Poprad – Nitra 3:4 (kon.) | Trenčín – Košice 3:2 (2:1 po s.n.) | Žilina – Skalica 3:5 (kon.)
Martin – Piešťany 5:2 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 2:7 (kon.)
konec
HKM Zvolen
2:7 (1:1, 1:2, 0:4)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 31.10.2014, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Banská Bystrica dala gól!
    Krásny gól, ktorý odcenili potleskom aj niektorí zvolenskí fanúšikovia. Akcia na jeden dotyk prvej bystrickej formácie, totálne vyšachovanie domácej obrany a toto je už debakel páni a dámy. Šťastným strelcom je MICHAL HUDEC. Asistencie: Milan Kytnár, Andrej Kudrna.
     
    57:45
    Lukáš Jurík sám pred Košarišťanom, ale už nemal dostatok priestoru na kvalitnejšie zakončenie!
     
    50:16
    Štvrtým vylúčeným hráčom Banskej Bystrice je Lukáš Handlovský. Dve minúty – hákovanie.
     
    45:27
    Banská Bystrica dala gól!
    Nedočkáme. Priam exhibičný výkon Bystričanov v priebehu tretej tretiny. Krásna akcia hostí, ako posledný bol pri puku AUSTIN BLOCK, ktorý nedal svojim forhendovým zakončením šancu na úspech Filipovi Orčíkovi. Asistencie: Patrick White, Václav Čížek.
     
    44:03
    V domácej bráne nastala zmena. Mareka Šimka strieda Filip Orčík.
     
    44:03
    Banská Bystrica dala gól!
    Skrumáž pred brankárom Šimkom, kde sa najlepšie zorientoval PATRICK WHITE a poslal puk do odkrytej zvolenskej brány. Asistencie: Tomáš Matoušek, Austin Block.
     
    43:16
    Ďalšia obrovská šanca na strane Banskej Bystrice, ale Šimko vyráža puk svojim pravým betónom!
     
    42:38
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak dnes to tu bude ešte husté. Zvolenský obranca Peter Hraško inkasoval puk po tvrdej strele priamo do tváre, hra mala byť zrejme prerušená, ale nebola a Bystričania strieľajú gól, ktorým zvyšujú svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov! Šťastným strelcom je MILAN KYTNÁR. Asistencie: Henrich Jaborník, Andrej Kudrna.
     
    35:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Obrovská individuálna chyba Michala Juraška, ktorý prhral puk priamo na hokejku Andrejovi Kudrnovi, ktorý prihral MILANOVI KYTNÁROVI. Ten si efektne položil gólmana Šimka a bez problémov zasunu puk do prázdnej zvolenskej brány! Asistencie: Andrej Kudrna, Michal Hudec.
     
    31:15
    Presilová hra pre rozbehnutých domácich. Na trestnú lavicu odchádza Mário Róth – bránenie v hre.
     
    29:33
    Obrovské šance na oboch stranách! Najprv prečislenie Banskej Bystrice, ale Andrej Kudrna neprekonal Mareka Šimka, na opačnej strane išiel sám na bránu Andrej Podkonický, vynikajúci zákrok predviedol aj bystrický gólman Košarišťan!
     
    27:37
    Banská Bystrica dala gól!
    A je opäť vyrovnané! Bystričanom stačilo 14 sekúnd na využitie svojej početnej výhody! Mareka Šimka prekonal z bezprostrednej blízkosti LUKÁŠ HANDLOVSKÝ! Asistencie: Petr Kafka, Lukáš Bambúch.
     
    27:23
    Vzbura zvolenského publika aj domácich hráčov. Pred brankárom Šimkom bol faulovaný jeden z domácich hráčov, rozhodcovia to neodpískali, avšak na opačnej strane už faul Zvolenčana trestajú. Vylúčený je Kamil Brabenec.
     
    26:14
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania využívajú svoju presilovú hru, ktorú hrali naozaj skvele. A strelili ďalší parádny gól. Michal Chovan našiel milimetrovou prihrávkou na opačnej strane ihriska ANDREJA PODKONICKÉHO, ktorý neváhal a strelou z prvej prekonal tentokrát bezmocného Košarišťana. Asistencie: Michal Chovan, Peter Hraško.
     
    24:28
    Tomáš Matoušek oslabuje svoje mužstvo. Na trestnej lavici si posedí presne dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    19:57
    V posledných sekundách bomba Emila Bagina, ktorá tesne minula pravú tyčku bystrickej svätyne!
     
    13:08
    Zbytočný faul Andreja Podkonického vo svojom útočnom pásme. Dve minúty – sekanie.
     
    11:58
    Banská Bystrica dala gól!
    Pomerne lacný gól teraz inkasuje zvolenský brankár Marek Šimko. ANDREJ KUDRNA sa riadil heslom "Keď nevieš čo s pukom, vystreľ" a oplatilo sa mu to. Z ľavej strany vypálil od mantinelu a puk na prekvapenie všetkých skončil vo zvolenskej sieti. Asistencie: Michal Hudec, Milan Kytnár.
     
    05:18
    Lukáš Handlovský na druhej strane v skvelej šanci, ale Marek Šimko teraz dobre podržal svoje mužstvo!
     
    04:20
    Zvolen dal gól!
    Učebnicová akcia Zvolena, ktorú by mali púšťať žiakom na tréningoch. Juraško vysunul po pravej strane Kamila Brabenca, ktorý sa dostal do prečíslenie spolu s RADOVANOM PULIŠOM, ten sa ocitol sám pred Košarišťanom, pekne ho vymiešal a poslal puk k jeho pravej tyčke. Asistencie: Kamil Brabenec, Michal Juraško.
     
    02:01
    Hra je prerušená, telefonovať sa ale nebude. Bude sa však vylučovať a tentokrát to bude na domácej strane. Za hákovanie si dve minúty na trestnej lavici posedí Radovan Puliš.
     
    01:10
    Michal Chovan z ničoho nič vypálil z ľavého kruhu, celý štadión vyskočil od radosti, ale podľa môjho názoru puk skončil na ľavej tyčke. Pokračuje sa v hre, uvidíme, či sa počas prerušenie bude telefonovať.
     
    00:44
    A máme tu prvé vylúčenie zápasu. Na trestnú lavicu odchádza obranca Banskej Bystrice Lukáš Bambúch za vyhodenie puku mimo ľadovú plochu. Presilová hra pre Zvolen.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 5. Puliš (Brabenec, Juraško), 27. Podkonický (Chovan, Hraško) – 12. Kudrna (Hudec, Kytnár), 28. Handlovský (Kafka, Bambúch), 36. Kytnár (Kudrna, Hudec), 43. Kytnár (Jaborník, Kudrna), 45. White (Matoušek, Block), 46. Block (White, Čížek), 59. Hudec (Kytnár, Kudrna)


    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Juraško (A), Bagin, Tomko, Hraško, Pichnarčík, Pokovič, Ťavoda – Puliš, Brabenec, Obdržálek – Podkonický, Jurík (C), Chovan (A) – Škvaridlo, Bortňák, Sloboda – Žilka, Fekiač, Ďaloga
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (Unice) – Rosandič, Jaborník, Bambúch (A), Čížek, Biro, Frolo, Gachulinec, Kadura – Hudec (C), Kytnár, Kudrna – Handlovský (A), Preisinger, Kafka – Block, White, Róth – Gašpar, Matoušek, Bendik.

    Rozhodčí: Konc J., Kubuš – Šefčík, Výleta

    Diváci: 2 586
    bahis siteleri