Manchester City – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Bayern – AS Řím 2:0 (kon.) | PSG – APOEL 1:0 (kon.)
Ajax – Barcelona 0:2 (kon.) | Sporting – Schalke 4:2 (kon.) | Maribor – Chelsea 1:1 (kon.)
Šachtar – BATE 5:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Porto 0:2 (kon.)
konec
Manchester City
1:2 (1:2)
CSKA Moskva
Středa 05.11.2014, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
    Seydou DOUMBIA - 1:2
     
    34
    CSKA právě vstřelilo branku!
    SEYDOU DOUMBIA podruhé v zápase skóruje a vrací CSKA ztracené vedení!! Natcho se dostal zadarmo k míči a poté na levé straně pokutového území našel Seydou Doumbiu, který měl dostatek času na to, aby si míč zpracoval a poté ho uklidil přízemní střelou přesně k levé tyči.
    Yaya TOURÉ - 1:1
     
    8
    Manchester City právě vstřelil branku!
    YAYA TOURE vyrovnává nádhernou střelou z volného přímého kopu na 1:1, a to je přesně to, co Manchester City potřeboval!! Záložník Pobřeží slonoviny opět předvedl svou skvělou techniku a pravačkou zatočil míč přesně do levého horního rohu.
    Seydou DOUMBIA - 0:1
     
    2
    CSKA právě vstřelilo branku!
    SEYDOU DOUMBIA posílá CSKA bleskově do vedení!! Natcho rozehrál standardní situaci z pravé strany hřiště na vzdálenější tyč, kde zaspal Yaya Toure, který zůstal stát jako sloup, čehož využil Seydou Doubia a po skvělém náběhu uklidil míč hlavou přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu.

    Tomáš Reiner

    Branky: 8. Y. Touré – 2. Doumbia (Natcho), 34. Doumbia (Natcho)

    Karty:   62. Fernandinho (MAC), 66. Y. Touré (MAC), 90. Agüero (MAC) – 28. Wernbloom (CSK), 77. Ignaševič (CSK), 79. Jerjomenko (CSK)   70. Fernandinho (MAC), 81. Y. Touré (MAC)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:4.
    Manchester City: Hart – Clichy, Demichelis, Kompany (C), Zabaleta – Milner, Fernando (65. Džeko), Y. Touré, Navas (46. Nasri) – Jovetić (46. Fernandinho), Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Sagna, Mangala, Boyata, Nasri, Fernandinho, Džeko.

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Fernandes, V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov – Musa, Wernbloom, Jerjomenko, Natcho, Dzagojev (86. Jefremov) – Doumbia (66. Milanov).
    Náhradníci: Čepčugov – A. Berezuckij, Nababkin, Jefremov, Cauņa, Milanov, Bazeljuk.

    Rozhodčí: Tasos Sidiropoulos. Asistenti: Damianos Efthimiadis, Polychronis Kostaras. Čtvrtý rozhodčí: Christos Akrivos. Brankoví rozhodčí: Ilias Spathas, Stavros Tritsonis (všichni GRE)
    bahis siteleri