíma, Hynek.
    bahis siteleri