Poprad – Nitra 3:4 (kon.) | Trenčín – Košice 3:2 (2:1 po s.n.) | Žilina – Skalica 3:5 (kon.)
Martin – Piešťany 5:2 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 2:7 (kon.)
po s.n. (2:1)
HK DUKLA Trenčín
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:0)
HC Košice
sk Pátek 31.10.2014, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    MIKULA - 3:2
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Dukla Trenčín.
    Autorom víťazného gólu je MIKULA.
     
    56:49
    Závar pred Hylákom. Melichárek dobre vykorčuľoval spoza brány, stečovaný puk po jeho strele sa odrazil k druhej žrdke pred Mikulu. Ten si ho musel stiahnuť pred bránu, aby zakončoval do odkrytej brány a Hylák sa stihol roztiahnuť na čiare a jeho dva pokusy pokryť.
     
    53:43
    Suja sa dobre zorientoval pred bránou a po prihrávke od spoluhráča aj dokázal ohroziť Konráda. Ten podržal svoj tím.
     
    52:52
    Dukla v ďaľšom prečíslení 2 na 1. Melichárek prepasíroval puk cez brániaceho hráča na Mikulu, ale ten to mal pred bránou na dlhú hokejku, takže zakončoval už z menej výhodnej pozície a do protipohybu brankára síce dobre poslal puk, no netrafil bránu.
    KOZÁK - 2:2
     
    47:24
    Trenčín dal gól!
    Dukla založila útok a po ľavom krídle prenikol Nemec. Poslal spätnú prihrávku za kruhy, kde sa oprel do puku LUKÁŠ KOZÁK a exportnou bombou trafil pravý horný roh brány.
    Asistencie: Nemec, Melichárek
     
    44:51
    Andersonsova výborná prhrávka od vlastnej brány až na útočnú modrú, kde dobre spracoval puk Filo a rútil sa sám na Hyláka. Skúsil pred bránou zamiešať puk, no nedokázal prekonať košického gólmana.
     
    36:46
    Komínek z pravej strany prihral Hlinkovi pred bránu, jeho pohotový pokus zastavil pripravený Hylák.
    LAPŠANSKÝ - 1:2
     
    36:21
    Košice dali gól!
    Druhý rýchly úder pre domácich. V strednom pásme Trenčania prepadli, ADAM LAPŠANSKÝ im ušiel a pred Konrádom zakončil pomedzi jeho chrániče.
    Asistencia: Bartoš
    CHOVAN - 1:1
     
    35:01
    Košice dali gól!
    Košičania sa vyrojili do útoku, pohybom rozobrali obranu Dukly a finálna prihrávka Biceka mala oči. MATÚŠ CHOVAN na ľavej strane už len podvihol puk ponad padajúceho brankára.
    Asistencie Bicek, Stupka
    DUDÁŠ - 1:0
     
    34:00
    Trenčín dal gól!
    Dukla presilovku využila. Od modrej sa oprel do puku MARTIN DUDÁŠ a Hylák, ktorý mal aj zakrytý výhľad, nemal šancu zakročiť.
    Asistencie: Mikula
     
    33:15
    Hrnka, Košice, 2 min – podrazenie
     
    32:39
    Kaskadérsky kúsok teraz predviedol tréner Dukly. Na elitnú formáciu Košíc poslal svoj neskúsený a slabo brániaci štvrtý útok, hrozilo to počas celého striedania gólom, najmä zakončenie Jenčíka z bekhendu len tesne minulo bránu Dukly.
     
    30:52
    Hostia poriadne zavarili Dukle. Trikrát sa musel mať Konrád na pozore, najmä pri dorážke Suju sa vyznamenal a prerušil nádejnú akciu Košíc.
    Trenčania spálili veľkú príležitosť vo vlastnom oslabení.
     
    28:40
    Štrbákovi ušiel puk, Trenčania vyrazili dvaja sami na bránu! Melichárek neprihrával na Nemca, skúsil sám zakončenie, no puk príliš pridvihol.
     
    27:51
    Filo, Dukla, 2 min – hákovanie
     
    26:02
    Chovan využil, že jeho spoluhráči zamestnali brániacich hráčov a z uhla sa presunul až pred bránu, kde sa pokúsil Konráda prekonať strelou k žrdke do protipohybu. Brankár Dukly dobre zasiahol a nepustil puk do brány.
    Zaujímavá šanca skončila na Hylákovi.
     
    23:58
    Po Petrovického akcii sa dostal do dobre streleckej parkety obranca Dudáš, no vystrelil len do hrude pripraveného Hyláka.
     
    19:13
    Nemec opäť vyhral bully pre Kozáka. Ten poslal puk smerom brána, teč Trenčanov bol tentoraz nebezpečný a Hylák ho reflexívne vyrazil betónom.
     
    18:00
    Košičania po krátkom tlaku striedali, čo sa Dukla pokúsila využiť. Petrovický výborne videl nakorčuľovaného Gašparoviča a poslal mu do jazdy puk. Gašparovič išiel sám od modrej na Hyláka, snažil sa o blafák, ale zrejme ho zradil už nekvalitný ľad v závere tretiny, lebo pri zakončení minul.
     
    10:05
    Kozák nastrelil puk do pásma, od zadného mantinelu ho posunul pred bránu Šišovský, kde sa sám ocitol v dobrej pozícii Gašparovič. Skúsil z prvej, no puk mu dobre nesadol.
     
    09:08
    Mikula sa predral cez dvoch košických hráčo, posunul do tandemu Petrovickému, ktorého pohotová strela z ľavého kruhu však mierila mimo bránu.
     
    03:51
    Rozhodcovia síce štyria, no ani jeden z hlavných nevidel háčik na hráča Dukly, následný protiútok Oceliarov zakončoval spomedzi kruhov Bartánus. Konrád si pripísal prvý vážny zákrok.
     
    02:02
    Ďaľšia tutovka Trenčanov. Po zaváhaní Košičanov na vlastnej modrej sa domáci rútili do prečíslenia 2 na 1. Filo vystrelil z ľavého kruhu švihom, no netrafil košickú bránu.
     
    00:17
    Dukla sa hneď pustila do útoku, po odraze sa dostal k puku úplne voľný Melichárek, no z ľavého kruhu namieril len do pripraveného Hyláka.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 34. Dudáš (Mikula), 48. Kozák (Nemec, Melichárek), rozh. náj. Mikula – 36. Chovan (Bicek, Stupka), 37. Lapšanský (Bartoš)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Melichárek (TRE)
    0:1   Lapšanský (KOS)
    2. série:
    1:1   Gašparovič (TRE)
    1:1   Sojčík (KOS)
    3. série:
    2:1   Mikula (TRE)
    2:1   Spilar (KOS)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád – Kozák, Bokroš, Novajovský, Andersons, Dudáš, Zošiak, Husák – Mikula, Nemec, Melichárek – Šišovský, Petrovický, Gašparovič – Filo, Hlinka, Komínek – Švec, Stantien, Hudec – Pardavý
    HC Košice: Hylák – Štrbák, Černák, Jánošík, Cebák, Philipp, Drgoň, Šeda, Macejko – Jenčík, Bartoš, Spilár – Lapšanský, Hrnka, Bartánus – Sojčík, Češík, Suja – Stupka, Matúš Chovan, Bicek

    Rozhodčí: Novák, Baluška – Kacej, Stanzel
    bahis siteleri