Columbus – Toronto 1:4 (kon.) | Detroit – Los Angeles 5:2 (kon.) | Dallas – Anaheim 1:2 (po pr.)
Calgary – Nashville 4:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:3 (0:0, 1:2, 3:1)
Nashville Predators
Sobota 01.11.2014, 02:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    James NEAL - 4:3
     
    50:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je tu zase drama. Využitá přesilovka znamená rozdíl ve skóre naprosto minimální. Cullen našel JAMESE NEALA, který si v koncovce poradit s velkým klidem a přehledem. Asistence: Matt Cullen, Filip Forsberg.
    Johny Gaudreau - 4:2
     
    46:37
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNY GAUDREAU poslal naprosto přesnou ránu na branku Predators. Gólman měl malinkou mezírku v postoji a domácí hráč ji dokázal trefit. Asistence: Deryk Engellan, Ladislav Šmíd.
    T.J. Brodie - 3:2
     
    44:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak tomu říkám rychle využitá přesilovka. T.J. BRODIE po parádní přihrávce měl velmi snadnou práci. Velkou zásluhu na této brance má celá přesilovková formace. Asistence: Sean Monahan, Mark Giordano.
    Jiří Hudler - 2:2
     
    42:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Z hranice brankoviště se prosazuje JIŘÍ HUDLER. Flames vyrovnávají stav zápasu. Celé akce předcházel tlak domácího týmu, který je zakončen brankou. Asistence: Markus Granlund, Johnny Gaudreau.
    James NEAL - 1:2
     
    31:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté dávají druhou branku a otáčí průběh zápasu. Po zakázaném uvolnění Flames se vhazovalo u Hillera. Ribeiro vyhrál buly přesně na JAMESE NEALA, který neotálel, a rychlým švihem poslal puk mezi betony gólmana. Asistence: Mike Ribeiro.
    Craig SMITH - 1:1
     
    25:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři se z inkasovaného gólu nesložili a rychle vyrovnávají na 1:1! Před brankou se k odraženému puku dostal CRAIG SMITH, který neměl problém s přehozením betonu ležícího Hillera. Asistence: Ryan Ellis, Mattias Ekholm.
    Sean MONAHAN - 1:0
     
    24:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nabídnutá početní výhoda je využitá a Flames se ujímají vedení. Ostrou střelu Widemana vyrazil Rinne pouze před sebe, kde se pohotovou dorážkou prosadil SEAN MONAHAN. Asistence: Dennis Wideman, Curtis Glencross.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 25. Monahan (Wideman, Glencross), 43. Hudler (Granlund, Gaudreau), 45. Brodie (Monahan, Giordano), 47. Gaudreau (Engelland, Šmíd) – 26. Smith (Ellis, Ekholm), 32. Neal (Ribeiro), 51. Neal (Cullen, Forsberg)


    Calgary Flames: Hiller (Rämö) – Brodie, Giordano, Wideman, Russell, Engelland, Šmíd – Ferland, Granlund, Hudler – Jones, Monahan, Glencross – Setoguchi, Byron, Gaudreau – McGrattan, Bouma, Bollig
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Jones, Volchenkov, Ellis, Ekholm – Neal, Ribeiro, Forsberg – Smith, Roy, Cullen – Back, Wilson, Jokinen – Nystrom, Gaustad, Bourque.
    bahis siteleri