Třinec – Liberec 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.)
Sparta – Slavia 0:1 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 5:6 (0:1 po s.n.)
konec
Berani Zlín
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 02.11.2014, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří ONDRÁČEK - 5:2
     
    57:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodří odskakují zpět na rozdíl tří branek a nejspíše si dnes dokráčí pro všechny body! Petr Čajánek našel dobrou přihrávkou v předbrankovém prostoru JIŘÍHO ONDRÁČKA, jenž střelou z první překonává ležícího Dolejše. Asistence: Peter Čajánek, Tomáš Žižka.
    Jiří BURGER - 4:2
     
    41:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesilovka Vítkovic byla využita hned po dvaceti vteřinách! Tomáš Svoboda našel přesnou přihrávkou JIŘÍHO BURGERA, který střelou z voleje překonává Kašíka střelou k levé tyči. Asistence: Tomáš Svoboda, Petr Šenkeřík.
    OKÁL - 4:1
     
    35:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští jsou na koni a ZS Luďka Čajky se po čtvrté vstřelené brance otřásá v základech. Další parádní akci zlínských hokejistů končí vstřelenou brankou. ZDENĚK OKÁL si zpracoval na levém kruhu kotouč a střelou do horního růžku překonává vítkovického brankáře. Asistence: Filip Čech, Petr Leška.
    Petr HOLÍK - 3:1
     
    35:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pořádně ledová sprcha pro hokejisty Vítkovic. Druhá zlínská formace ukázkově rozebrala pětici vítkovických hráčů a PETR HOLÍk úspěšně dokonal kombinaci na jeden dotek, když střelou do šibenice překonává brankáře Dolejše. Asistence: Roman Vlach.
    Petr ČAJÁNEK - 2:1
     
    35:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    PETR ČAJÁNEK se ve skrumáži před brankářem Dolejšem nejlépe zorientoval a dotlačil kotouč za jeho záda. Zlín tak přetahuje těsné vedení na svoji stranu. Asistence: Jiří Ondráček.
    Peter HÚŽEVKA - 1:1
     
    27:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    PETER HÚŽEVKA si rychle nabruslil do útočného pásma, kde si zpracoval přihrávku od Romana Szturce a střelou z první překonává Kašíka ke vzdálenější tyči. Asistence: Roman Szturc, Richard Stehlík.
    Roman VLACH - 1:0
     
    2:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští se dostávají z nenápadné šance do vedení! Vůbec první vážnější šance žlutomodrého celku končí vedoucí trefou. ROMAN VLACH nabral s kotoučem na holi rychlost a v zakončení poslal kotouč mezi betony brankáře Dolejše. Asistence: Jiří Marušák, Oldřich Horák.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 3. Vlach (Marušák, Horák), 36. Čajánek (Ondráček), 36. Holík (Vlach), 36. Okál (Čech, Leška), 58. Ondráček (Čajánek, Žižka) – 28. Húževka (Szturc, Stehlík), 42. Burger (Svoboda, Šenkeřík)


    Berani Zlín: Kašík (Hromada) – Marušák, Horák, Kotvan, Urbanec, Žižka, Valenta, Řezníček – Okál, Leška, Köhler – Holík, Vlach, Říčka – Ondráček, Čajánek, Veselý – Sedláček, Čech.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Šindelář) – Pastor, Šenkeřík, Zíb, Čerešňák, Stehlík, Kovář, Malec – Roman, T. Svoboda, Vandas – Szturc, Burger, Húževka – Šedivý, Huna, Svačina – Káňa, Němec.

    Rozhodčí: Hribik, Pešina – Barvíř, Blümel.

    Diváci: 3882
    bahis siteleri