Tango Brno – Třinec 4:2 (kon.)
konec
FC Tango Brno
4:2 (2:0)
SKP Ocel Třinec
Pondělí 03.11.2014, 20:00 • MSH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už to však se šancemi Třineckých na body vypadá o něco nadějněji. Pár desítek sekund po první brance se prosazuje DAVID KANTOR, který se trefil po podobné akci hostí, jako při předchozí brance. Asistence: Filip Przyczko.
     
    30
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hostům se opravdu povedlo dát gól. Teď už však nejde ani tak o kontaktní, protože Tango přidalo od poločasu dvě branky. Přesto se Slezané blýskli hezkou kombinací. Tu načal Baron, který našel volného JANA OPLUŠTILA, jenž zamířil přesně. Asistence: Lukáš Baron.
     
    28
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A domácí se rozjíždějí. K dalšímu útoku se vydala druhá čtyřka domácích. Celou akci na sebe vzal MICHAL MAREŠ, jenž se stějně jako Belej prosazuje podruhé v zápase. Jakožto obránce si obhodil hráče a zpoza něj vypálil. Sikora nejspíš neviděl na míč. Bez asistence.
     
    27
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Opět se o tom přesvědčili hráči dnešní dohrávky. Třinečtí nedokázali využít chyby brněnského brankáře, a tak se z následující akce prosazují domácí. MICHAL BELEJ stál s Brůnou osamocený před třineckou bránou, když k nim doputoval odražený míč. Český reprezentant pak v klidu míč uklidil za záda Sikory potřetí a sám si připsal druhý gól v zápase. Bez asistence.
     
    13
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Dlouho to však brněnského snajpra mrzet nemuselo. Hned z další akce se totiž MICHAL BELEJ prosazuje. Diváci už mu tleskají a pořvávají: "Bely, gól." Krásná individuální akce Beleje. Bez asistence.
     
    2
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Ihned z protiútoku domácí otevírají účet dnešního skóre. Havel našel na pravé straně MICHALA MAREŠE, jenž na nic nečekal a balon napálil na bránu. Třinecký brankář možná neviděl dobře na střelu a pouští možná trochu slabší míč za svá záda. Asistence: Jan Havel.

    Adam Havel

    Branky: 2. Mareš (Havel), 13. Belej, 27. Belej, 28. Mareš – 30. Opluštil (Baron), 31. Kantor (Przyczko)

    Karty:   16. Buryan (TAN), 40. Havel (TAN) – 6. Baron (TRI)


    FC Tango Brno: Bočánek (Kubíček) – Chadzidis, Vlček, Mareš, Brůna, Buršík, Šidla, Belej, Záruba, Havel, Cenek, Tachatadzis, Chlad.
    Trenér: Vlastimil Bartošek

    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Mendrok, Opluštil, Očadlík, Kalfas, Przyczko, Baron, Sierota, Buryan, Kantor.
    Trenér: Josef Cieslar st.

    Rozhodčí: Michal Gasnárek, Petr Zdeněk, D: Radek Venc
    bahis siteleri