Švédsko – Česko 7:2 (kon.)
konec
Švédsko
7:2 (2:0, 4:1, 1:1)
Česko
Sobota 01.11.2014, 15:00 • Elenia Areen, Hämeenlinna, Finsko • Euro Floorball Tour (muži)
     
    52:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové nyní předvedli florbalovou parádu! Po špatné rozehrávce "hostů" se rozjel švédský kolotoč přihrávek. Klidně už mohl pálit Linus Nordgren, avšak ten ještě hledal nahrávkou přes brankoviště výhodněji postaveného ROBINA NILSBERTHA, který měl před sebou kupu odkrytého prostoru. Asistence: Linus Nordgren.
     
    43:03
    Brankář Patrik Aman (Švédsko) dostal dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    43:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Aman nestihl zakročit. MILAN TOMAŠÍK se obtočil kolem soupeře, nikdo jiný ze žlutých nablízku nebyl, a tak se rozhodl pro zakončení, které napnulo síť ve vnitřní části branky. Asistence: Patrik Suchánek.
     
    37:26
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Skóre začíná vypadat stále více jednostranně. Ukázkovou střelu z otočky předvedl JOHAN SAMUELSSON. Obránce nestačil jeho hůl zablokovat včas a Barák nebyla na tento překvapivý výpal připraven. Asistence: Rasmus Enström.
     
    34:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané se mohou radovat z 5. míčku třepotajícího se za zády gólmana. LINUS NORDGREN si s Jonasem Svahnem vyměnili několik nahrávek, první jmenovaný poslal míček přesně k levé tyči Barákovy kasy. Asistence: Jonas Svahn.
     
    31:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedovolený zákrok Švédska měl nakonec brankové vyústění! Už to vypadalo, že akce Čechů je zmařena, ale "hostující" Patrik Dóža získal u branky odražený míček, přihrál na TOMÁŠE CHROUSTA do prostoru před brankovištěm a boleslavský útočník se z otočky nemýlil. Asistence: Patrik Dóža.
     
    26:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Skvělá akce ve švédském podání slaví gólový úspěch! Johan Samuelsson posílal míček od pravého mantinelu napříč hrací plochou do volné prostoru, kam si seběhl JONAS ADRIANSSON a Barák nebyl schopen vůbec zareagovat na jeho dělovku pod břevno. Asistence: Johan Samuelsson.
     
    23:07
    Švédský útočník se odhodlal k samostatnému úniku před útočnou polovinu a málem se mu také povedlo bekhendem překvapit Baráka, ten ale vymrštil paži a zachránil na poslední chvíli situaci!
     
    22:03
    Robin Nilsberth (Švédsko) je vyloučen na 2 minuty za držení protihráče.
     
    21:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové hned v úvodu dvacetiminutovky přidávají další zásah mezi tyče. Henrik Stenberg vybídl ke skórování ALEXANDERA GALANTE CARLSTRÖMA, který se svým zakončením k tyči slaví druhý dnešní úspěch. Asistence: Henrik Stenberg.
     
    19:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Z nenápadného protiútoku se stává gólová situace. Bleskový průnik v severském podání řídil Jonas Adriansson, tomu se nabídl ve finální fází MATTIAS SAMUELSSON, jenž zakončil bezchybně mimo dosah Baráka. Asistence: Jonas Adriansson.
     
    17:07
    Rasmus Sundstedt (Švédsko) míří na trestnou lavici na 2 minuty za zdržování hry.
     
    16:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už ale byli červení na své protivníky krátcí. ALEXANDER GALANTE CARLSTRÖM přijal nahrávku od Alexandera Rudda, na nic nečekal a dalekonosnou ranou z dobrých 10 metrů poslal míček do nehlídaného prostoru klece. Asistence: Alexander Rudd.
     
    08:27
    Milan Tomašík (Česko) je vyloučen na 2 minuty za napadení.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 17. Carlström (Rudd), 20. Samuelsson (Adriansson), 22. Carlström (Stenberg), 27. Adriansson (Samuelsson), 35. Nordgren (Svahn), 38. Samuelsson (Enström), 53. Nordgren (Nordgren) – 32. Chroust (Dóža), 44. Tomašík (Suchánek)


    Švédsko: Aman (Rehn) – Karlsson, Wallgren, Östholm, M. Samuelsson, Sundstedt, Nilsberth – J.Samuelsson, Kanebjörk, Nilsson, Adriansson, Galante Carlström, Stenberg, Enström, Johansson, Malmström, Svahn, Nordgren, Rudd
    Česko: Barák (Rytych) – Podhráský, Deutsch, Suchánek, Pražan, Veltšmíd, Jelínek, Sýkora – Curney, Tomašík, Valeš, Sladký, Chroust, Zozulák, Mikeš, Dóža, Tokoš, Ondrušek, Jendrišák

    Rozhodčí: Thomas Baumgartner, Thomas Kläsi

    Diváci: 598
    bahis siteleri