Finsko – Rusko 2:3 (kon.) | Česko – Švédsko 3:5 (kon.)
konec
Česko
3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
Švédsko
Čtvrtek 06.11.2014, 19:30Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Tomáš Dvořák (CZE) je potrestán dvěma minutami za zdržování hry.
     
    58:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě jiskřičku naděje pro naše hokejisty vykřesal JAKUB VRÁNA, jenž se protáhl před brankáře Warda, kterého parádně překonal povedeným bekhendem. Asistence: Lukáš Klok, Dominik Kubalík.
     
    58:19
    Dnešní utkání sleduje 2070 diváků.
     
    57:07
    Budeme hrát minutu a dvacet vteřin pět na tři. Niklas Hansson (SWE) 2 minuty za vysokou hůl.
     
    56:27
    Christoffer Ehn (SWE) 2 minuty za podražení.
     
    47:28
    Tohle už je na brankáře Svobodu příliš a své místo přepouští Vítkovi Vaněčkovi.
     
    47:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    WILLIAM NYLANDER se proháčkoval přes obranu Česka a svižnou střelou zápěstím prostřelil brankáře Svobodu, který kapituluje potřetí v krátkém sledu. Asistence: Adrian Kempe.
     
    46:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je tu další trefa hokejistů Švédska. Hosté odskakují již na rozdíl dvou branek. Brankář Svoboda si vybral slabší chvilku, když mezi betony propustil jemné nahození MIKAELA JOHANSSONA. Asistence: Sebastian Aho.
     
    45:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se střelecky prosazují a přetahují těsné vedení zpátky na svoji stranu.Nahození NIKLASE HANSSONA od modré čáry propadlo Svobodovy mezi betony a kotouč propadl až do sítě. Asistence: Anton Karlsson, Rasmus Asplund.
     
    41:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! Trio hráčů z Plzně předvedlo parádní kombinaci. ROMAN PŘIKRYL se poté dostal do úniku, kde si vychutnal brankáře Warda a zasunul kotouč za jeho záda. Asistence: Dominik Kubalík, Miroslav Indrák.
     
    37:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi snižují na rozdíl jediné branky! Nádhernou akci teď předvedli naši hokejisté. Jakub Vrána zamíchal s kotoučem a našel ze druhé vlny najíždějícího DOMINIKA KUBALÍKA, který z první doklepl kotouč za Wardova záda. Asistence: Jakub Vrána, Roman Přikryl.
     
    35:45
    Kämpf se šikovně uvolnil z trestné lavice a upaloval z ostrého úhlu na branku Švédska. Útočník Chomutova se snažil protlačit do zakončení, ale před brankou ho včas odstavil bránící Englund.
     
    33:40
    Přesilová hra pro hokejisty Švédska. David Kämpf (CZE) 2 minuty za držení.
     
    30:00
    Jakub Vrána se vrátil z trestné lavice a hned měl na holi vyrovnávací trefu. Útočník, který byl na kempu ve Washingtonu se rychle obtočil kolem branky a snažil se puk zasunout za záda Samuela Warda. Brankář Švédska si ale výborně pokryl prostor u tyčky a zamezil tak kotouči v cestě do sítě.
     
    28:00
    Švédi budou hrát vůbec první přesilovou hru v utkání. Potrestán je Jakub Vrána (CZE) na 2 minuty za zdržování hry.
     
    26:23
    Na Štencelovu střílenou přihrávku si sjel parádně před branku Dominik Kubalík a tečoval puk jemně mezi Wardovy betony. Brankář Švédska ale včas sklapl oba betony k sobě.
     
    24:34
    Rasmus Asplund (SWE) 2 minuty za podražení.
     
    24:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Druhý gól Švédska je na světě. Kombinaci dvou hráčů zakončil přesnou střelou z levého kruhu střílející CHRISTOFFER EHN. Asistence: Mikael Johansson.
     
    21:02
    Adrian Kempe (SWE) 2 minuty za sekání.
     
    20:01
    Tomáš Dvořák (CZE) 2 minuty za hru vysokou holí.
     
    15:18
    Čechům se nabízí přesilová hra. Adam Brodecki (SWE) 2 minuty za nesportovní chování.
     
    12:19
    Jakub Vrána měl na hokejce první trefu Česka. Kotouč se ale po střele našeho útočníka otřel pouze o levou tyčku Wardovy branky.
     
    11:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi se prosazují se zcela nenápadné akce. Ahovo nahození se odrazilo před brankoviště, odkud s notnou dávkou štěstí doklepl z voleje puk do sítě ADAM KEMPE. Asistence: Sebastian Aho, Lucas Wallmark.
     
    6:41
    Je tu další přesilová hra pro naše hokejisty. Anton Blind (SWE) 2 minuty za sekání.
     
    5:39
    Mezi diváky to jenom zahučelo při ostré střele Baránka od modré čáry, kdy se kotouč odrazil od hokejky obránce Švédska a následně se otřel o horní tyčku.
     
    4:32
    Adam Brodecki (SWE) 2 minuty za hákování.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 38. Kubalík (Vrána, Přikryl), 42. Přikryl (Kubalík, Indrák), 59. Vrána (Klok, Kubalík) – 12. Kempe (Aho, Wallmark), 25. Ehn (Johansson), 46. Hansson (Karlsson, Asplund), 47. Johansson (Aho), 48. Nylander (Kempe)


    Česko: Svoboda (47. Vaněček) – Němeček, Klok, Ščotka, Štencel, Baránek, Dvořák, Rašner – Cienciala, O. Kaše, Kämpf – Vrána, Kubalík, Přikryl – Indrák, Zdráhal, D. Kaše – Jašek, Gorčík, Růžička – Voženílek.
    Švédsko: Ward (Söderström) – Robin, Englund, Forsling, Hansson, Aho, Pettersson, Johansson, Kylington – Brodecki, Wallmark, Olofsson – Nylander, Holmström, Kempe – Blidh, Asplund, Karlsson – Tornqvist, Ehn, Johansson.

    Rozhodčí: Pešina, Hradil – Gebauer

    Diváci: 2070
    bahis siteleri