Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 3:2 (kon.) | Toljatti – Viťaz 4:5 (kon.)
Nižněkamsk – Soči 3:6 (kon.) | Kazaň – CSKA Moskva 2:3 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
Ak Bars Kazaň
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
CSKA Moskva
Sobota 08.11.2014, 15:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    MURSAK - 2:3
     
    65:00
    Vítěznou branku v nájezdech vstřelil JAN MURSAK a CSKA si připisují bod navíc!
    AZEVEDO - 2:2
     
    50:59
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň využívá přesilovku a srovnává skóre! Za branku dostal pas Obukhov a ten poslal křížnou přihrávku na JUSTINA AZEVEDA, který se nemýlil. Asistence: Sergei Kostitsyn, Dmitry Obukhov.
    MURŠÁK - 1:2
     
    42:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA se dostává nenápadně do vedení! Bondarev nahodil na Garipov, všichni si mysleli, že puk má pod kontrolou, ale po dojetí jednoho z hráčů CSKA se kotouč dokutálel do branky! Gól je připsán JANU MURŠÁKOVI! Asistence: Alexei Bondarev, Evgeny Artyukhin.
    HJALMARSSON - 1:1
     
    39:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA srovnává skóre!! Od modré střílel Yegorshev a Garipov vyrazil puk jen před sebe, kde byl nejpohotovější SIMON HJALMARSSON, který vyyrovnává! Asistence: Jan Muršák, Stanislav Yegorshev.
    DENISOV - 1:0
     
    35:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň se dostává do vedení! Střelu Tkachyova ještě Galimov vyrazil. Po připíchnutí Lukoanova, ale skóruje VLADIMIR DENISOV! Asistence:Artyom Lukoyanov, Vladimir Tkachyov

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 36. Denisov (Lukoyanov, Tkachyov), 51. Azevedo (Kostitsyn, Obukhov) – 40. Hjalmarsson (Mursak, Yegorshev), 43. Muršák (Bondarev, Artyukhin), 65. Mursak


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Eugene) – Denisov, Rylov, Nikulin (A), Mirnov, Korneyev, Brookbank, Musin – Svitov (C), Tkachyov, Lukojanov – Mirnov, Azevedo, Kostitsyn S – Varnakov, Moller, Burmistrov – Arkiphov, Obukhov, Malykhin.
    CSKA Moskva: Galimov (Tretyak) – Denisov, Yegorshev, Naumenkov, Panin, Bondarev, Misharin, Prochorov – Grigorenko, Prokhorkin, Telegin – Hjalmarsson, Mursak, Artyukhin – Zharkov, Stas, Volkov – Fefelov, Lyubimov, Kvartalnov.

    Rozhodčí: Belov, Jeřábek – Golyak, Dedyulya

    Diváci: 8460
    bahis siteleri